kızlarr dost istiyorum destek istiyorum yanlız bırakmayın beni ne olur !!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi 829_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

829_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
327
1
26
Ankara
en sonunda sevgilimin ailesi geldi ama ailem basladı maadi durumları ii degil bak ne bilim ne allahım kafayı yicem onlar iin hersey sadece maddiyat benı bu işten vazgecirmek için hergun bişi diyorlar içime ata ata cok kotu oluyorum bundan sonra burda paylasmak istiyorum bu konu baslıgı altında lutfen sizde yardım edin takip edin durumumu :( sevgilim simdi hiç tanımıyorum görucu olarak geldi gibi gosterdi zar zor ikna ettim simdi telefonla konusmayı kabul ettiler ama hayır diceklerimi sanıyorlar ya namzlı abdestli dogru drust insanlar hersey madiiyat gozunde bu ailemin bıktım bıktım... babam cok zengin ama o kadrda cimri biz bi rahat yasam yasamdık ...

ailesinin durumu iyi olmayabilir ama erkek arkadaşının mesleği var mı evi geçindirebilcek güce sahip mi bunlar çok önemli bence

Canım emin ol, sadece maddiyat değildir ailenin dedi.. Maddi durumları iyi olsaydı bu seferde baska bişeye takarlardı..

Ben daha henüz getirmedim kimseyi evime ama annem bilir ilişkilerimi. Diğeriyle 5 yıl sürdü, evleneceğimiz kesin gibiydi, maddi durumu çok kötüydü ailesinin, annem zırt pırt bunu hatırlatır dururdu, rahat yasayamayacağımı, onun gibi olacağımı, hep borç içinde olacağımı, kendi maasıma dokunamayacağımı vs. Onunla olmadı bitti.... Şimdi de tam tersi, erkek arkadaşımın durumu biraz fazla iyi, tek çocuk olduğu için ve ailesine karsı da çok saygılıdır, hayırlıdır,üzmemiş anne babasını heralde ki babası daha şimdiden herşeyi bunun üzerine yapmış, hiç çalışmasa bile evi geçinderecek kadar geliri var ki devletede girdi çalışıyo, annem bunu biliyo. Bu seferde tutturmuş onun babası asker ! Askerler çok bilir,benden söylemesi,pişman olursun... Askerse asker, ben adamla mı evleniyorum, tövbe estağfirullah..

Sen bi şekilde aileni ikna edersin die düşünüyorum, ben beğendim, istiyorum vs. vs. die. Allah yardımcın olsun.. Biz de o yasa elince çocuklarımıza karsı daha anlayısşlı oluruz inş.

günaydın canım, çok streslisin farkındayım ama biraz daha düzgün ve okunabilir cümleler kursan iyi olur.
ailen senin iyiliğini düşünür mutlaka, birde onların tarafından düşün,
belkide sadece maddiyat değildir, başka şeylerden dolayı istemiyorlardır,
sakin ve olgun bir şekilde düşün, annenle konuş.
ailesi az çok destek çıkar, sizinkilerde zenginmiş bir şekilde düğün yapılır,
çocuğun mesleği varsa zaten evi geçindirebilirse sorun olmaz.

Arkadaşların da dediği gibi ev geçindirebilecek bir mesleği varsa niye olmasın ama ailen de bir yerde haklı. Para her şey değildir, ama hiçbir şey demek de değildir.

canlarım sagolun destekleriniz için işi 2 mil yakın maas alıyor yurtdısı yurt içi bilet kesiyor bır fırmada burdn cıksa bıle hanı baska bı ucak fırmasında rahatlıkla iş bulabılır hatta daha yuksek bı maasla bulabılır sırf namzlarını aksatmayayım diye bu işte calısıyor evlencegim kişiden eminim ama annem bugun agladı istemiyorum ben istnabul filn yanımda ol filn die uf duygu somurusune bıle basladı daha ortada fol yokken kızlar işim cok zor ama sevdigim insana cok guvenıyorum cok zeki birisi ailem kesin cok sevcek ama işte su bır ayı nasıl atlatcam hiç bilmiyorum

Canım emin ol, sadece maddiyat değildir ailenin dedi.. Maddi durumları iyi olsaydı bu seferde baska bişeye takarlardı..

Ben daha henüz getirmedim kimseyi evime ama annem bilir ilişkilerimi. Diğeriyle 5 yıl sürdü, evleneceğimiz kesin gibiydi, maddi durumu çok kötüydü ailesinin, annem zırt pırt bunu hatırlatır dururdu, rahat yasayamayacağımı, onun gibi olacağımı, hep borç içinde olacağımı, kendi maasıma dokunamayacağımı vs. Onunla olmadı bitti.... Şimdi de tam tersi, erkek arkadaşımın durumu biraz fazla iyi, tek çocuk olduğu için ve ailesine karsı da çok saygılıdır, hayırlıdır,üzmemiş anne babasını heralde ki babası daha şimdiden herşeyi bunun üzerine yapmış, hiç çalışmasa bile evi geçinderecek kadar geliri var ki devletede girdi çalışıyo, annem bunu biliyo. Bu seferde tutturmuş onun babası asker ! Askerler çok bilir,benden söylemesi,pişman olursun... Askerse asker, ben adamla mı evleniyorum, tövbe estağfirullah..

Sen bi şekilde aileni ikna edersin die düşünüyorum, ben beğendim, istiyorum vs. vs. die. Allah yardımcın olsun.. Biz de o yasa elince çocuklarımıza karsı daha anlayısşlı oluruz inş.

cnm bak mesela benımde bi istedigim vardı bundn once onunda ayakkabı dukkanı vardı tuturdu bunun sabit geliri yok filn die aklımı celdi ler ben hayr dedim ama istiyordum ama nasip degilmiş olmucakmıs hep derdi annem bi maası olsun duzenli die simdi sevdigim ya herseyınden emin oldugum geldi istiyorum diyorum bu sefrde basladı kadrolu degil devlete baglı olsaydı filn demeye bunların bahanesi hiç bitmiyor hiçççç

canlarım sagolun destekleriniz için işi 2 mil yakın maas alıyor yurtdısı yurt içi bilet kesiyor bır fırmada burdn cıksa bıle hanı baska bı ucak fırmasında rahatlıkla iş bulabılır hatta daha yuksek bı maasla bulabılır sırf namzlarını aksatmayayım diye bu işte calısıyor evlencegim kişiden eminim ama annem bugun agladı istemiyorum ben istnabul filn yanımda ol filn die uf duygu somurusune bıle basladı daha ortada fol yokken kızlar işim cok zor ama sevdigim insana cok guvenıyorum cok zeki birisi ailem kesin cok sevcek ama işte su bır ayı nasıl atlatcam hiç bilmiyorum

canım iyi birine benziyor.annelere her şekilde zor geliyor bu evlilik olayları ama kabullenmeliler.oyle ahlaklı biri her zaman bulunmaz

canım iyi birine benziyor.annelere her şekilde zor geliyor bu evlilik olayları ama kabullenmeliler.oyle ahlaklı biri her zaman bulunmaz

cnm işte ahlagına bakmıyorlar ki dusurstlugune tanımaya bile calısmıyorlar ailesini kendisini direk para malla kıyaslıyorlar eminim bi dahaki geldiklerinde daha kotu davrancaklar...

canım moralını yuksek tut ıcıne atma. aılende enınde sonunda kabul eder.. yeter kı bu donemde psıkolojını ıyı tut,,ılk once kabul etmıyorlar gercekten ama sen mutlu olduktan sonra onlarda mutlu oluyorr :))

canım moralını yuksek tut ıcıne atma. aılende enınde sonunda kabul eder.. yeter kı bu donemde psıkolojını ıyı tut,,ılk once kabul etmıyorlar gercekten ama sen mutlu olduktan sonra onlarda mutlu oluyorr :))

cnm insallah ya ben cok istiyroum kavusmak istiyorum artık...

Back
X