Canım emin ol, sadece maddiyat değildir ailenin dedi.. Maddi durumları iyi olsaydı bu seferde baska bişeye takarlardı..
Ben daha henüz getirmedim kimseyi evime ama annem bilir ilişkilerimi. Diğeriyle 5 yıl sürdü, evleneceğimiz kesin gibiydi, maddi durumu çok kötüydü ailesinin, annem zırt pırt bunu hatırlatır dururdu, rahat yasayamayacağımı, onun gibi olacağımı, hep borç içinde olacağımı, kendi maasıma dokunamayacağımı vs. Onunla olmadı bitti.... Şimdi de tam tersi, erkek arkadaşımın durumu biraz fazla iyi, tek çocuk olduğu için ve ailesine karsı da çok saygılıdır, hayırlıdır,üzmemiş anne babasını heralde ki babası daha şimdiden herşeyi bunun üzerine yapmış, hiç çalışmasa bile evi geçinderecek kadar geliri var ki devletede girdi çalışıyo, annem bunu biliyo. Bu seferde tutturmuş onun babası asker ! Askerler çok bilir,benden söylemesi,pişman olursun... Askerse asker, ben adamla mı evleniyorum, tövbe estağfirullah..
Sen bi şekilde aileni ikna edersin die düşünüyorum, ben beğendim, istiyorum vs. vs. die. Allah yardımcın olsun.. Biz de o yasa elince çocuklarımıza karsı daha anlayısşlı oluruz inş.