NegatifBeklenen adete 1 gün kala 3 haziran son ilişki yani 10.gun oluyo galiba softec erken gebelik test buraya atarken kalite çok düşüyor hangisinde görebilirsiniz diye 3 resim ekledim ilk idrar değil 3-4 saatlik falan ama
Doktoruma attım 3-5 gün daha bekle dedi siz direk neden negatif diyorsunuz anlamadım burda çizgi yokmu?Negatif
Neden negatif diyoruz açıklayayım; tabiki olma ihtimali de var bu testlerin yanılması kanda pozitif olma ihtimali de var . Ama inan doktorun bu tarz idrar testi konularında burdaki kadınlardan çok daha az bilgisi var. Markalarına pembeliğine silik hallerine göre bile yorum yapacak kadar tecrübeleri var burda çoğu kişinin. Keza benimde. Çokça böyle belirli belirsiz gölgeler yakaladım hep negatifti. Gölgeden ziyade silik pembelik buraya atılsa bile foto kalitesinden etkilenmeyen test sonuçlarına artık var diyebiliyoruz. O yüzden bu negatif söylemler. bekle ve birkaç gün sonra kan testi yaptır istersenDoktoruma attım 3-5 gün daha bekle dedi siz direk neden negatif diyorsunuz anlamadım burda çizgi yokmu?
Güzelce açıklaman için teşekkür ederim ama doktorumla arkadaş gibiyiz dir çok samimidir ve açık sözlüdür asla diğer doktorlar gibi başından saymaz bakalım bekle dediğine göre bir bildiği varNeden negatif diyoruz açıklayayım; tabiki olma ihtimali de var bu testlerin yanılması kanda pozitif olma ihtimali de var . Ama inan doktorun bu tarz idrar testi konularında burdaki kadınlardan çok daha az bilgisi var. Markalarına pembeliğine silik hallerine göre bile yorum yapacak kadar tecrübeleri var burda çoğu kişinin. Keza benimde. Çokça böyle belirli belirsiz gölgeler yakaladım hep negatifti. Gölgeden ziyade silik pembelik buraya atılsa bile foto kalitesinden etkilenmeyen test sonuçlarına artık var diyebiliyoruz. O yüzden bu negatif söylemler. bekle ve birkaç gün sonra kan testi yaptır istersen
Teşekkürler cnm biraz kafam karışıkSilik ikinci çizgi var gebelik varsa yeni olduğu için iki gün sonra tekrar sonra kan ver istersen sonuç ne olursa olsun hakkında hayırlısı olsun
Dolaylı yoldan mı negatif demem gerekiyor hanımefendi aynı süreçten ben de geçtim defalarca test yapmış ve deneyimlemiş birisiyim siz bile çizgiyi tam olarak goremezken burada ki ışıktan açıdan nasıl pozitif diyelim bi kaç gün geçsin ilk idrarla test yapın atın o zaman yorum yapalım madem . Ne gördüyse gözüm onu diyorum belki pozitiftir . Ayrıca burda ki yorumlara istinaden yol alacaksanız yanlış yaparsınız içinize sinecek en doğru yol kan testi vermekDoktoruma attım 3-5 gün daha bekle dedi siz direk neden negatif diyorsunuz anlamadım burda çizgi yokmu?
Bu şekilde netlesti ama bir sonraki yaptığım 2 negatif 3 pozitif gibi bir durum oldu toplu test almıştım ondan kafam karıştı buraya attığım test böyle olduDolaylı yoldan mı negatif demem gerekiyor hanımefendi aynı süreçten ben de geçtim defalarca test yapmış ve deneyimlemiş birisiyim siz bile çizgiyi tam olarak goremezken burada ki ışıktan açıdan nasıl pozitif diyelim bi kaç gün geçsin ilk idrarla test yapın atın o zaman yorum yapalım madem . Ne gördüyse gözüm onu diyorum belki pozitiftir . Ayrıca burda ki yorumlara istinaden yol alacaksanız yanlış yaparsınız içinize sinecek en doğru yol kan testi vermek
Gölge şeklimde gözüken çizginin rengi çok önemli fotoda seçilmiyor eğer gözünüzle baktığınızda o renkli (kırmızı , pembe )bir çizgi ise pozitif ama eğer gri , siyah , beyazımsı bir çizgi ise negatifBu şekilde netlesti ama bir sonraki yaptığım 2 negatif 3 pozitif gibi bir durum oldu toplu test almıştım ondan kafam karıştı buraya attığım test böyle oldu
Pembe cnm hepsiGölge şeklimde gözüken çizginin rengi çok önemli fotoda seçilmiyor eğer gözünüzle baktığınızda o renkli (kırmızı , pembe )bir çizgi ise pozitif ama eğer gri , siyah , beyazımsı bir çizgi ise negatif