• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakarmısınız

devamkee

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
25
Puanlar
48
Kızlar testime bakarmısınız adetime 5 gün kala pembe olan testi yaptım sabah ilk idrarla markası miratech di iki gün sonra bugün de ilk idrarla days doctor yaptım mavi olanlar ikiside anında kırmızı oldu adetime 3 gün var sizce bu test pozitifmi days doctor için güvenilmez yazmıl herkes emin olamadım bu markayla öğrenen varmı merak ettim belki doğru diyorum

Eklentiler

• IMG_4092.webp
    IMG_4092.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 119
  • IMG_4091.webp
    IMG_4091.webp
    7 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_4088.webp
    IMG_4088.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 122
Lütfen bakarmısınız kızlar bir düşük ve bir kürtajım oldu korkuyorum kan vermelimiyim sizce

Kötüyü düşünmekten iyiyi düşünemiyorum ki

Kızlar testime bakarmısınız adetime 5 gün kala pembe olan testi yaptım sabah ilk idrarla markası miratech di iki gün sonra bugün de ilk idrarla days doctor yaptım mavi olanlar ikiside anında kırmızı oldu adetime 3 gün var sizce bu test pozitifmi days doctor için güvenilmez yazmıl herkes emin olamadım bu markayla öğrenen varmı merak ettim belki doğru diyorum
Canım hatalı testler de böyle çıkarabiliyor maalesef bence temkinli sevinip testi 2 gün sonra tekrarla belirgin koyuluk olmalı

Canım hatalı testler de böyle çıkarabiliyor maalesef bence temkinli sevinip testi 2 gün sonra tekrarla belirgin koyuluk olmalı
İki gün önce yaptığım test de silik çıkınca bide farklı marka deneyim dedim bu daha koyu çıktı iki gün sonraki benim merak ettiğim hepmi yalancı sonuç çıkartıyor bu marka acaba dedim

İki gün önce yaptığım test de silik çıkınca bide farklı marka deneyim dedim bu daha koyu çıktı iki gün sonraki benim merak ettiğim hepmi yalancı sonuç çıkartıyor bu marka acaba dedim
İki gün sonra tekrarlarsan gerçek mi değil mi anlayabiliriz canım senin değerin kaç şuan bilmiyoruz bazı hassas testler fazla hassas 1.2 yi bile gösteriyor

Eklentiler

• IMG_4101.webp
    IMG_4101.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 102
Back
X