• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi kızlarr eşimin spermiyogram testine bakarmısınız :((

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

deerrryyaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
723
1
96
Ağrı
perhiz süresi : 3 gün
volüm :3
LİKEFAKSİYON SÜRESİ:30 DK
sperm sayısı:20 milyon
total motil sperm sayısı:25
ileri motil sperm sayısı:10 milyon
ileri hızlı:0
ileri yavaş:50
yerinde haraketli:5
haraketsiz:45
ileri motil sperm yüzdesi:50
total sperm sayısı:50

sonuçlar bu şekilde doktor bugün bütün hevesimi kırdı :(( tam sınırda dedi sana klomen vermem fayda etmez dedi..ilk etapta test tekrarlanacak ve ilaçla sayı yükseltilmeye çalışacak aynı zamanda bendede problem var banada klomen verip öyle devam edecekmiş tedaviye..eğer eşimin sperm sayısı yükselmezse aşılama vs. dedi üzgünümm çok üzgünnn

lütfen bilgisi olan banada açıklasın ayrıca motil ne demekkk ?????

perhiz süresi : 3 gün
volüm :3
LİKEFAKSİYON SÜRESİ:30 DK
sperm sayısı:20 milyon
total motil sperm sayısı:25
ileri motil sperm sayısı:10 milyon
ileri hızlı:0
ileri yavaş:50
yerinde haraketli:5
haraketsiz:45
ileri motil sperm yüzdesi:50
total sperm sayısı:50

sonuçlar bu şekilde doktor bugün bütün hevesimi kırdı :(( tam sınırda dedi sana klomen vermem fayda etmez dedi..ilk etapta test tekrarlanacak ve ilaçla sayı yükseltilmeye çalışacak aynı zamanda bendede problem var banada klomen verip öyle devam edecekmiş tedaviye..eğer eşimin sperm sayısı yükselmezse aşılama vs. dedi üzgünümm çok üzgünnn

lütfen bilgisi olan banada açıklasın ayrıca motil ne demekkk ?????

doktorların çok saçmalamış canım değerlerin sınırda olabilir ama gayet normal sadece ileri hız düşük ama yerinde hızlı onu telafi ediyor birde burda spermlerim morfolojisi yazılı değil asıl o çok önemli eğer morfolojide sıkıntı yoksa olur inşallah

doktorların çok saçmalamış canım değerlerin sınırda olabilir ama gayet normal sadece ileri hız düşük ama yerinde hızlı onu telafi ediyor birde burda spermlerim morfolojisi yazılı değil asıl o çok önemli eğer morfolojide sıkıntı yoksa olur inşallah

cvbn için teşekkür ederim cnm... o testide 1 hafta sonra yaptırıcaz cnm... olumsuz konuştu üzüldüm.. sınırda dedi doktorda bakalım 2. testte 4 günlük perhiz süresi olacak hem bu testide yenilicez..birazda dikkat edicez bundan sonra artık...sıcak duş falan çok zararlıymış sanırım..bide keçiboynuzu kürü okudum artık bişiler denicezz çaresizzz :50:

cvbn için teşekkür ederim cnm... o testide 1 hafta sonra yaptırıcaz cnm... olumsuz konuştu üzüldüm.. sınırda dedi doktorda bakalım 2. testte 4 günlük perhiz süresi olacak hem bu testide yenilicez..birazda dikkat edicez bundan sonra artık...sıcak duş falan çok zararlıymış sanırım..bide keçiboynuzu kürü okudum artık bişiler denicezz çaresizzz :50:

eğer tüp bebek merkezinde yaptırdıysanız olumsuz konuşurlar hemen tüpe yönelin diye siz onları takmayın kürler falan uygulayın onların çok faydası olur canım rabbim yardımcın olsun

hiç endişelenmeyin. 2 aylık bitkisel kürlerle eşiniz düzelir bence. hergün keçiboynuzu tozunu 1 bardak ılık su ile karıştırıp içsin bakalım 2 ayda sperm morfolojileri % de 100 e çıkar mı çıkmazmı. siz bunu uygulatın bence. ama günde 2 bardak alsın.

hiç endişelenmeyin. 2 aylık bitkisel kürlerle eşiniz düzelir bence. hergün keçiboynuzu tozunu 1 bardak ılık su ile karıştırıp içsin bakalım 2 ayda sperm morfolojileri % de 100 e çıkar mı çıkmazmı. siz bunu uygulatın bence. ama günde 2 bardak alsın.

cvplarınız için sağolun kızlarr doktorlar her zaman abartıyolar iştee içime su serptiniz... :34:

canım bi yerdede okudum keçi boynuzunu küçük küçük kırıp kaynatın diyo...tozu güvenilir mi acaba..pekmezinide tavsiye etmiyolar katkıdan dolayı.. ondan sordum..

yarın ilk işim keçi boynuzu almak olacak.

Allaha bin şükür eşim çok istekli her kürü içerim diyo.doktora gitmeyide tedavi olmayıda sorun etmiyo.. :34:

ileri hız sıfır mış keçi boynuzu kürüyle yükseltebilirsiiz ek olarak proxeed plusta kullanın derim ben hiç moralinizi bozmayın Allahın izniyle düzelir

ilaçla sayı yükseltilmeye çalışacak

ilaca karşıyım ben, taki çözümü ilaca bağlı problemler hariç.

keçiboynuzu pekmezine göre keçiboynuzunu kaynatıp içmek %80 daha etkiliymiş.

ibrahim saraçoğlunun küründen çok memnun olanlar var çevremde, eşleri bile hissediyormuş farklılık olduğunu. hem en doğal yol bunlar, ilaç yerine

ileri hız sıfır mış keçi boynuzu kürüyle yükseltebilirsiiz ek olarak proxeed plusta kullanın derim ben hiç moralinizi bozmayın Allahın izniyle düzelir

inş. düzelir canım...

proxeed plus doktoramı yazdırıcaz yoksa kendimiz mi alıp kullanıcaz... bide ne işe yarıyor canım bu ilaç??

ilaca karşıyım ben, taki çözümü ilaca bağlı problemler hariç.

keçiboynuzu pekmezine göre keçiboynuzunu kaynatıp içmek %80 daha etkiliymiş.

ibrahim saraçoğlunun küründen çok memnun olanlar var çevremde, eşleri bile hissediyormuş farklılık olduğunu. hem en doğal yol bunlar, ilaç yerine

bu akşam aldım keçi boynuzunu eşim nöbette yarın sabah başlıcam küre...
bende ilaca karşıyım ama ileri hız 0 eğer aşılama falan derse iğne ilaç ne varsa haraketliliğin artması için mecbur kullanıcaz canm.. herşey bebiş içinn :52:

inş. düzelir canım...

proxeed plus doktoramı yazdırıcaz yoksa kendimiz mi alıp kullanıcaz... bide ne işe yarıyor canım bu ilaç??

doktor yazmıyor..hızı ve sayıyı araştırıyor bi araştırın isterseniz ondan sonra alın doktorada sorun kullanalımmı diye..

Back
X