- Konu Sahibi deerrryyaaa
-
perhiz süresi : 3 gün
volüm :3
LİKEFAKSİYON SÜRESİ:30 DK
sperm sayısı:20 milyon
total motil sperm sayısı:25
ileri motil sperm sayısı:10 milyon
ileri hızlı:0
ileri yavaş:50
yerinde haraketli:5
haraketsiz:45
ileri motil sperm yüzdesi:50
total sperm sayısı:50
sonuçlar bu şekilde doktor bugün bütün hevesimi kırdı( tam sınırda dedi sana klomen vermem fayda etmez dedi..ilk etapta test tekrarlanacak ve ilaçla sayı yükseltilmeye çalışacak aynı zamanda bendede problem var banada klomen verip öyle devam edecekmiş tedaviye..eğer eşimin sperm sayısı yükselmezse aşılama vs. dedi üzgünümm çok üzgünnn
lütfen bilgisi olan banada açıklasın ayrıca motil ne demekkk ?????
doktorların çok saçmalamış canım değerlerin sınırda olabilir ama gayet normal sadece ileri hız düşük ama yerinde hızlı onu telafi ediyor birde burda spermlerim morfolojisi yazılı değil asıl o çok önemli eğer morfolojide sıkıntı yoksa olur inşallah
cvbn için teşekkür ederim cnm... o testide 1 hafta sonra yaptırıcaz cnm... olumsuz konuştu üzüldüm.. sınırda dedi doktorda bakalım 2. testte 4 günlük perhiz süresi olacak hem bu testide yenilicez..birazda dikkat edicez bundan sonra artık...sıcak duş falan çok zararlıymış sanırım..bide keçiboynuzu kürü okudum artık bişiler denicezz çaresizzz
hiç endişelenmeyin. 2 aylık bitkisel kürlerle eşiniz düzelir bence. hergün keçiboynuzu tozunu 1 bardak ılık su ile karıştırıp içsin bakalım 2 ayda sperm morfolojileri % de 100 e çıkar mı çıkmazmı. siz bunu uygulatın bence. ama günde 2 bardak alsın.
ilaçla sayı yükseltilmeye çalışacak
ileri hız sıfır mış keçi boynuzu kürüyle yükseltebilirsiiz ek olarak proxeed plusta kullanın derim ben hiç moralinizi bozmayın Allahın izniyle düzelir
ilaca karşıyım ben, taki çözümü ilaca bağlı problemler hariç.
keçiboynuzu pekmezine göre keçiboynuzunu kaynatıp içmek %80 daha etkiliymiş.
ibrahim saraçoğlunun küründen çok memnun olanlar var çevremde, eşleri bile hissediyormuş farklılık olduğunu. hem en doğal yol bunlar, ilaç yerine
inş. düzelir canım...
proxeed plus doktoramı yazdırıcaz yoksa kendimiz mi alıp kullanıcaz... bide ne işe yarıyor canım bu ilaç??
dokrora yazdırmıyorsunuz kendiniz alıyorsunuz. oda çok faydalıdır. ama keçiboynuzunu ihmal etmeyin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?