kızlarr evlerinizde eşinizle nasıl kaliteli vakit geçiriyorsunuz fikir alışverişinde bulunalımmm .)

ilk-nur

Oglum ile yeniden dogdum..
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
308
139
33
yardıma ihtiyacım varrr bayanlar eminim bu konuya başı dertte olan arkadaşlarımız vardır neler yapabiliriz nasıl aktiviteler yapabiliriz evlerimizdee fikirlerimizi paylaşalım bu blogtaa :):):)

Film izleyebilirsiniz. Biz çok eğleniyoruz film izlerken...

Hgderenin dediği gibi film izleyin, çay demleyin pop corn yapıp veya çerez yeyip film izleyin, masayı beraber kurup toplayın kitap okumayı seviyorsanız aynı odada oturup okuyun bir de tabi nevresim takımını değiştirin o halıları supursun sen sil birlikte evi temizleyin :KK76:

Telefon oyunlarıni birlikte oynamak, yarış yapmak da çok eğlenceli bizim için belki siz de seversiniz deneyin derim :)

Takipteyim benimde fikre ihtiyacım var yiyoruz içiyoruz o internette ben internette derken gece oluyor çokk saçmaaaa

Puzzle. Film. Pc oyunu. Bazende çay demler onu bunu konuşuruz:KK14: bu saatlerce sürüyor tavsiye ederim

Neredeyse 1 ay olmuş.
Kitap ve yabancı dizi diyorum.
Kitap okuma saatlerimiz var, çok keyif alıyoruz. Yabacı diziler de aynı şekilde.
Bir de bizim beraber yemek yapma günlerimiz var, bundan ayrı çiğ köfte yapma günümüz de var.

Bir de biz bilgisayara oyun indirip oynuyoruz. İkinizden biri İngilizce bilmeli. Hidden object games adı altında. Hatta çok güzel bir oyun sitesi var indirmek için. İsterseniz mesaj atarsınız, sitenin ismini yazarım.

bizde haftada 2 3kez film izleriz birlikte, çay çekirdek partilerimiz olur. bugünde halı yıkıcaz mesela o işten gelince =))

tatil olduğu günden önceki gece sabaha kadar yatağın içinde birbirine sarılıp sohbet etmek dertleşmek.... tam uykuya dalacağın sırada onun ufak öpücüğüyle uykudan uyanman.. bundan güzeli olamaz bence :)

yardıma ihtiyacım varrr bayanlar eminim bu konuya başı dertte olan arkadaşlarımız vardır neler pabiliriz nasıl aktiviteler yapabiliriz evlerimizdee fikirlerimizi paylaşalım bu blogtaa :):):)
Biz film izliyoruz internetten.gece cocuklar uyuyunca esim film seciyor bende misir patlatiyorum evde varsa cips cekirdek..vb birde kahvemiz tabi:-) gece 3 4 te misir patlattigimi bilirim.esimin de cok hosuma gidiyor bu.

X