Kızlarr gebe olabilirmiyim sizcee

aypee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2021
128
11
48
Bi önceki adetim 15 gün gecikmişti bu ayda bat günüme 5 gün varken kahverengi ve pembe renk akıntım oldu 4 gün fln sürdü ve çok fazla bel ağrım vardı şuan adet takvimimde 5 gün gecikti yazıyor sizce gebelik olabilirmi idrar testimi ne zaman yapmalıyım lütfen yaşayan varsa söylesin eşimin doğum günü yaklaşıyor bebeğimiz olsun istiyoruz ona böyle güzel bir hediyeni vermek istiyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kan verin direkt acile gidip bence en doğru sonucu bu sekilde öğrenebilirsiniz. Heyecaninizi kirmak istemem ama böyle gecikmeler yaşıyorsanız yine gecikmis olabilir adetiniz. Ama akintinizin olmasi kafa karıştırıcı, yerlesme kanamasi olabilir. Insallah vardir.🤗

Benimde bu yüzden çok kafam karıştı. Yerleşme kanaması günü hesaplama var ıda tam benim akıntının başladığı güne denk geliyodu bilemedim valla 🤷🏻‍♀️
Kan verin direkt acile gidip bence en doğru sonucu bu sekilde öğrenebilirsiniz. Heyecaninizi kirmak istemem ama böyle gecikmeler yaşıyorsanız yine gecikmis olabilir adetiniz. Ama akintinizin olmasi kafa karıştırıcı, yerlesme kanamasi olabilir. Insallah vardir.🤗

Back
X