canım bugun kan verdim. beta 820 pozıtıf çıktı ebeyle görüstüm muhtelem 4. haftanın içinde dedi .2 hafta sonra kese ve kalp atışı dınlemek için kadın doğuma yönlendirdi. hayırlısyla onlarında bir atlatsaydıkSonucunuz ne oldu bende aynı durumdayim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bugun kan verdim. beta 820 pozıtıf çıktı ebeyle görüstüm muhtelem 4. haftanın içinde dedi .2 hafta sonra kese ve kalp atışı dınlemek için kadın doğuma yönlendirdi. hayırlısyla onlarında bir atlatsaydıkSonucunuz ne oldu bende aynı durumdayim
Ay evet bunun bilincindeyim ama elimde degil umudumu kaybetmedim , umut var oldukca hersey zamanla olur, ama o umut iste her ay varmi varmi acaba larla geçiyor hayrlisi olsun hakkmzdaamin inaşşah herksin çok tesekkur ederım. rabbim herkese nasıp etsın inşallah. stres sıkıntı o beklentı kesınlıkle surecı uzzatıyor.
Ay evet bunun bilincindeyim ama elimde degil umudumu kaybetmedim , umut var oldukca hersey zamanla olur, ama o umut iste her ay varmi varmi acaba larla geçiyor hayrlisi olsun hakkmzda![]()
evet o çok yoruyor insanı maalesef bunu bile bile yapıyoruz. Bende çok yaptım. ilk defa bu ay günümde test yaptım 4-5 gün kala yapmaya başlardım. BAy evet bunun bilincindeyim ama elimde degil umudumu kaybetmedim , umut var oldukca hersey zamanla olur, ama o umut iste her ay varmi varmi acaba larla geçiyor hayrlisi olsun hakkmzda![]()
evet o çok yoruyor insanı maalesef bunu bile bile yapıyoruz. Bende çok yaptım. ilk defa bu ay günümde test yaptım 4-5 gün kala yapmaya başlardım. B
Var gibi yarın kan testi ver mutlakaKizlar bugün adet olmam lazımdı. Sabah ilk idrarla test yaptım. Sonuç sizce nedir ?
verdim bugun canım kan pozitif çıktı. çok şükür.Var gibi yarın kan testi ver mutlaka![]()
Yaa maşallah inşallah güzelce saglikla devam eder darısı hepimizin başınacanım bugun kan verdim. beta 820 pozıtıf çıktı ebeyle görüstüm muhtelem 4. haftanın içinde dedi .2 hafta sonra kese ve kalp atışı dınlemek için kadın doğuma yönlendirdi. hayırlısyla onlarında bir atlatsaydık
Maşallah allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bana da dua edin, 1 yıldır deniyorum olmuyor sebepsiz infertiliteverdim bugun canım kan pozitif çıktı. çok şükür.
Amin insllaah darısı bekleyen herkese inşallahYaa maşallah inşallah güzelce saglikla devam eder darısı hepimizin başına![]()
Amin canım teşekkür ederim. Rabbım herkese nasip etsin herkes dualarimda her zmaan isteyen bekleyenMaşallah allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bana da dua edin, 1 yıldır deniyorum olmuyor sebepsiz infertilite![]()
Merhaba canım gününe kac gün var. Bende kahverengi akıntı olmadi. Ama oda belirti olabiliyor.Kızlar merhabalar ben size bir şey sormak istiyorum bende şuan kahverengi akıntım var hamilelik belirtisi olabilir mi acaba aynı zamanda ınofolic ilaç kullanıyorum
Geçen ay 8 inde oldum iki günüm var ama kahverengi akıntım olunca şüpheye düştüm ınofolic ilaçda kullanınca var mı yok mu insan merak ediyoMerhaba canım gününe kac gün var. Bende kahverengi akıntı olmadi. Ama oda belirti olabiliyor.
Eger varsa inslallah vardır belki çıkar kaset testtede yapabilirsin en azından benceGeçen ay 8 inde oldum iki günüm var ama kahverengi akıntım olunca şüpheye düştüm ınofolic ilaçda kullanınca var mı yok mu insan merak ediyo