Kızlarr Hamile miyimm ?

emumi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2020
135
52
48
24
Kızlar durumumu şöyşe özetleyim. Şuan covidim. Karantinanın 3. günündeyim. Adetim de üç gün gecikti test yapayım dedim 5 dakika içinde çıkan sonuç bu. Şimdi eğer ben gebeysem covid bebeğe bir zarar verir mi ne yapmam lazım acil yardım. Ve kan veremiyorum gebelikten de emin olamıyorum çok heyecanlıyım

Eklentiler

• C9861971-8840-485B-BEBF-4E6E2701F7CC.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 82
Hamilesiniz evet tebrik ediyorum. Onu doktoruna danış, bence sorun olmayacak. Çoğu kadın aşıdan hemen sonra gebe kalıyor.

Ayyy tebrik ederimm
Karantinan bittimi kan verirsin
Bende aşıdan sonra o ay hamile kaldım bende şaşkındım çok 3 sene okadar uğraşmışken demekki herşeyde var bi hayır
Senin için önemli olan bol meyve sebze tükett boll su iç covidken bebeğe geçmiyorr zatenn allahh korur onuda

Yaaa çok teşekkür ederim şuan hâlâ çok şaşkınım. Çok istiyorduk ama hiç olacağını düşünmemiştim. Demek ki hayırlısı şimdiymiş . Kan vermeden de emin olmak istemiyorum. Allahım bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin inşallah çok tarifsiz bir duygu

Aminnn canımm isteyene hayırlı bi zamand anasip ettsin hep derler ya ummadığın an olur diye benimde öyle oldu gene sabahtan ilk idrarınla yap benim hemen çıkmıştı teste aynı senin gibiydii

Kovid için ilaç kullanıyosan bırak artık kullanma. Tebrikler rabbim korur onu bişeycik olmaz inşallah içini ferah tut.. sağlıkla kucağınıza alın

Ya
Aminnn canımm isteyene hayırlı bi zamand anasip ettsin hep derler ya ummadığın an olur diye benimde öyle oldu gene sabahtan ilk idrarınla yap benim hemen çıkmıştı teste aynı senin gibiyd
Aminnn canımm isteyene hayırlı bi zamand anasip ettsin hep derler ya ummadığın an olur diye benimde öyle oldu gene sabahtan ilk idrarınla yap benim hemen çıkmıştı teste aynı senin gibiydii
Yarın sabah tekrardan test yapıcam sanırım kan verene kadar her gün yapıcam

Reactions: Jou
Ya

Yarın sabah tekrardan test yapıcam sanırım kan verene kadar her gün yapıcam
Hahahahah yarında çıktımı tamamdırr canoo bende almıştımm 5 tane hemde neolur neolmaz uzaktayızz hamile olamasamda evde kalsın dedim amaa gerekte kalmadı o ara zaten kanama geçirince ben regl beşgün önce de regl oldum sonra kesildi 2 3 güne öyle şüphelendimm yoksa hiç umudum bile yoktu kesin tüptü o ay sürprizz oldu

Bende de ufak tefek belirtiler var ama korona oldum o yüzdendir diye düşündüm hamilelik aklımın ucundan geçmedi ki bizede sürpriz oldu baya hâlâ şaşkınım inşallah miniğim tutunur bana bırakmaz beni

Reactions: Jou
Doğrudur canım inşaallahhh

Bir arkadasim hem covid positiv olduğunu, hemde hamile olduğunu bir gün arayla öğrendi, şu an bebeği 6aylik. Bebeğe geçer mi konusunda endişe etme yani. Bebeğe geçmez, ama bol bol vitaminli şeyler tüket. Hayırlı olsun

Yaaa içimi çok rahatlattınız teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…