Çok teşekkür ederim aşırı heyecanlıyım hâlâ şaşkınım ne yapacağımı bilmiyorumHamilesiniz evet tebrik ediyorum. Onu doktoruna danış, bence sorun olmayacak. Çoğu kadın aşıdan hemen sonra gebe kalıyor.
Teşekkür ederim dediklerinizi uygulayacağım. Şimdi bu karantina zor biter heyecandanKarantina bitsin hemen kan test yaptırın. İlaçda almayın bol meyve su tüketin. Birde folik asite başlaya bilirsiniz
Ayyy tebrik ederimmKızlar durumumu şöyşe özetleyim. Şuan covidim. Karantinanın 3. günündeyim. Adetim de üç gün gecikti test yapayım dedim 5 dakika içinde çıkan sonuç bu. Şimdi eğer ben gebeysem covid bebeğe bir zarar verir mi ne yapmam lazım acil yardım. Ve kan veremiyorum gebelikten de emin olamıyorum çok heyecanlıyım
Yaaa çok teşekkür ederim şuan hâlâ çok şaşkınım. Çok istiyorduk ama hiç olacağını düşünmemiştim. Demek ki hayırlısı şimdiymiş . Kan vermeden de emin olmak istemiyorum. Allahım bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin inşallah çok tarifsiz bir duyguAyyy tebrik ederimm
Karantinan bittimi kan verirsin
Bende aşıdan sonra o ay hamile kaldım bende şaşkındım çok 3 sene okadar uğraştıyken demekki herşeyde var bi hayır
Senin için önemli olan bol meyve sebze tükett boll su iç covidken bebeğe geçmiyorr zatenn allahh korur onuda
Aminnn canımm isteyene hayırlı bi zamand anasip ettsin hep derler ya ummadığın an olur diye benimde öyle oldu gene sabahtan ilk idrarınla yap benim hemen çıkmıştı teste aynı senin gibiydiiYaaa çok teşekkür ederim şuan hâlâ çok şaşkınım. Çok istiyorduk ama hiç olacağını düşünmemiştim. Demek ki hayırlısı şimdiymiş . Kan vermeden de emin olmak istemiyorum. Allahım bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin inşallah çok tarifsiz bir duygu
Kovid için ilaç kullanıyosan bırak artık kullanma. Tebrikler rabbim korur onu bişeycik olmaz inşallah içini ferah tut.. sağlıkla kucağınıza alınKızlar durumumu şöyşe özetleyim. Şuan covidim. Karantinanın 3. günündeyim. Adetim de üç gün gecikti test yapayım dedim 5 dakika içinde çıkan sonuç bu. Şimdi eğer ben gebeysem covid bebeğe bir zarar verir mi ne yapmam lazım acil yardım. Ve kan veremiyorum gebelikten de emin olamıyorum çok heyecanlıyım
Aminnn canımm isteyene hayırlı bi zamand anasip ettsin hep derler ya ummadığın an olur diye benimde öyle oldu gene sabahtan ilk idrarınla yap benim hemen çıkmıştı teste aynı senin gibiyd
Yarın sabah tekrardan test yapıcam sanırım kan verene kadar her gün yapıcamAminnn canımm isteyene hayırlı bi zamand anasip ettsin hep derler ya ummadığın an olur diye benimde öyle oldu gene sabahtan ilk idrarınla yap benim hemen çıkmıştı teste aynı senin gibiydii
Yok hiç ilaç kullanmadım zaten covidi de çok rahat atlatıyorumKovid için ilaç kullanıyosan bırak artık kullanma. Tebrikler rabbim korur onu bişeycik olmaz inşallah içini ferah tut.. sağlıkla kucağınıza alın
Hahahahah yarında çıktımı tamamdırr canoo bende almıştımm 5 tane hemde neolur neolmaz uzaktayızz hamile olamasamda evde kalsın dedim amaa gerekte kalmadı o ara zaten kanama geçirince ben regl beşgün önce de regl oldum sonra kesildi 2 3 güne öyle şüphelendimm yoksa hiç umudum bile yoktu kesin tüptü o ay sürprizz olduYa
Yarın sabah tekrardan test yapıcam sanırım kan verene kadar her gün yapıcam
Bende de ufak tefek belirtiler var ama korona oldum o yüzdendir diye düşündüm hamilelik aklımın ucundan geçmedi kiHahahahah yarında çıktımı tamamdırr canoo bende almıştımm 5 tane hemde neolur neolmaz uzaktayızz hamile olamasamda evde kalsın dedim amaa gerekte kalmadı o ara zaten kanama geçirince ben regl beşgün önce de regl oldum sonra kesildi 2 3 güne öyle şüphelendimm yoksa hiç umudum bile yoktu kesin tüptü o ay sürprizz oldu
Doğrudur canım inşaallahhhBende de ufak tefek belirtiler var ama korona oldum o yüzdendir diye düşündüm hamilelik aklımın ucundan geçmedi kibizede sürpriz oldu baya hâlâ şaşkınım inşallah miniğim tutunur bana bırakmaz beni
Yaaa içimi çok rahatlattınız teşekkür ederimBir arkadasim hem covid positiv olduğunu, hemde hamile olduğunu bir gün arayla öğrendi, şu an bebeği 6aylik. Bebeğe geçer mi konusunda endişe etme yani. Bebeğe geçmez, ama bol bol vitaminli şeyler tüket. Hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?