Kızlarr HCG 1235 haftasına göre iyi miii

Smyy63

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2021
15
4
1
35
Kızlarrr. Adet başlangıç tarihine göre 4 haftalık hamileyim. HCG 1325 çıktı. Dört haftalığa göre nasıl kızlarr.yardım edin lütfen

HCG 1000'a aşınca kese görünüyor alttan ultasonda :) Tekrar hayırlı olsun
Yaa teşekkür ederim. Şimdi korktuğum şey kimyasal hamilelik olması.daha önce yaşadığım için. Tam oldu derken hayalkırıklığı yaşamaktan korkuyorm yine

Yok hiç öyle düşünme iyi düşün iyi olsun. Git keseni de gör için rahat etsin. 2 haftaya da bebişin kalbini duyarsınız inşallah :)
Yaa teşekkür ederim. Şimdi korktuğum şey kimyasal hamilelik olması.daha önce yaşadığım için. Tam oldu derken hayalkırıklığı yaşamaktan korkuyorm yine

Yaa teşekkür ederim. İnşallah keseyi görürüm daha sonra da kalp atışını. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Evet canım gitsen vajinal ultrasonla kese görünür, Rabbim sağlıkl kucağına almayı nasp etsin hem sana hem bana hem tüm hamişlere

Amin inşallah yaaa .Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sende bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah
Bende daha yeni öğrendim kan testi vermedim bir kaç gün beklemek istedim kimyasala çevirecek mi diye bat Cumartesi dün test yaptım kıpkırmızı çift çizgi Allah sağlıkla büyüdüğünü de gösterir inşallaj

İnşallah inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…