Son adet tarihin neydi canımKızlarrr. Adet başlangıç tarihine göre 4 haftalık hamileyim. HCG 1325 çıktı. Dört haftalığa göre nasıl kızlarr.yardım edin lütfen
Son adet tarihin neydi canım
Son adet tarihim 25 temmuzSon adet tarihin neydi canım
Gayet iyiKızlarrr. Adet başlangıç tarihine göre 4 haftalık hamileyim. HCG 1325 çıktı. Dört haftalığa göre nasıl kızlarr.yardım edin lütfen
Gitsen vajinal ultrasonla kese görünür canımKızlarrr. Adet başlangıç tarihine göre 4 haftalık hamileyim. HCG 1325 çıktı. Dört haftalığa göre nasıl kızlarr.yardım edin lütfen
Teşekkür ederim.kimyasal gebelik olmasından korkuyorum. Daha öncede kimyasal gebelik yaşadım. Peki Son adet tarihim 25 temmuz . Dört haftalık sayılıyor demi.Gayet iyi
Bende bi kaç gün daha beklemeyi düşünmüştüm erken olur diyeGitsen vajinal ultrasonla kese görünür canım
HCG 1000'a aşınca kese görünüyor alttan ultasonda :) Tekrar hayırlı olsunBende bi kaç gün daha beklemeyi düşünmüştüm erken olur diy
Yaa teşekkür ederim. Şimdi korktuğum şey kimyasal hamilelik olması.daha önce yaşadığım için. Tam oldu derken hayalkırıklığı yaşamaktan korkuyorm yineHCG 1000'a aşınca kese görünüyor alttan ultasonda :) Tekrar hayırlı olsun
Yaa teşekkür ederim. Şimdi korktuğum şey kimyasal hamilelik olması.daha önce yaşadığım için. Tam oldu derken hayalkırıklığı yaşamaktan korkuyorm yine
İnşallah dediğiniz gibi olur.. Teşekkür ederimm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahYok hiç öyle düşünme iyi düşün iyi olsun. Git keseni de gör için rahat etsin. 2 haftaya da bebişin kalbini duyarsınız inşallah :)
Evet canım gitsen vajinal ultrasonla kese görünür, Rabbim sağlıkl kucağına almayı nasp etsin hem sana hem bana hem tüm hamişlere
Amin inşallah yaaa .Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sende bebeğini sağlıkla kucağına al inşallahEvet canım gitsen vajinal ultrasonla kese görünür, Rabbim sağlıkl kucağına almayı nasp etsin hem sana hem bana hem tüm hamişlere
Bende daha yeni öğrendim kan testi vermedim bir kaç gün beklemek istedim kimyasala çevirecek mi diye bat Cumartesi dün test yaptım kıpkırmızı çift çizgi Allah sağlıkla büyüdüğünü de gösterir inşallajAmin inşallah yaaa .Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sende bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah
İnşallah inşallahBende daha yeni öğrendim kan testi vermedim bir kaç gün beklemek istedim kimyasala çevirecek mi diye bat Cumartesi dün test yaptım kıpkırmızı çift çizgi Allah sağlıkla büyüdüğünü de gösterir inşallaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?