Saç Rengi ve Saç Boyama kızlarr izmir bornova da röflesi güzel olan saçı yıpratmayan kuaför??

Beetlee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
3.466
15
0
İzmir
saçlarım küt kesimli saç konusunda hiç bir kuaför istediğim gibi yapmadı saçlarımı yaktılar hep. röflesi güzel saçı yıpratmayan bornovada bildiğiniz kuaför var mı?

tecrübe etmedim ama orçun kuaför iyi diyorlar gediz caddesinde

tşkrler tavsiyen için canım. bizzat gidip yaptırmış olan ya da tanıdığı olan var mı ? sanırım lorealin platinium açıcısı saçları yıpratmıyormuş. onu kullanan kuaför var mı bildiğiniz? bornova dışı da olabilir.

canım bornovada özkanlarda kervan pidenin sokağında dilşad kuaför var orada mustafa var o çok güzel yapar diye tahmin ediyorum. ben hep ona gidiyorum önce kızıl kahveden koyu sarımsı bi renge açtı saçımı aylarca kullandım harika bi renk oldu sonra daüstüne benim isteğimle platin röfle yaptı harika oldu her gören soruyor saçımı.

Canim hala aynı fikirde misin?röfle için iyi ve kalıcı bir kuaför arıyorum.bıktimm..tabi bir de uçuk fiyatlı olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…