saçlarım küt kesimli saç konusunda hiç bir kuaför istediğim gibi yapmadı saçlarımı yaktılar hep. röflesi güzel saçı yıpratmayan bornovada bildiğiniz kuaför var mı?
tşkrler tavsiyen için canım. bizzat gidip yaptırmış olan ya da tanıdığı olan var mı ? sanırım lorealin platinium açıcısı saçları yıpratmıyormuş. onu kullanan kuaför var mı bildiğiniz? bornova dışı da olabilir.
canım bornovada özkanlarda kervan pidenin sokağında dilşad kuaför var orada mustafa var o çok güzel yapar diye tahmin ediyorum. ben hep ona gidiyorum önce kızıl kahveden koyu sarımsı bi renge açtı saçımı aylarca kullandım harika bi renk oldu sonra daüstüne benim isteğimle platin röfle yaptı harika oldu her gören soruyor saçımı.
canım bornovada özkanlarda kervan pidenin sokağında dilşad kuaför var orada mustafa var o çok güzel yapar diye tahmin ediyorum. ben hep ona gidiyorum önce kızıl kahveden koyu sarımsı bi renge açtı saçımı aylarca kullandım harika bi renk oldu sonra daüstüne benim isteğimle platin röfle yaptı harika oldu her gören soruyor saçımı.