selam kızlar.. doğumuma az bi zaman kaldı artık yavaştan başlıorum alışverişe ama bebek kıyafetleri çok pahalı öle dandik bişi de giydirmek istemiorum fiyat olarak uygun ve kaliteli alışveriş yaptığınız nereler var paylaşır mısınız??
selam kızlar.. doğumuma az bi zaman kaldı artık yavaştan başlıorum alışverişe ama bebek kıyafetleri çok pahalı öle dandik bişi de giydirmek istemiorum fiyat olarak uygun ve kaliteli alışveriş yaptığınız nereler var paylaşır mısınız??
Bebeğinin tenine deyecek olan iç kıyafetlerini kesinlikle mothercare;'dan al bence. Evet pahalı ama inan ki yıkadıktan sonra hiç bişi olmadğı için çok fazla dayanıyor ve parasının hakkını veriyor. Dış kıyafetler için ise özdilekteki markalar uygun fiyatlı, minadan, hello babyden ya da pamidordan da alabilirsin.
mothercare de indirimler başladı. özellikle çıtçıtlı badilerini ordan almanı tavsiye edrim. çevremde bebği olanlar hep ondan kullandılar hem penyesi bebğin cildine çok uygun hem de yıka yıka bişey olmuyor. ben de dün iki takım aldım. onun dışında diğer kıyafetlerinin bazılarını kemeraltında Barış bebe'den, bazılarını Pamidor'dan aldım.
Uygun fiyatlı olsun dersen pamidor bu konuda iyi ama mina baby tavsiye ederim
istersen birde benim bloğuma bak fikir edinirsin hayırlı doğumlar allah sağlıkla kucagına versin http://carsipazarim.blogspot.com/
iç bodyleri mothercare den alıyorum 7 li 5 li paketler halinde oluyor fiyatı yüksek ama parasının hakknı veriyor bozulma solma küçülme vs olmadı çok yumuşaklar hala.pijamalarını fiyonk tan alıyorum bazen.bir de gaziemir sosyete pazarında kaliteli ve ucuz pek çok şey oluyor h&m eşofman vs almıştım