Kızlarr kaçıncı denemede hamile kaldınız?

LeylaSultan93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
2.736
4.373
333
Hollanda
Günaydınn kızlarr,

Musmutluu pozitif bir gün diliyorum herkese 💜💜

Kızlar siz yuumrtladığınız günlerinizde kaç sefer ilişkiye giriyorsunzu? Doktorum bir sefer yeter. Tekrarladıkça sperm kalitesi düşer demişti.
Hatta yumurtlamadan iki üç gün cinsel perhiz tavsiye etti.

Tabi doktor daha iyi biliyodur ama ben yinede stress yapıyorum.

Siz kaç sefer yapıyorsunuz bir günde o dönemde?

Gerçekten ayda bir iki sefer yapıp hamile kalanlar varmıdır?

benim arkadaş şartlar dolayısıyla 1 aydır birlikte olamadığı eşiyle birliktelik sonucu hamile kalmıştı
meğer çok sık yaptığımızdan aylardır hamile kalamıyormuşum diyor

Günaydınn kızlarr,

Kızlar siz yuumrtladığınız günlerinizde kaç sefer ilişkiye giriyorsunzu? Doktorum bir sefer yeter. Tekrarladıkça sperm kalitesi düşer demişti.

Yumurtlama zamanina denk gelirsen 1 kere bile yetiyor

Ilk çoçuk oyle oluyor istedigin icin bir turlu olmuyor insan piskolojisi filan çökuyor ama ikinci kendiliginden surpriz oluyo insana inṣallah gonlunce olur🫶

Çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
7 sene oldu. İnsan artık yıpranıyor.

Günaydınn kızlarr,

Her gün yaparsan düşer,benim doktorum 2 günde bir 3 günde bir demişti haftada bir olmasın bayatlar sperm demişti. Ovülasyon testi de kullansak ne zaman yumurtlama olacağını bilemeyiz o yüzden perhiz yapmak ne kadar olur bilmiyorum siz yinede 3 günde bir değerlendirebilirsiniz. Ovülasyon döneminde normalde yumurtlama öncesi denk gelirse,yumurtlama,çatlama ve çatlama sonrası değerlendiriliyor sperm sorunu var ise bir gün ara vererek bu dönemi değerlendiriyoruz. Ayda 1/2 kez ilişki yaşayıp hamile kalanıda duydum bu arada ovulasyon takip etmeden gelişi güzel. Tamamen nasip meselesi geleceği varsa geliyor bebiş☺️rabbim bize de nasip etsin

Çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
7 sene oldu. İnsan artık yıpranıyor.
Cok zor bende 2 yil artik 3cu yila geciyorduk sebebsiz olmuyordu doktorda hic bir sorun bulamadik artik stresten hormonarim oynuyordu sonra bir anda artik yeter dedigim anda hamilelik haberini ogrendim asla umudunu kayb etme olucaktir inşallah kafadan bu olayi silmek lazim aslinda ikinci hamilelik bir kereden nasilsa birsey olmaz nasilsa adete çok yakin dedik ama yumurtalama zamanlarina denk gelmiṣ gec dollenme olmuştu hamile oldugumu oyrenip ayri şok olmuṣtum çunki istedigim zamanlarda o kadar çabalamaşdimki sadece 1 kereden olmasini nasil ya diyordum olamaz seninde guzel haberlerini aliriz umarim tup bebek denedinizmi?

Cok zor bende 2 yil artik 3cu yila geciyorduk sebebsiz olmuyordu doktorda hic bir sorun bulamadik artik stresten hormonarim oynuyordu sonra bir anda artik yeter dedigim anda hamilelik haberini ogrendim asla umudunu kayb etme olucaktir inşallah kafadan bu olayi silmek lazim aslinda ikinci hamilelik bir kereden nasilsa birsey olmaz nasilsa adete çok yakin dedik ama yumurtalama zamanlarina denk gelmiṣ gec dollenme olmuştu hamile oldugumu oyrenip ayri şok olmuṣtum çunki istedigim zamanlarda o kadar çabalamaşdimki sadece 1 kereden olmasini nasil ya diyordum olamaz seninde guzel haberlerini aliriz umarim tup bebek denedinizmi?

İnan çok sevindim gözlerim doldu.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Hayırlı bi evlat olsun inşallah💜

Geçen ay bi kaç yerde doktorlarla görüştüm tekrar kontrol yaptırdık. İkimizdede herşey sorunsuz.

Bu adetimde aşılama denemek istiyorum. Olmassa tüp bebek.

İnan çok sevindim gözlerim doldu.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Hayırlı bi evlat olsun inşallah💜

Geçen ay bi kaç yerde doktorlarla görüştüm tekrar kontrol yaptırdık. İkimizdede herşey sorunsuz.

Bu adetimde aşılama denemek istiyorum. Olmassa tüp bebek.
Teşekkur ederim senin icin dua edicem🧡ne çektiklerini inan çok iyi anliyorum aynisini bende yaşadim ama önemli olan hiç bir sorununuz yok çok şukur tuplerine bakdirdinmi?ben baktirmiştim açikdi iki kez boşu boṣuna bicak altina yattim ay yok infertilsin falansin ameliyyat masasinda doktoru hemşiresi birdaha buraya gelme dedi ailene soyle artik seni doktora getirmesinler senin hic bir sorunun yok sen nasil doguramamişsin ona şaşkiniz biz ondan sonra birdahada gitmedim doktora kişin emeliyyat oldum tehmuzda hamile oldugumu ogrenmiştim yani sorun yokkende bazen olmuyor boyle benim gibi
seni kendime benzettim o yuzden boyle uzun yazdim umudunu kayb etme diye benim gibi

Teşekkur ederim senin icin dua edicem🧡ne çektiklerini inan çok iyi anliyorum aynisini bende yaşadim ama önemli olan hiç bir sorununuz yok çok şukur tuplerine bakdirdinmi?ben baktirmiştim açikdi iki kez boşu boṣuna bicak altina yattim ay yok infertilsin falansin ameliyyat masasinda doktoru hemşiresi birdaha buraya gelme dedi ailene soyle artik seni doktora getirmesinler senin hic bir sorunun yok sen nasil doguramamişsin ona şaşkiniz biz ondan sonra birdahada gitmedim doktora kişin emeliyyat oldum tehmuzda hamile oldugumu ogrenmiştim yani sorun yokkende bazen olmuyor boyle benim gibi
seni kendime benzettim o yuzden boyle uzun yazdim umudunu kayb etme diye benim gibi

Bakıldı onlarda çok iyi dedi doktor.
Hatta güvenemedim bir kaç yerde baktırdım.
Hepside aynısını söyleyince emin oldum artık.

Bakalım inşallah aşılama yada tüp bebekle olur.

Duaların için teşekkür ederim💜

Bakıldı onlarda çok iyi dedi doktor.
Hatta güvenemedim bir kaç yerde baktırdım.
Hepside aynısını söyleyince emin oldum artık.

Bakalım inşallah aşılama yada tüp bebekle olur.

Duaların için teşekkür ederim💜
inşallah kafandan becere bildigin kadar bu konuyu at farkli şeylerle kendini oyala stres yapma etkisini goruceksin🫶

Eltim yumurtalama gününde bir kez ilişkiye girerek tek seferde hamile kalmıştı. Umarım sizinde gönlünüzce olur en kısa zamanda güzel haberinizi alırız

Back
X