Kızlarr kafam biraz karışık fıkırlerınızı alayım

efsane4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
394
386
Herkese selam..Kızlar ben yaklaşk bı yıldr nışanlym.Nişanlmı bıraz pasıf ve sessız bulmaya başladım.Ya da ben ona gore daha sinirli,daha insanlra işimi yaptrcak ağırlığı koyan bırıym.O fazlaca nazık ve kıbar..Boyle oluncada ezılıyor gıbı hıssedıyorum ben sıvrılıyorum heryerde..Yanı ben bundan once etluye sutluye karısmazken daha bı yonetıcı pozısyonu alıyorum dışarıda,herhangı bı olayda..Misal davaya kadar gıdıcek bı konum vardı en son işimi ben hallettım.Ve sınır oldum.Bu arada annesı baskın bırı,annesınn kızdıgını gordum bı kere nerdeyse ağlayacaktm koca adama uluorta kızılır mı ? Bı karakterı var ozellıkle de benım yanımda..
Çok uzatmayaym hanımlar..Sessiz boyle nazık eşi olanlar evlılıgnz nasıl gıdıyor..Bu sakınlk bu nazıklk benı ıyıce yıpratır mı ? Herseyın vasatı guzel oyle degıl mı ? Yoksa ben mı abartıyorum.Herkese teskkurler.

Evet oyle bakınca haklısnz ama.Bıraz pasıflıge gıdıyor sesızlk.Yanı ben çok yorulcagm şimdıden sınyallerı verıyor.Yok mu bunn ortakararı ya :KK14:
Nazik ve kibar olması iyi tabiki ama haksızlık karşısında sessiz kalması sorun olabilir iyi düşünün zaten nişanlılık tanıma süreci istediğiniz gibi biri değilse evlenmek mantıksız olur bence. bir ömür huylarını sevmediğin birine katlanması zor olur çünkü

Sakin ve nazik olmakla pısırıklık arasında oldukça kalın bir çizgi var. Nişanlınız hangi gruba dahil?

Benim eşim de son derece sakin ve kibardır, rica etmeden bir şey istediğini duymadım şimdiye kadar ya da sesini yükselttiğini, küfür ettiğini. Ben memnunum bu halinden...

Kızlar pısırık dıyemem ama oyle nazık kı ınsanlar kendısıne karşı daha baskın oluyor.Ailesıne karlıda saygılı olması guzel ama ezılmesını ıstemem.Annesı kızdıgnda resmen ezılmış bışey dıyememıstı

Kızlar pısırık dıyemem ama oyle nazık kı ınsanlar kendısıne karşı daha baskın oluyor.Ailesıne karlıda saygılı olması guzel ama ezılmesını ıstemem.Annesı kızdıgnda resmen ezılmış bışey dıyememıstı
Erkeklerin çoğu annelerine karşı öyledirler belki saygıdan bişey diyememiştir , etrafındaki insanlara ezildiğini düşünüyosanız o zaman bi sorun var demektir

Zıt karakterlersiniz anladığım kadarı ile..
Benim eşim de sakin yapılı ağırkanlı kolay sinirlenmez çok nadirdir bağırdığı çağırdığı...Ama hakkını savunur, bir şey olsa halleder bana kadar bırakmaz...Ezik biri gibi gelmiyor o yüzden.
Ben de tam tersi tez canlıyım ve çabuk sinirlenirim, yapım bu. Heyecanlı fevri biriyim...Kendim gibi biriyle anlaşamazdım.

Kibar insanla sesini çıkaramayan , hakkını arayamayan erkek farklı şeyler.
Kibar olmayan insanla anlaşamıyacağım gibi hakkını savunamayan insanada tahammül edemem.

Erkeklerin çoğu annelerine karşı öyledirler belki saygıdan bişey diyememiştir , etrafındaki insanlara ezildiğini düşünüyosanız o zaman bi sorun var demektir[/QU
Erkeklerin çoğu annelerine karşı öyledirler belki saygıdan bişey diyememiştir , etrafındaki insanlara ezildiğini düşünüyosanız o zaman bi sorun var demektir
Aslında kendı işlerıde olsa mısal bırı saygısılk yaptı ise ona karşı kabalaştı ıse, net tavrı sakın bışekılde fıkrını soyler ve ıletışımı keser özür dıleyene kadar..Yanı oyle ses yukseltım felan yok.Bende aksıne sesımı bıraz yukseltırm karşıdakı pışman olur galıba ben daha sınırlym

Kibar insanla sesini çıkaramayan , hakkını arayamayan erkek farklı şeyler.
Kibar olmayan insanla anlaşamıyacağım gibi hakkını savunamayan insanada tahammül edemem.
Bende hakkını savunsun yerı gelınce kızsn ıstıyorum

bu hakkını koruyamaması sadece annesi için geçerliyse saygıdan olabilir ama herkese karşı böyleyse kendine zararı olabilir anca siz zaten kendinizi yeterince ifade eden birisiniz yinede ne desem bilemedim konuşun bi isterseniz.

Sakin ve nazik olmakla pısırıklık arasında oldukça kalın bir çizgi var. Nişanlınız hangi gruba dahil?

Benim eşim de son derece sakin ve kibardır, rica etmeden bir şey istediğini duymadım şimdiye kadar ya da sesini yükselttiğini, küfür ettiğini. Ben memnunum bu halinden...

Maşallah maşallah :)))

Peki birebir konuştunuz mu ?
Dışardan bakınca böyle böyle görünüyorsun diye açık açık söyleyin.
İnann konussam aşırı duygusal kırılır o yüzden üstü kapalı konuştum.Kendisini yeteri kadar savundugunu düşünüyor.Sessiz tepkisel.Aslında daha doğrusu cezalandrma sistemi kendi yokluguyla oluyor,iletisimi kendini cekiyor..

Olabilir biraz zitz.Çok değil,bende kibar davranrm insanlara ama hata yapılınca serylesiyorum sukunetimi koruyamiyorum sertlesiyprum

X