- 24 Şubat 2015
- 394
- 386
Herkese selam..Kızlar ben yaklaşk bı yıldr nışanlym.Nişanlmı bıraz pasıf ve sessız bulmaya başladım.Ya da ben ona gore daha sinirli,daha insanlra işimi yaptrcak ağırlığı koyan bırıym.O fazlaca nazık ve kıbar..Boyle oluncada ezılıyor gıbı hıssedıyorum ben sıvrılıyorum heryerde..Yanı ben bundan once etluye sutluye karısmazken daha bı yonetıcı pozısyonu alıyorum dışarıda,herhangı bı olayda..Misal davaya kadar gıdıcek bı konum vardı en son işimi ben hallettım.Ve sınır oldum.Bu arada annesı baskın bırı,annesınn kızdıgını gordum bı kere nerdeyse ağlayacaktm koca adama uluorta kızılır mı ? Bı karakterı var ozellıkle de benım yanımda..
Çok uzatmayaym hanımlar..Sessiz boyle nazık eşi olanlar evlılıgnz nasıl gıdıyor..Bu sakınlk bu nazıklk benı ıyıce yıpratır mı ? Herseyın vasatı guzel oyle degıl mı ? Yoksa ben mı abartıyorum.Herkese teskkurler.
Çok uzatmayaym hanımlar..Sessiz boyle nazık eşi olanlar evlılıgnz nasıl gıdıyor..Bu sakınlk bu nazıklk benı ıyıce yıpratır mı ? Herseyın vasatı guzel oyle degıl mı ? Yoksa ben mı abartıyorum.Herkese teskkurler.