Tugbacim ayni sorunu ayni zamanlarda yasiyoruz seninle.. Kasilma olunca idrara cikiyorum demissin, ben tuvalet ihtiyaci hissedip geciktirirsem kasilmaya donusuyor ve sertlesiyor karnim. Nidilat nasil bir ilac bilmiyorum yurt disindayim ve burda farkli ilaclar var. Hastanede ilk verdikleri turuncu kapsullu bir ilacti bana cok agir geldi 3 saat icerisinde feci bir kalp agrisiyla ilaci kestiler. Spasfon diye pembe bir ilac kullaniyorum simdi. Her kasilmada 2 adet iciyorum gunde en fazla 6 adet icebilirim.. Dune kadar her saat basi kasilmam oluyordu bugun biraz sakinlesti 4 ilacla gunu tamamladim.
Acilman olup olmadigini vaginadan bakarak anliyorlar. Benim acilmam yok ve daha 3,5 cmim varmis ama olmasi gerekenden azmis bu uzunluk. Dinlenerek acilmayi engellemem gerekiyor..
Sana igné vurmuslar ciger gelistirici ama bana daha yapilmadi. Carsamba kontrolum var gelismeleri yazarim canim a.s.
Canancim bebeginin yasi uzun olsun sana da gecmis olsun canim, bizde insallah o gunleri hayirlisiyla goruruz... a.s.