güzel olmuş..trakyalı olduğun ,seçtiğin şarkılardan belli be kızanım..kaydirigubbakcemile2
hayırlı olsun..
aaa bi de kına yapmam diyosun yap canım..güzel anı olur..a.s
Bak aşkı memnu nihal bilem yaptı..kaydirigubbakcemile5
ohhh sedefcim yandann :teytey:
güzel şarkılar hepsi :dance:
oynaklığın tuttu gene daha çalmadan oynamaya başladın hakapı gıcırtısında oynayan bacıkaydirigubbakcemile3
cnm benim hiç sorma kapı gıcırtısına oynarım çok kurtlandım valla düğünde döktürücem kısmetse
ohhhh :dance:
kır bacağını otur bakim düğünündeöyle kızlar kendi düğünlerinde şak şak oynamazlardelikafadulden
ben oturamam ki cnm benim :)) küçükken hayalim dansöz olmaktı
kendi düğünümde oynamıcamda ne zaman oyniycam
kaydirigubbakcemileAllah iyiliğini versin emi dansözlükmüş hayalede bak yakendi düğününde oynayamazsan gelir benimkinde oynarsın :lepi:hihoyyyt
kısmetse kendi düğünümde de döktürürüm senin düğününde de oynarım cnm benim ne demek olumunekankayizsmile
bir konuşmaktan birde göbek atmaktan yorulmam kaydirigubbakcemile3
bence uzun tek omuzlu diktir rengide aynen böyel kırmızı olsun canım hem oyan ya nolcak bende oyma,namayı sevmem ama kınamda oynarım herhaldebu arada neden düğünün olmıcak kız senin:1shok:
sedefcim valla bizi yalnız bırakmayın biz her topikte konuyu kaynatıyoruz hemen kaydirigubbakcemile3
cnm bence rengi ve kıyafet hoş ama fascination a katılıyorum uzun olursa daha hoş
şimdi seni gaza getireyim sedefcim herkes gelicek kınan yakılcak naip diye bağırttırcaklar seni sandaliyeyi kaldırıp ::):):):))
herkes oynayıp göbek atıcak :)
:dance:
sedefcim valla bizi yalnız bırakmayın biz her topikte konuyu kaynatıyoruz hemen kaydirigubbakcemile3
cnm bence rengi ve kıyafet hoş ama fascination a katılıyorum uzun olursa daha hoş
şimdi seni gaza getireyim sedefcim herkes gelicek kınan yakılcak naip diye bağırttırcaklar seni sandaliyeyi kaldırıp ::):):):))
herkes oynayıp göbek atıcak :)
:dance:
maddi imkansızlıklar yüzünden cnm :sinifsinif:
ay oneymiş öyle sandalye kaldırma felan bebişim bizde yok öle bişi senden duydum ilk defa :) bu arada beni kaldırmaları için 10 kişi lazım millet fıtık olur valla gerek yok kaydirigubbakcemile3
he valla kız hemen kaynatıyoz konuyu konu dağılıp gidiyo ne cırcırız biz senle yakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?