• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr lütfeennn yardım. Karbonat ile gebelik testi.

papatyadiyari

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
842
439
133
Kızlar biliyorum artık iyice zıvanadan çıktık bu konuda ama. adetime 3 gün kaldı 3 gündür idrarıma karbonat döküyorum ve bir serçe parmağı kalınlığında kabarıyor. Bulunduğu yerde kan testi yok. Aranızda karbonat testi le hamile olduğunu öğrenen var mı ne kadar kabarmıştı... Bu konuda bana yardımcı olursanız çok mutlu olururm

Kan testi yoksa idrar testi diye birşey var canım. Adetin bi geçsin o zaman bak zaten şimdi neden bu kadar acele ediyorsunki?

çünkü 3 senedir gebelik istiyorum. artık sabrım kalmadı :KK43: hakslın okadar bekledim 3 günde beklerim ama ne bilim işte.. stress

Canım zaten gebeliğin en büyük düşmanı stres. Benim bir tanıdığım da neler yaptı neler. Çocuk olmadı. Akışına bıraktılar. Hatta bir akşam biraz içmişler (normalde alkol kullanmıyorlar) ve beraber olmuşlar. Hemen hamile kaldı. Kesin o gün oldu biliyorum der. Sonrasında da istediği anda ikinci çocuğu yaptı.
Uzun süredir beklediğini biliyorum ama biraz sebaat etsen. Herşeyin daha iyi olacağına inanıyorum..

Ben Dün akşam karbonat ile test yaptım hiç dibe çökmeden direk köpürdü sabah test yaptım 2 tane 2 si de pozitif çıktı yarın kan testine gitcem inşallah testler doğrudur

Ben Dün akşam karbonat ile test yaptım hiç dibe çökmeden direk köpürdü sabah test yaptım 2 tane 2 si de pozitif çıktı yarın kan testine gitcem inşallah testler doğrudur
ben de yapmistim ilk gebeligimde hemen kopurdu kola gibi. bi kez yine yaptim yine koourdu fazlasiyla ama adete 5 gin var ve idrar testinde ikinci cizgi cikti ama kayboldu anlayamadim kan vericem

ben de yapmistim ilk gebeligimde hemen kopurdu kola gibi. bi kez yine yaptim yine koourdu fazlasiyla ama adete 5 gin var ve idrar testinde ikinci cizgi cikti ama kayboldu anlayamadim kan vericem

Kzlar siz deneyip yaptysanz bende yapcm o zmn ins ckar sizin gbi ya:)

Ben 2 ay önce yaptım yine kopurmustu ama dibe çöküp öyle kopurmustu şimdi çökmeden direk kopurdu ama emin değilim yarın kan sonucu da pozitif çıkarsa anca emin olcam

Ben 2 ay önce yaptım yine kopurmustu ama dibe çöküp öyle kopurmustu şimdi çökmeden direk kopurdu ama emin değilim yarın kan sonucu da pozitif çıkarsa anca emin olcam
Banada haber et cnm merk ettm olursa ona gore ypim

valla ben hamilelik imkani sifir olan birinde denedim bunu kopurmesi. ben bekliyorym bakalim köpurdu.

peki adetin nezaman normalde yani gununde mi yaptin oncesinde mi

Kızlar biliyorum artık iyice zıvanadan çıktık bu konuda ama. adetime 3 gün kaldı 3 gündür idrarıma karbonat döküyorum ve bir serçe parmağı kalınlığında kabarıyor. Bulunduğu yerde kan testi yok. Aranızda karbonat testi le hamile olduğunu öğrenen var mı ne kadar kabarmıştı... Bu konuda bana yardımcı olursanız çok mutlu olururm
Valla benim de geçen ay kabardı çok ama netice sıfır güvenme bence

A
5 haftalık hamileymişim ama 2 hafta sonra tekrar gel dediler kalp atışını dinlemek için
Ayyy inanmyrm gercektn karbonat testi dogrmu cnm ya ben sok nasl hamile oldgmuzu anlyrduk birde sen idrr testide yaprn mi tekrk ederm seni:)

Karbonat değilde limonla yaptım tortuları dile çöktü hadi canım dedim inanmadım aynı gün indir testi yaptım.ve pozotif

4gunum geçmişti ama pek ihtimal vermiyodum spiralimi yeni cikarttirmistim bu yöntemide okumuştum hadi bı deniyim dedim ( şeffaf bir kaba idrarı yapıyorsun yarım limonu sikiyosum limon tortuları dile cokerse pozitif cokmezse negatif ) bende çöktü gittim idrar testi aldım oda doğruladı :)

Back
X