• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr lütfeennn yardım. Karbonat ile gebelik testi.

4gunum geçmişti ama pek ihtimal vermiyodum spiralimi yeni cikarttirmistim bu yöntemide okumuştum hadi bı deniyim dedim ( şeffaf bir kaba idrarı yapıyorsun yarım limonu sikiyosum limon tortuları dile cokerse pozitif cokmezse negatif ) bende çöktü gittim idrar testi aldım oda doğruladı :)
Oo ne guzel bende beklym 9 gun kaldi benimde cnm iki gun kala yaparm o zaman bende ins ckar tebrk ederm seni ins saglkli br seklde kavusrsn bebegne

Şaka yapıyorsunuz herhalde arkadaşlar!

Karbonatı asidik olan neye dökerseniz kabarır, idrarinizin ph sini alkali hale getirdiği için kabarıyor. Bir erkek de idrarına dokse onun idrarı da kabaracak. Nereden çıkıyor bu bilgiler şaka gibi :)

Karbonatı asidik olan neye dökerseniz kabarır, idrarinizin ph sini alkali hale getirdiği için kabarıyor. Bir erkek de idrarına dokse onun idrarı da kabaracak. Nereden çıkıyor bu bilgiler şaka gibi :)

arkadaslar bende arabiza yeni katildim 5 aylik evliyim esimle ilk gunden beri istiuoruz ve cok ugrasiyoruz bu ay uc gun gecikti adetim inetrmetten arastirdim dogal gebelik testlerini dort tane uyguladik en sonuncusu karbot ve dordunde de cikti sonr atam emin olmak icin esmide denedim karbonati benimkinde hemen kabardi ama esiminkide hic kabarmadi

arkadaslar bende arabiza yeni katildim 5 aylik evliyim esimle ilk gunden beri istiuoruz ve cok ugrasiyoruz bu ay uc gun gecikti adetim inetrmetten arastirdim dogal gebelik testlerini dort tane uyguladik en sonuncusu karbot ve dordunde de cikti sonr atam emin olmak icin esmide denedim karbonati benimkinde hemen kabardi ama esiminkide hic kabarmadi
ve inanitmisiniz bilmem ama hamileyim test yaptim cikti ikinci vizgi biraz silik cikti ama cikti

kızlar merhaba, bugün gecikmenin 8. günü. 3 günü önce idrar testi yapmıştım bir şey çıkmamıştı. Ama benim testlerim pek çıkmıyor zaten. Önce negatif görüyorum çok uzun süre sonra pozitif oluyor. Biraz daha bekleyeyim ona göre kan testi yaptırayım dedim. Strese bağlı gecikme vs olabilir diye. Limon testi dediğiniz dikkatimi çekti bende yaptım, iç pütürlerinin çoğu dibe çökmüş gibi üzerinde birşey yok. resim ekliyorum bir bakabilir misiniz? ANNONA ANNONA IMG_5673.webp IMG_5675.webp

Konu önceden açılmış ama yinede yazmak istedim. Kizlar bende iki hafta önce idrara şeker döktüm eridi. Karbonat döktüm dibe çöktü test te yaptım negatifti. Bugünde yine denedim seker dibe çöktü karbonat kabardı test alıp yapicam bakalim ne olucak

Kızlar biliyorum artık iyice zıvanadan çıktık bu konuda ama. adetime 3 gün kaldı 3 gündür idrarıma karbonat döküyorum ve bir serçe parmağı kalınlığında kabarıyor. Bulunduğu yerde kan testi yok. Aranızda karbonat testi le hamile olduğunu öğrenen var mı ne kadar kabarmıştı... Bu konuda bana yardımcı olursanız çok mutlu olururm
Asla inanmayın böyle bişeye ben adetim 12 gün geçtiğnde yaptım ewet kabardı ama dalga olsun diye eşimede yapmıştık onunki benden daha çok kabardı baloncuklar oldu ve çok gülmüştük 5. Senemdeyim ama hala bebeğim yok ve benim gibi troid sorunu olanların bebeği olmuyor ilk önce troidlerinize baktırın Allahın izniyle bebek isteyenlerin kucağı boş kalmasın sevgiler

Back
X