Kızlarr lütfen okuyun siz karar verin..ve yönlendirin beni

aprilnis

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2008
304
119
323
Ankara
Yaklaşık 2.5 yıldır süren ilişkim 20 gün önce bitti.evlenmeyı düşünüyorduk hesapta..Bu ilişkiye okadar çok şey verdimki..okadar çok sevdimki ağlayan hep ben oldum...cebimdeki para,sahip olabildiğim herşeyin yarısını vermeye çalıştım..arada kıskançlıklarım oldu..ayrı şehirlerde yaşıyorduk çünkü...
bizi hiçbişiy ayıramaz dı hesapta o öyle diyordu..maddi sıkıntıları vardı,işsiz kaldı,parasız ben hep yanındaydım..günlerden sonra iş problemini hallettı,babasının emekli maaşının bağlanmasına 6 ay felan kalmıştı..artık plan yapabilecektik..aksilik ya o günlerde babası hastalandı hastaneye yattı.kalp krızı..sonrada başka bir hastaneye..hala tedavı ediliyor..
bir terslik oldu ve bende hastalandım bu yakın günlerde.ufak bir cerrahı operasyon geçireceğim günlerin başında saçma bir konudan kavga ettık ve beni ameliyat olacağım gün dahıl aramadı..ameliyata girerken çok içime oturdu ve illk msjı
yazan yine bendim..o haftasonuna doğru geldi ama tüm hafta kararını ver gel bize otur,para biriktirelim düşüncesiyle..benım hayalım bu değildiki..çok kötü ayrılmamıştık bekleyecektık guya biraz daha..gittiğinin hemen ertesi telde yıne konuyu açtı ben mutsuz olurum ama deyınce ozaman ben senı aramam sende beni diyerek bitirdi...VE BITTI..SİZ NE DİYORSUNUZ BU ADAMA YADA BANA?

Ne denirki güzelim.....??

Kismet degilmis!!!

Gecmis olsun rahatsizlanmisin sende....seni böyle bir günde aramayan bir adamdan zaten hayir gelmezdi....:olmaz:

Bence isabetli olmus....Üzme kendini....Kismetten ötesi yoktur.:delphin:

canım benim üzme tatlı canını bunlar içinn
zaten sen onun gözünde vazgeçilmez olsaydın seni bırakıp gitmezdii
en önemli gününde seni aramamazlık yapmazdıı
yani yanlış anlama biz olsak şurda yedi yabancı komşumuzu arıyoruz ki o senin eski sevgilin bişeyler paylaştığın insan
boşver değmez diyorum üzülmeye
sen seni hak edecek kadar seven insanlara layıksınn :teselli:
inan kimse için üzülmeye değmezz kendim tecrübe ettimm hep yara alan biz oluyoruz oysa onlar koca bi ilişkiyi gözden çıkartacak kadar acımasızlar mafoldumben

canım.. diğer söylediğin sorunlar belki tatlı dille huyuna giderek ikna edebileceğin şeyler ama.. ameliyat olacağın gün bile aramaması bana da çok şaşırtıcı geldi. Her ne kadar küs bile olsanız aramalıydı.

bence üzülmeye değmez kısmet değilmiş sen hayatına bak belki daha iyileri çıkar karşına

ailemle oturmuyorsun,hadi sana güle güle
bu mudur yani
valla yarın öbür gün ailesi yüzünden çokkkkkkkkkkk tartışırdınzı ve o hep ailesini tutardı gibi geliyor bana

sıkıntılar, zorluklar üstüste gelmiş hep.
Bu yüzden ters davranması doğal olabilir.
O konuya anlayışla bakılabilir belki ama,
ameliyatında seni aramaması kabul edilemez.
Bunu yapması sana değer vermediğini,
acımasız ve inatçı biri olduğunu gösterir.
Çünkü sağlık bu. Her ne olursa olsun,
herseyi bi kenara koyup seninle ilgilenmeliydi.
Baştan kendini göstermiş canım.
Bazı erkeklere fedakarlık yapmak da iyi gelmez,
ve hatta değmez böylelerine.
Kendilerini birşey sanmaya başlarlar
ve zanneder ki sen her koşulda,her durumda alttan alacaksın.
Bunu yapma, bırak hak ettiği değeriyle kalsın.
Şİmdiden böyle davranan bir adam ilerde sana her şeyi yapmayı hak görür kendinde.

Yaklaşık 2.5 yıldır süren ilişkim 20 gün önce bitti.evlenmeyı düşünüyorduk hesapta..Bu ilişkiye okadar çok şey verdimki..okadar çok sevdimki ağlayan hep ben oldum...cebimdeki para,sahip olabildiğim herşeyin yarısını vermeye çalıştım..arada kıskançlıklarım oldu..ayrı şehirlerde yaşıyorduk çünkü...
bizi hiçbişiy ayıramaz dı hesapta o öyle diyordu..maddi sıkıntıları vardı,işsiz kaldı,parasız ben hep yanındaydım..günlerden sonra iş problemini hallettı,babasının emekli maaşının bağlanmasına 6 ay felan kalmıştı..artık plan yapabilecektik..aksilik ya o günlerde babası hastalandı hastaneye yattı.kalp krızı..sonrada başka bir hastaneye..hala tedavı ediliyor..
bir terslik oldu ve bende hastalandım bu yakın günlerde.ufak bir cerrahı operasyon geçireceğim günlerin başında saçma bir konudan kavga ettık ve beni ameliyat olacağım gün dahıl aramadı..ameliyata girerken çok içime oturdu ve illk msjı
yazan yine bendim..o haftasonuna doğru geldi ama tüm hafta kararını ver gel bize otur,para biriktirelim düşüncesiyle..benım hayalım bu değildiki..çok kötü ayrılmamıştık bekleyecektık guya biraz daha..gittiğinin hemen ertesi telde yıne konuyu açtı ben mutsuz olurum ama deyınce ozaman ben senı aramam sende beni diyerek bitirdi...VE BITTI..SİZ NE DİYORSUNUZ BU ADAMA YADA BANA?

KUSURA BAKMA İÇİMDEN GEÇENİ SÖYLEMEK İSTİYORUM CİĞERİ 5 PARA ETMEZMİŞ geçmiş olsun bu arada

esmer_şekerim, DERin83, betty_bery, nesrin111, zeugma78, dideem, frezya_34, gülsüm sultan hepinize çok teşekkür ederim...sağolun ilgilnip yazmışsınız...bu günler zor geçiyor bende derdimi döktüm...çok zor kızlar..3 yıl verdikten sonra böyle bir haınlik hayatımda ilk defa yaşadım.

öncelikle geçmiş olsun canım,işallah bir an önce iyileşirsin.
yani eften püften ortada doğru düzgün bişi yokken saçmalayıp bitti demiş,şuan içinde bulunduğu durumun acısını senden çıkarmış we böyle yaparak da kendi kaybetmiş.hayırlısı böyleymiş canım demek....

ya ben niye ayrıldığınızı anlayamadım
yani sebep yok gibi gözüküyo nedeni neydi canım

Beni yönlendirin demişsiniz ama ne şekilde bir yönlendirme beklediğinizi anlayamadım ben.
Operasyon geçirmeden önce bir tartışma yaşamışsınız ve her ne olursa olsun sizi aramalıydı öncelikle,desteğini hissettirmeliydi,madem gelme imkanı yoktu babasının hastalığı dolayısıyla..
Sonuçta siz onun tüm ihtiyacı olduğu zamanlarda ona destek olmuşsunuz.
Bir süre ailesiyle aynı evde oturmanızı teklif etmiş sanırım evlendiğinizde anladığım kadarıyla,sizde bu durumdan mutsuz olacağınızı söylediğinizde ben seni aramam sen de beni arama diyerek bitirmiş..
Anlattıklarınızdan bunları çıkardım ben.
Böyle bir durumda benim yapacağım yönlendirme olumlu olamaz.
Size tek bir seçenek sunmuş işine gelmezse eyvallah deyip çekip gitmiş.
Sizin ona olan fedakarlıklarınızı bile göz önünde bulundurmamış adam,orta yolu bulmaya çalışmamış yani..
Siz ona maddi manevi destek olurken iyiydi de,ihtiyacı kalmadığında(iş bulduğunda) bu kadar basitmiydi böyle bencil davranması,bir düşünün derim.

bence o adam senin saglıgını seni mi düüşünmeli yoksa parayı planları mı ona bak derim..ama unutma canım sen daha once gelmeslısn eger sen olmazsan planlar da olmaz =)

cnm bnm bende anlamadım niye ayrıldığımızı işte..evlenceksek bizde oturcaz ama zamanı belli değil. kabul etmıyorsan ayrılalım dedi ..budur yani

haklısın charmıng..bnde bir daha geri dönüş yapmadım..ben hala bukadar bencil ve sert bir çizgiyle kesip atılmayı kabullenemıyorum..bukadar geçen zaman ve böyle riya..yönlendirin dedim çünkü anlayamdım benmi yanlış görmüyorum hata mı yapmışım da benmi görmuyorum dedim..

kiz hala soruyorsun..uzaya yolla gitsin.....simdiden böylede evlendikten sonra nasil olacak bu adamin davranislari...yasamis görmüs biri olarak tavsiyem kafaya bile takmaya deymeyen bir adami icin hic kendini üzme derim.....bende ikinci evliligimi yaptim su anki esim benim pesimden kostu ben onun deyil birde 2 cocugumla kabul etti beni..halada birbirimizi seviyoruz mutluyuz Allaha hamd olsun...bir erkeyin pesinden ne kadar kosarsan o kadar deyersiz olursun ........benden bi abla tavsiyesi...kendine iyi bak canim..biliyorum kolay deyil senin su anki durumun ama ilerde su anki yasadigin acinin cook daha fazlasini cekersin bunuda aklindan cikarma canim...bi iliski nasil baslarsa öyle gider ..

ailemle oturmuyorsun,hadi sana güle güle
bu mudur yani
valla yarın öbür gün ailesi yüzünden çokkkkkkkkkkk tartışırdınzı ve o hep ailesini tutardı gibi geliyor bana

yanlis anlasilmasin ama bazi evliliklerde bazi herifler kendilerine es deyil ailesine hizmetci veya bakici ariyorlar....onun maksadi belki buydu..evlendikten sonra zerre kadar deyer verilmiyo kadina..evin hizmetciligini yapsin cocuk dogursun anneme babama baksin gerisi önemli deyil...tabiki büyüklerimizin basimizin üstünde yeri var ama o gelinin deyeri hic olmuyor ne kayinvalide tarafindan ne kayinpeder nede kocasi tarafindan okaradar hizmete ragmen..ben öyle gelinler gördümki sabahtan aksama kadar is güc cocuk hic oturmuyorlar kaynanada biraz olsun yardimda bulunmuyor eline birsey deydirmiyo pasalar gibi yasiyo....gerci benim simdiki kayinvalidem cok iyi bir insan onunla beraber yasasaydik ona seve seve hizmet ederdim...

Son düzenleme:
Back
X