Peki çatlamış mı değerlendirim miValla öyle görünüyor baksana testin negatif olduğuna göre yumurtlamadan başka bişey değil. Kan testi doğrudur.
Değerlendir gitsin ne kaybedersinPeki çatlamış mı değerlendirim mi
Yardım olacak yokmu ben önceki hamileliğimide geç öğrenmiştim günümün üstünden 2 hafta geçmişti böyle olan varmı önceden çıkmayıp sonra çıkanlarMerhaba kızlar 21eylül adet günümdü ama olmadım ve hamilelikten şüphelenip test yaptım çıkmadı sonra 22 eylülde ovulasyon testi yaptım pozitifi çıktı 24 eylülde tekrar yaptım o da aynı gebelik testi yaptım hafif silik çizgi vardı kan verdim ama çıkmadı maalesef bugün tekrar yaptım lh testim yine pozitif ama gebelik testi negatif göğüs uclarımda ise koyulaşma ara ara mide bulantım ve kasıklarım ağrıyordu ama şuanda kasıklarımda ağrı yok gibi acaba yumurtlama mı oluyor
Ovulasyon ise yukardaki pozitif değil ki ikiside daha koyu olmalı internetten örneklerine bakın lütfen, bir de bir ayda iki kere yumurtlamış da olabilirsinizMerhaba kızlar 21eylül adet günümdü ama olmadım ve hamilelikten şüphelenip test yaptım çıkmadı sonra 22 eylülde ovulasyon testi yaptım pozitifi çıktı 24 eylülde tekrar yaptım o da aynı gebelik testi yaptım hafif silik çizgi vardı kan verdim ama çıkmadı maalesef bugün tekrar yaptım lh testim yine pozitif ama gebelik testi negatif göğüs uclarımda ise koyulaşma ara ara mide bulantım ve kasıklarım ağrıyordu ama şuanda kasıklarımda ağrı yok gibi acaba yumurtlama mı oluyor
Doğru mu anladım? Adetiniz geçikmişti ama testte çıkmayıp iki hafta sonra mı öğrendiniz gebeliği? Benim gecikmemin 14. günü ve daha önce yaptığım test negatifti. Böyle bir ihtimal varsa tekrar test yapayım.Yardım olacak yokmu ben önceki hamileliğimide geç öğrenmiştim günümün üstünden 2 hafta geçmişti böyle olan varmı önceden çıkmayıp sonra çıkanlar
Geç döllenme olabilir, iki kere de yumurtlamış olabilirsiniz bence test tekrar edinDoğru mu anladım? Adetiniz geçikmişti ama testte çıkmayıp iki hafta sonra mı öğrendiniz gebeliği? Benim gecikmemin 14. günü ve daha önce yaptığım test negatifti. Böyle bir ihtimal varsa tekrar test yapayım.
Geç döllenme de bu kadar geç olması mümkün değil ki. Bilmiyorum ya bu ay o kadar garip oldu ki, hiç bu kadar gecikme olmazdı. Bir de tarlusal kullandım ve hala regl olmadım.Geç döllenme olabilir, iki kere de yumurtlamış olabilirsiniz bence test tekrar edin
Çok fazla geciktim konusu oluyor belkide havalar etkilemiştir bir kere bende tarlusal kullandım hemen olamamıştım bir kaç gün sonra olmuştumGeç döllenme de bu kadar geç olması mümkün değil ki. Bilmiyorum ya bu ay o kadar garip oldu ki, hiç bu kadar gecikme olmazdı. Bir de tarlusal kullandım ve hala regl olmadım.
Aynen ben de farkettim bu aralar çok gecikme yaşayan var. Benim tarlusal üç gün önce bitti ama hiç regl olacak gibi değilim:) sadece rahimde baskı ve halsizlik var. Hayırlısı diyelim..Çok fazla geciktim konusu oluyor belkide havalar etkilemiştir bir kere bende tarlusal kullandım hemen olamamıştım bir kaç gün sonra olmuştum
İnşallah düzene girerAynen ben de farkettim bu aralar çok gecikme yaşayan var. Benim tarlusal üç gün önce bitti ama hiç regl olacak gibi değilim:) sadece rahimde baskı ve halsizlik var. Hayırlısı diyelim..
Amin hepimiz için en hayırlısı olsun inşallahİnşallah düzene girer
Evet benim ilk gebeliğim öyleydiDoğru mu anladım? Adetiniz geçikmişti ama testte çıkmayıp iki hafta sonra mı öğrendiniz gebeliği? Benim gecikmemin 14. günü ve daha önce yaptığım test negatifti. Böyle bir ihtimal varsa tekrar test yapayım.
Hepsi ovulasyon testi normalde daha koyu gözüküyor ama burda böyle çıkmışOvulasyon ise yukardaki pozitif değil ki ikiside daha koyu olmalı internetten örneklerine bakın lütfen, bir de bir ayda iki kere yumurtlamış da olabilirsiniz
Gebelik testini tekrarlayın derim
Hepsi ovulasyon testi normalde daha koyu gözüküyor ama burda böyle çıkmışOvulasyon ise yukardaki pozitif değil ki ikiside daha koyu olmalı internetten örneklerine bakın lütfen, bir de bir ayda iki kere yumurtlamış da olabilirsiniz
Gebelik testini tekrarlayın derim
Test yaptınız mı sonucunuz nedirDoğru mu anladım? Adetiniz geçikmişti ama testte çıkmayıp iki hafta sonra mı öğrendiniz gebeliği? Benim gecikmemin 14. günü ve daha önce yaptığım test negatifti. Böyle bir ihtimal varsa tekrar test yapayım.
Yok henüz yapmadım. Sancı gelip gidiyor, her an regl olabilirim. Yarına erteledim testi. Açıkçası çok umudum yok. Tarlusal da kullandım o yüzden olacağını pek sanmıyorumTest yaptınız mı sonucunuz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?