Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidemiyorum çok kötüyüm 2gundur böyle ateş yaptıDoktora danışmadan kullanmayın sakın.
Acile gitseniz?
Geçmiş olsun.
Niye gidemion ? Bari doktorunu ara da sor öyle kullanGidemiyorum çok kötüyüm 2gundur böyle ateş yaptı
Evet yeni ağrı hem dişimi de ağrıtıyorDoktoruna danışmadan kullanma bence hamileliğin de çok yeniymiş. Geçmiş olsun...
Doktorunuza telefonla danışın.Gidemiyorum çok kötüyüm 2gundur böyle ateş yaptı
Baktım da yazmıyor gebelikle ilgiliProspektüsünde yazıyordur okuyunuz
Eşim şehir dışında ailem uzakta buraları pek fazla tanımıyorum tek başıma hiç biyere gitmedim hicTelefonla danışın.
Sakız çiğnemek rahatlatabilir belki ama, tedavi olmanız lazım.
Neden gidemiyorsunuz?
Zararsız olsa bile Doktor görmeden elindeki ilacı kullanman da doğru olur mu bilmiyorum teşhis olmadan tedaviyi önermez doktorlar. Ben de her sene muhakkak kulak ağrısı çekerim hamileliğimin ilk zamanlarına geldi yine de bir fırsat bulup gittim doktora öyle kullandım ilaçEvet yeni ağrı hem dişimi de ağrıtıyor
Çok kötü bı durum canımdan can gidiyor resmenZararsız olsa bile Doktor görmeden elindeki ilacı kullanman da doğru olur mu bilmiyorum teşhis olmadan tedaviyi önermez doktorlar. Ben de her sene muhakkak kulak ağrısı çekerim hamileliğimin ilk zamanlarına geldi yine de bir fırsat bulup gittim doktora öyle kullandım ilaç
Canım maddi gücün varsa özele git sabah acı çektirme kendineÇok kötü bı durum canımdan can gidiyor resmen
Tek gitme imkanım yok elimde olsa şimdi giderim uyuyamıyorum bile uzandigim zaman bile ağrı yapıyor mecburen kullanicam ilacıCanım maddi gücün varsa özele git sabah acı çektirme kendine
Arabanız var mı? Kullanabilir misiniz?Eşim şehir dışında ailem uzakta buraları pek fazla tanımıyorum tek başıma hiç biyere gitmedim hic
Tabi ki doktorunuza danışmadan size buradan kullanın diyemeyiz.. Telefonu varsa doktorunuzun arayıp sorun ya da gidin bir acile orada sizi yönlendirsinler çekmeyin boşuna.. Çok geçmiş olsunİyi geceler kızlar kulağım çok kötü bı durumda içi şiş gibi ve çok fazla ağrı var konuşamıyor ve yemek yiyemiyorum elimde serotis kulak damlası var ve gebeyim kullansam sorun olur mu
Gecmis olsun ben 2 sene once yasadim bunu tukurugumu bile yutamiyordum oyle bir agri ve ates dr orta kulak iltihabi deyip antibiyotik vermisti gecti ama yanlis yonlendirmeyeyim bir dr a gorunun sormadan ilac kullanmayin benceİyi geceler kızlar kulağım çok kötü bı durumda içi şiş gibi ve çok fazla ağrı var konuşamıyor ve yemek yiyemiyorum elimde serotis kulak damlası var ve gebeyim kullansam sorun olur mu
Soğanı iyice ez suyunu çıkar ve kuşağına damlat birde kulağının üstüne yat. Sabah ilk iş hastaneye git. O ağrı iki katı çoğalıyor ihmal etme. Çözelti diye bir damla var oda iyi geliyor doktora sor .İyi geceler kızlar kulağım çok kötü bı durumda içi şiş gibi ve çok fazla ağrı var konuşamıyor ve yemek yiyemiyorum elimde serotis kulak damlası var ve gebeyim kullansam sorun olur mu