Kizlarr lütfen yardımcı olur musunuz çok kötüyüm

Evet yeni ağrı hem dişimi de ağrıtıyor
senın 20 yas dısın agrı yapıyorsa o kulaga vuruyor olabılır? ya da kulak ıltıhabı oldun kı o da tedavı edılmelı? sebebını bılmeden kendıne tedavı uygulamaya kalkma allah korusun. hamıle bıle olmasan bunu sana onermem. esin senı bı doktora gotursun

senın 20 yas dısın agrı yapıyorsa o kulaga vuruyor olabılır? ya da kulak ıltıhabı oldun kı o da tedavı edılmelı? sebebını bılmeden kendıne tedavı uygulamaya kalkma allah korusun. hamıle bıle olmasan bunu sana onermem. esin senı bı doktora gotursun
Bende onu diyecektim 20 lik diş gibi geldi bana yutkunurken falan sıkıntı oluyormuş benim öyle olmuştu

konu sahibi yanlış anlamayın ama ilaçların neredeyse tamamında hamilelik ve emzirmeyle ilgili bilgi notu vardır.
ayrıca hamilelikte kullandığınız bir ilaç yüzünden çocuğunuzun başına birşey gelirse kendinizi affedemezsiniz. Kendinize güvenip gidemiyorsanız 112 yi arayın, ağrınız çok ve hamilesiniz, muhtemelen gelirler.

Kulağım iltihap olmuş hep

konu sahibi yanlış anlamayın ama ilaçların neredeyse tamamında hamilelik ve emzirmeyle ilgili bilgi notu vardır.
ayrıca hamilelikte kullandığınız bir ilaç yüzünden çocuğunuzun başına birşey gelirse kendinizi affedemezsiniz. Kendinize güvenip gidemiyorsanız 112 yi arayın, ağrınız çok ve hamilesiniz, muhtemelen gelirler.
Canım gece uyuyamıyorum hep iltihap tutmuş şişlik oluşmuş hayatım zindana döndü resmen

Canım yarın gideceğim inşallah o kadar kötü ki içi hep iltihap dolmuş şişlik var
Soğanı iyice ez suyunu çıkar ve kuşağına damlat birde kulağının üstüne yat. Sabah ilk iş hastaneye git. O ağrı iki katı çoğalıyor ihmal etme. Çözelti diye bir damla var oda iyi geliyor doktora sor .
Ztn

İyi geceler kızlar kulağım çok kötü bı durumda içi şiş gibi ve çok fazla ağrı var konuşamıyor ve yemek yiyemiyorum elimde serotis kulak damlası var ve gebeyim kullansam sorun olur mu
Şimdilik acile gidin ama yarın sabah kesinlikle kulak Burun Boğaz uzmanına gidin ihmal etmeyin

Back
X