slm kızlarrr ben 7 haftalık hamileyimm ama acayip midem bulanıyoo yemek görünce kokusunu alınca midem çok fena oluyo....buzdolabını acamıyorumm bana çok irenç kokuyo gibi geliyooo....kahvaltımı çok zor yapııyorum.:1no2:..midem almıyo çok korkuyorum bebeğimeeebişi olmasından doktora gitsemmm bana mide bulantısı hapı falan verirmii çok fenayımm kılzarr ..neler yemeliyim ben bu zamanda..senağlama
hepinize geçmiş olsun... bende 9 haftadayım hala ne bulantım ne kusmam var. Sadece iştahsızlık başladı. Ama çok acıktığımda da abartıyorum. ondan sonra bir iki öğürme oluyor sadece. Bulantının çok zor bir durum olduğunu biliyorum. Ama keşke benimde bulansa diyorum. Hamile olduğumu sanki o hissettirecekmiş gibi geliyor:)
bebeğine bişey olmaz canım enişelenme
dr.un bulantını kesecek ilaç verir
giitğin zaman söyle
evde eşine de yemek yapmak zorunda değilsin şimdi
daha ne istiyon bence bunu kullankaydirigubbakcemile3
bebeğine bişey olmaz canım enişelenme
dr.un bulantını kesecek ilaç verir
giitğin zaman söyle
evde eşine de yemek yapmak zorunda değilsin şimdi
daha ne istiyon bence bunu kullankaydirigubbakcemile3
ben 6+5 haftalık hamıleyım, ozellıkle sabah bıraz bulantım oluyo henuz hıc kusmadım kı kusma fobım war zaten.. cok zorlamıyo benı yanı suan hamıle oldugumu pek anlamıyorum desem yerıdır..
dun doktordaydık esımle, doktor bulantıların %80 ı psıkolojıktır dedı, hem de esımın yanında!! artık naz da yapamam ben.. pufff..
bende 10+3 günlük hamileyim. hala birşey yiyemiyorum ve bende de buzdolabı kokusundan aşırı rahatsız olma var. kapağını açıyorum nefesimi tutarak alacağımı alıp nefesimi tuataraktan kendimi balkona atıyorum. 3 haftadır ağzıma yemek koymadım. peynir yoğurt muz sade haşlanmış yoğurtlu makarna dışında birşey yiyemiyorum. su içmem gerekirken onu bile içemiyorum su dahi midemi bulandırıyor.tek azalan kusmam oldu 1 haftadır yemem değişmedi ama kusmam yok denecek kadar azaldı. bulantı dışında aşırı mide kazıntımda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?