- 14 Mayıs 2015
- 95
- 27
- 18
- Konu Sahibi kartanesi_8815
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
salon takımım (sarı olan yerler beyaz olucak)merhaba kızlar düğünüme 2 ay kala bende mobilyalarımı aldım sizce nasıl renkler uyumlumu?
amin canım çok teşekkür ederim :)Allah güzel günlerde oturmayı nasib etsin çok hoş:)
salon koltuk takımının renklerinde biraz kararsız kaldım özellikle kahve olandaŞimdi gördüm canım takımlarını ya çok güzeller güle güle oturun inşallah, hayırlısı olsun şimdiden![]()
salon koltuk takımının renklerinde biraz kararsız kaldım özellikle kahve olanda
evet canım cok beğenerek aldım :)Tv ünitesi çok orjinal yemek masasıda çok güzel sandalyelerin modelleri koltuk takımını kenardan gördüm tam bi resmi var mı ?
salon koltuk takımının renklerinde biraz kararsız kaldım özellikle kahve olanda
çok teşekkür ederim canım amin inşallahŞimdi gördüm canım takımlarını ya çok güzeller güle güle oturun inşallah, hayırlısı olsun şimdiden![]()
yok böylede güzel içime sindide aca daha farklı bi renk olabilirmiydi diye aklımdan geçiriyorum kararsızlık işte canımİstediğin renk ile değiştirme şansn var içine sinmediyse şimdiden konuş![]()
yok böylede güzel içime sindide aca daha farklı bi renk olabilirmiydi diye aklımdan geçiriyorum kararsızlık işte canım![]()
teşekkür ederim cnmÇok güzeller Güle güle kullan. .
sarı evet orjinal duruyorda koltukların rengine uymuyor o yüzden beyaz düşündüm cnmbence beyaz yerine sarı kalsaymış salon takımı daha güzel olurmuş. sarı haliyle çok orjinal duruyodu
haklısın cnmBence ilk beğendiğin en beğendiğindir![]()
![]()
haklısın cnm![]()