Kızlarr nolur yardımm edin bana..

bankada şu kadar paramız var falan filan diyen para lafı yapan adamdan hayır gelmez
acıklayıcı olsun die dedi..
hadi onla devam etmedim diyelm bu cektiğim acı normal mi acı gibi ble dğeil hiçbişe yapmak istemyorum ölecekmiş gibi vucudum ağrıyor

acıklayıcı olsun die dedi..
hadi onla devam etmedim diyelm bu cektiğim acı normal mi acı gibi ble dğeil hiçbişe yapmak istemyorum ölecekmiş gibi vucudum ağrıyor
yaşadığın hissi gerçekten çok iyi anlıyorum ben de yaşadım. hiç bitmeyecek zannediyosun ama bitecek geçecek emin ol. üzülme demicem acını yaşa tamam ama kendini yıpratmadan yap bunu.

Tekrar dönmek istemenin tek sebebi seni unutma ihtimali... ilişkiniz tekrar başladığında sen yine aynı duyguları hissedeceksin, soğuyacaksın vs..

Denenmişi tekrar deneme... onun huylarının değişme ihtimali yok... o zaman istemediğin adamı üzerinden 6 ay geçince isteyecek misin?

Ben 2,5 sene çıktığım çocuğun değil babasının maaşını,bankadaki parasını, cebindeki parayı bilmezdim ne ayıp şeyler bunlar

Yani bu kadar abartmasaydın psikolojik olarak, sana bir şans daha ver içinde kalmasın derdim.

Ama bu çocuk seni fena etkilemiş bence uzak durmakta yarar var konu sahibi.

anladigim kadariyla senin mevzun suna benziyor, Bir kiz bir erkege hayir diyor sureklim...Ama ne zamanki o erkegin baska biriyle oldugunu duyunca kiskanclik krizelrine giriyor.....Bazi Kizlar hatit dwdikleri erkekleri de kiskaniyor, Cunku o erkegi surekli kendi hayran kitlesinde gormek istiyot...Ne zamanki erkek baska birine yoneliyor, hayir diyen kiz virden meydana cikiyor tekrardan kendini gosteriyor....Amac cocugu hayran kitleisnden kaybetmemek...baska birsey degil....Cunku cocuga her zaman hayir diyor ama cocouk baska birini bulunca da cok ainirleniyor kiziyor kiskaniyir vs....

Demek istediğim şu; bazı kızlar sevmedikleri ve hayır dedikleri erkekleri dekiskaniyor, istiyorlar ki o erkekler sürekli kendilerine hayran olsun....Ne zamanki o erkek başkasına ilgi duyuyor, kiskanmaya başlıyor....Unutulmak hoşuna gitmiyor ayrıca o erkek artık kendi hayran kitlesinde degil diye sinirleniyor

Bu kadar abartacak ne var anlamadım. Bir şans daha verirsin olmazsa herkes kendi yoluna. Düşünecek, ölüp dirilecek ne var bunda?

Madem bu kadar kotu durumdasınz ve ikinizde birbirinizi seviyosunuz bi kere daha deneyin icinizde ukte kalmasın acabalar olmasn. Eğer bu seferde olmazsa ayrılırsnz bi daha da uzulmezsiniz nasl olsa iki kez denediniz ve ikisinde de olmadı dersiniz

cnm bence barışın,aşılamayacak sorunlar gibi durmuyor..baktınkı değişmemiş,hala rasız edici hareketleri var o zaman ayrılırsın..
şimdi ayrılırsan hep vicdan azabı çekeceksin acaba düzelmiş miydi die..bence bi şans daha verilebilir hem kendin hem onun için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…