- Konu Sahibi karbeyaz00
...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acıklayıcı olsun die dedi..bankada şu kadar paramız var falan filan diyen para lafı yapan adamdan hayır gelmez
yaşadığın hissi gerçekten çok iyi anlıyorum ben de yaşadım. hiç bitmeyecek zannediyosun ama bitecek geçecek emin ol. üzülme demicem acını yaşa tamam ama kendini yıpratmadan yap bunu.acıklayıcı olsun die dedi..
hadi onla devam etmedim diyelm bu cektiğim acı normal mi acı gibi ble dğeil hiçbişe yapmak istemyorum ölecekmiş gibi vucudum ağrıyor
Bu kadar abartacak ne var anlamadım. Bir şans daha verirsin olmazsa herkes kendi yoluna. Düşünecek, ölüp dirilecek ne var bunda?
cnm bence barışın,aşılamayacak sorunlar gibi durmuyor..baktınkı değişmemiş,hala rasız edici hareketleri var o zaman ayrılırsın..Üni son sınıftayımm.. Yaz tatiline gireceğimiz zamanda 2. dönem boyunca sürekli dipdibe oldugum kişiden ayrıldım bazı hareketleri yüzünden hoşuma gitmeyen hareketler basta seviyorken soğuttu beni ondan.. Sonra ayrılığımız baya sancılı oldu o gercekten cok acı cekti bende cektirdğim için inanın mutlu olmadım bende cektim ağladım yanında vicdanım kararsızlığım derken onu daha fazla oyalamak istemedim.. Yz tatilinde bikaç kez yazdı ama arkadas kalmak sacma olacak dedim son 1 bucuk aydır yazmıyordu.. neyse okul acıldı ama bn yaz tatilinde hem seviyormuyum sevmiyormuyum bunu düşünüp karar veremezken bir yandan belki değişmiştir huyları şeklinde düşüncelerdeydim. Aldıgı hediyeleri bile atamadım. Yani kafamda bitiremedim bir türlü.
Okul acıldı gördüm ne olduysa o zaman oldu 4 gündür ölecek gibiyim . Psikolojikmen yasadığım stresten midem kilitlendi yemek yiyemiyorum.. Ağlayamıyorum midemde bir yumru var gitmiyor kendimi rezil ediyorum arkadslarıma filan devamlı kararsızlığımı anlatıyorum.. Bu arada onun bni unuttuğunu düşünüp bu krizlere girmiştim galiba ilk sonra dayanamayıp yazdm bi bahaneyle hala sevdiğini dönersem mutlu olcagımızı söledi. Ve değiştigini söylüyor hatta ben aslında buydum ama yanlıs zamanımda olgunlasamadığm zamanda sen denk geldin uzun süredir ilişkim de olmamıstı adapte olamadım diyor.
Begenmediğim seylere gelince cimri oldugunu düşünüyordum suan durumumuz iyi dğil pek dedi ( bankada 250 milyar paraları var evleri kira babası emekli 900 tl ye calısıyor bi kurumda.)
Özgüvensiz buluyordum ve sürekli ağlıyordu güçlü bir erkek değildi suan bunları düşünmüyorum o da zaten hersyein farkına vardığını söylüyor.
Cok aptal bir durumdayım hem devam etsem dönsem eskisi gibi olurmu kaygısı var ya bukezde o ilgisizlesirse gibi sacma sapan kurdukca kuruyorum.
Etmemeyi daha cok düşnüüyorum yapamıyorum midem ağrıyor bayılacak gibiyim suan bu kadar nasıl zarar veriyorum kendime anlamadım psikolojik travma gibi imdat diye bagırasım geliyor bakırköye yatıcakmısım gibi hisler..
Annemde birşey yapamıyor kızıyor bana dert sahibi olcaksın diye daha da psikolojimi yerle bir ediyor ona da hak veriyorum anlamıyor beni..
Babam evde su ara işsiz belli de edemiyorum
Kendimden nefret ettim ona acı cektirdiğim için Allah cezamı veriyor desem inan bende mutlu olmadım ki gercekten soğukluk girdği için bitirdim ve o hiçbi zaman bana kötü laf etmedi anlayıs gösterdi.
Derslere adapte olamıyorum. Ödevim var yapamıyorum beynim hep aynı seye kurulmus gibi.. Uyumak istiyorum devamlı hiç gecmicekmiş gibi.
Sizce ne yapmalıyım bu yasadıklarım normal mi bu sekil psikolojik seyler yasayanlar oldumu nası bas ettiniz nolur yardım edin .. Yapmam gereken ne uygulayamıyorum gerci vucudm ağrıyor artık(
Allah rızası için bişey söyleyin