Yorumunuz için teşekkür ederim ama yerleşme kanaması 1 3 gün ve daha az sürmez mi ben ilk dört gün adet gibi olduOlabilir yerleşme kanaması yaşayanlar var bu şekilde en doğru sonuç kan tahlili hayırlısı olsun
Her insan hatta her gebelik farklı oluyor olmuş olabilir ama olmamış da olabilir belki de kimyasal yaşadınız o yüzden pozitif çıkıyor da olabilir ama bugün yaptığınız ilk yaptığınızdan daha belirginse ve hemen belirdiyse bu değerin arttığı anlamına gelir, tabi yine de en doğru sonuç kan takibi yapmakYorumunuz için teşekkür ederim ama yerleşme kanaması 1 3 gün ve daha az sürmez mi ben ilk dört gün adet gibi oldu
İnşallah hamilesindir morelini bozmak istemem benimde böyle lekelemem başladı sonra ha çok değil ama normal uetlsme gibide değildi çünkü genel de yerleşme bir kaç damla olacak şekilde lekeleme işte tabi istisnalar olabilir ama benim lekeleme başladı adet gibi olmasada kan geliyordu 2 kimyasl yaşadım o şekilde yarın git bencede bı kan ver belli olurYorumunuz için teşekkür ederim ama yerleşme kanaması 1 3 gün ve daha az sürmez mi ben ilk dört gün adet gibi oldu
Teşekkür ederimHer insan hatta her gebelik farklı oluyor olmuş olabilir ama olmamış da olabilir belki de kimyasal yaşadınız o yüzden pozitif çıkıyor da olabilir ama bugün yaptığınız ilk yaptığınızdan daha belirginse ve hemen belirdiyse bu değerin arttığı anlamına gelir, tabi yine de en doğru sonuç kan takibi yapmak
Teşekkür ederim yorumunuz için yarın kan vereceğim inşallah hayırlısı olurİnşallah hamilesindir morelini bozmak istemem benimde böyle lekelemem başladı sonra ha çok değil ama normal uetlsme gibide değildi çünkü genel de yerleşme bir kaç damla olacak şekilde lekeleme işte tabi istisnalar olabilir ama benim lekeleme başladı adet gibi olmasada kan geliyordu 2 kimyasl yaşadım o şekilde yarın git bencede bı kan ver belli olur
İnşallah canım benimTeşekkür ederim yorumunuz için yarın kan vereceğim inşallah hayırlısı olur
Testinizin fotosunu atar mısınızKızlar normalde beklenen adet tarihim 29 hazirandı ama ben 26 haziran da kahve rengi leke gördüm 27 haziranda da reglm başladı ama ben normalde dolu dolu adet olurum ilk dört gün buda normal adetime göre daha azdı ama yine adet gibiydi 4.günde azaldı leke leke olmaya devam etti ped dolduracak kadar değildi bende 2 gündür test yapıyorum silik çıkıyor bu sabahta yaptım yine silik çıktı ama diğerlerine göre daha belirgin ve daha çabuk çıktı testte yarın kan vereceğim ama olablir mi böyle bir şey başına gelen var mı
TabiiTestinizin fotosunu atar mısınız
Fotoğrafta çok belli olmuyor amaTestinizin fotosunu atar mısınız
Evet çizgi var kan testi sonucunuzu bizimle de paylaşır mısınız
Buraya yükleyince kalite düşüyor ama ben gayet net gördümFotoğrafta çok belli olmuyor ama
Paylaşırım tabiki sizde de mi aynı sorun var benim varsa eğer 2.gebeliğim olacak ilk gebeliğimde hiç bu tarz bir şey yaşamamıştım şuan hamileysem eğer çok şaşkınım adet gibiydi çünkü kanamam inşallah hayırlı sağlıklı bir hamilelik olur varsadaEvet çizgi var kan testi sonucunuzu bizimle de paylaşır mısınız
Merak ettim sadecePaylaşırım tabiki sizde de mi aynı sorun var benim varsa eğer 2.gebeliğim olacak ilk gebeliğimde hiç bu tarz bir şey yaşamamıştım şuan hamileysem eğer çok şaşkınım adet gibiydi çünkü kanamam inşallah hayırlı sağlıklı bir hamilelik olur varsada
Amiin canııım rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesinn inşallah tez zamanda hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağını doldursun canı gönülden isteyen bütün annelerin rabbim yar ve yardımcısı olsunMerak ettim sadece
Her gebelik farklı diyorlar ben ilk gebeliğimde neredeyse emindim test yaptığımda çift olacağına. Gebeliğim ikizdi erken doğum yaptım kaybettim 2 sene oldu birkaç kimyasal dışında gebelik olmadı. Mayısta tüp bebek tedavim negatif oldu. Şimdi de birkaç ay tedaviye ara verip kendim denemek istedim. Bu ay biraz umutluyum inşallah umudum boşa çıkmaz. İnşallah gebelik vardır Rabbim sağlıkla nasip eder
Amin inşallahAmiin canııım rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesinn inşallah tez zamanda hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağını doldursun canı gönülden isteyen bütün annelerin rabbim yar ve yardımcısı olsunbende eğer varsa kimyasal olmasından tedirgin oluyorum çünkü dediğim gibi adet gördüm gibi bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?