• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarr sanki yarın evlenicez bırak gğzelce ilişkimizi yaşayalım sözndn ne anlyorsnz?

bu ilişki yürümez..cocuk için degil senin bu denemelerinle yürümez..elenmek istiyorsan acık acık söyle..böyle oyunlara denemelere gerek yok ki..sen byle yaparsan cocuk yakında resti ceker..başlamıs bile zaten ilişkimizi yaşayalım diyerek..karar senın artık..

evet gorusmek ıstedıı gun cok konustuk ve devam kararı almstık ... haklısnz daha 3 haftalık bı ılıskıden evlenıcez dıye bısı duymak sacma olur saten bunu beklemıorumdaa.. buqun ona bnemle cıddıımısın dedıınde e yani ben kmseyle 3-5 ay cıkayım dıye cıkmıorum dedi.. ve kıtap okumasını cok sevıyo ona kıtap verdım eger ayrılırsak bı sekılde gonderırsın dıye bısı soledm deneme amaclı scmalama neden ayrılıcazkı öyle bısı olmıcak dedii.. beni sevıyomusun dedim acıkcası sana karşı boş değilim bu sevgi mi bilmiorum ama sevgi büyük birşey dedi... ve biraz konuştuk dedimki eğer bir gün telefonlarmı hiç açmazsam anla ki yokum o da o zaman kapına gelirim sacmalama yaaa felan dedii kızdı.. eski ilişkilerini sordum iletişim bozukluğunda ayrıldık durduk yere sorun yaratıolardı dedi bnde belkide sorun sendedir dedim sorun bende değil dedi yani kendine çok gğveniyo giderkende sımsıkı sarıldı bana gittii kızlar ne diosunuz ??

yazik üzüldüm adama böyleleri hepmi bunu buluyor:gitme: sende gereksiz yere sorunlar yaratiyosun , sürekli söyle olursa böylemi olur , evlencenmi benle ya birakirsan falan filan
kendine güven arkadasim birak sacmalamayi cok evlilik hevesliside görünme
sen kendine güvenki karsindakide saygi duysun :teselli:
tadini cikar hersey olacagina varirturkbayragi

Ama böyle birşeyde yüze söylenmez ya
Tabiki konuşmak için çok erken ama
Takılıyoruz hesabı falan bana görede çok saçma

Demem o kii bu konular hiç açılmasın
3-5 aylık ilişkilerde anı yaşayın:lepi:

Ya herkesın yanlıs anladıı bırsey ben hemen evlenelım demiyorum tabıkıde uzun bır zaman gerekıyoo bunun için sadeceee bana bunu demesi garibime gitti sanki sdce takılalım eğer hani böle çok aşık olursak evleniriz gibii... Bu yuzden benm kafama takıldı..

Herkesin yanlış anladığı bır konu var sanrımmmm... Ben tabıkıde evlenmeyı dusunmuyorummm arkadaşlarrr sadece erkek arkadaşımın bazı umursamaz tavırları ve ıkılemde bırakır davranısları benii çelişkiye düşürdü ve sorma gereğini duydum... burda konu evlılık değil konu sanki yarın evlenıcez bırakta güzelce ilişkimizi yaşayalım demesi bunu demesine gerek yoktu bence bunu demek istiyorum..

yani demek istemiş ki; bakalım görelım tanıyalım hemen evlencek degılız yaa, kasma kendını önce eğlenebılıyormuyuz bırlıkte bunları ögrenelım demış olabılır. evlılık kelımesını bu kadar erken kullandıgına göre yaa evlenmek gıbı bır fıkrı var kafasına yattıgı bırıyle(sen aday adayısın şuan halıyle) yada evlılıkten korkuyor agızını arıyor.

cnm ben de lirik güzele aynen katılıyorum kimse ilk zamanlar evliliği düşünmez ama o baştan kendini ele vermiş bence haa siz mi onu böyle söylemeye zorladınız sabrımı taştı orasını bilemem cnm ama bence asıl düşüncesi bunlar

bı kere ayrılmstk ve snra grsmek ıstemstı gorustuumuz gunun aksamı evde msnde konusurken demstı bunu bana .. yaa sevglnz sızın en yakn arkdsnza canımlı bebeğimli konuşsa ona sorsanız nasl konusursun dıye o da sıze ben herkesle bole konusuorum dese ne yaparsnzz

tatlım senin niyetini çok iyi anlıyorum fakat şunu bil ki kafandaki soru işaretlerini çözmek için direkt o kişiye gidip sormaktansa biraz zamana bırakıp gözlemci olmak çok daha faydalıdır.onu kaç zamandır tanıyorsun ki werdiği cewaplara inanasın.uzun bi ilişki olsa git sor ama daha çok yeni we sorular da erkekleri fazlasıyla bunaltır bi süre sonra hı mı diyip geçer(benimki sonra diyip duruyor :)

bı kere ayrılmstk ve snra grsmek ıstemstı gorustuumuz gunun aksamı evde msnde konusurken demstı bunu bana .. yaa sevglnz sızın en yakn arkdsnza canımlı bebeğimli konuşsa ona sorsanız nasl konusursun dıye o da sıze ben herkesle bole konusuorum dese ne yaparsnzz

gerçekleri görmek bu kadar mı zor..

Back
X