kızlarr Ütü ve Blender konusunda yardımm

izmirlikiz35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
1.936
2.007
kullandığınız ve memnun kaldığınız ütü ve blendr var mı ?? (ütüyü kazanlı düşünüyorum)bi fikir verin banao_Oo_O

Canım annem yillardir delonghi nin kazanlı ütüsünü kullanır. Blender için ise braunu öneririm. Iki marka da gayet uzun ömürlü Bende kendime aynı markalardan alacağım.

Markasi bunlar olsun da butcene hangisi uyuyosa onu al derim ben bütün ürünleri kaliteli bu markalarin :KK66:

ütüde kesinlikle philips azur. biraz pahalıdır ama paraya kıy pişman olmazsın.
blenderı bilemeyeceğim bana hediye geldi arzum. ama kendim para verip almazdım. yine de idare ediyor beni bi buçuk yıl oldu. baya da hamur işi yapan biriyim.haftada en az bir iki kez kullanıyorum kesin.henüz hiç teklemedi:KK70:.yine de maşallah diyim de:nazar:

ben blender seti olarak epeyce araştırdıktan sonra braun multiquick 5'in mr570 versiyonunu aldım. tavsiye ederim. tercih sebeplerimi de ayrıntılarıyla blogumda yazmıştım, çeyizsandigimdakiler blogspot olarak bakabilirsin istersen. ütü henüz almadım. ben çocukken yanmışım ütüden ve çok korkuyorum, hiç yapmıyorum. şimdi moda olan kazanlı ütüler yüksek bar basıncıyla beni iyice dehşete düşürüyor. napıcam bilmem:)

ütüyü bende philips tavsiye ederim ama kazanlı modeller çok sorunlu diyorlar bilmiyorum ne kadar doğrudur

X