kızlarr yardım

Ben seneye stajyer olarak işe başlıyacağım. Malum sınavda var onun için bos vakit verirler mi

ne yani kötümü olur diyelim hangi bölüm ne kadar süre daha detaylandırman gerek

Orda devam edebilirsin,devam etmezsem ileride iyi referans olur. Kötü hiçbir yanı yok ki, niye böyle bir konu açtınız?

Ben büyük bir şirkette çalışıyorum . Burda staj yapıpta okulunu bitirip tekrar buraya gelip çalışma hayatına devam eden insan çok var tabi o senin elinde genelde çalışkan insanları severler. O olmasa bile yarın öbür gün okulun bittiği zaman iş aramaya kalktığın zaman referansın olur yolun açık olur. Zorlu holding te çok iyi duyduğuma göre

Bende Yaptım, özgeçmişi sağlam kılıyor bence :) ayrıca mükemmel referansların olabilir.

Ne gibi faydaları var mesela biraz açar mısın ? Rica etsem
Nasıl ne gibi bir faydası var? Okuyan bir insanın bunu sorması çok saçma.
En basitinden etiket olur, ilerde iş ararken sana daha dikkatli bakmalarını sağlar.
Buyuk şirketlerde stajını naylon yapamazsın gitmen gerekir disiplinlidirler herşeyi öğrenme şansın vardır çunku etrafında bir suru insan olur. Ve çevre edinirsin, birçok tanıdığın olur..

Muhasebe bölümü canım zorlu holdinge girmeyi düsünüyorum
sen daha düşünüyorsun onlarda seni düşünüyorlardır.
tatlım düşünmek yetmiyor bazen uygulamak lazım bu adamların belli takvimleri ve kontenjanları var hııı benim adamım var girerim diyorsan o ayrı ama benim o adamlarda işe yaramadı. bulunduğum yerlerde hep konusunda uzman yerlerde çalıştım. staj yaptım.
çok beklenti içine girme.

X