kizlarr yardimm edinn :(:(

cankizzzz

Guru
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2012
10.099
10.145
498
Avusturya
merhabaa arkadaslarr
5yillik evliyim severek evlendik
ama son zamanlarda cook kavga ediyorduk ayrilmayi bile düsündük
baska biryere tasincaz onun icin evdeki birkac dolap yatak filan söktük
veeee kizimin yataginin altina birisi yag sürmüs ve tabikide benim yatagiminda sirkeyle silip attik nisanliykende esim benden sebebsiz yere ayrilmistii
kahve fali koyamiyorumm
ama tarot filan baksanizz
cook ihtiyacim varr lütfenn
burcum yengec
esiminki terazi

normalde böyle şeyler için bakmayı sevmem ama bu seferlik bi istisna olsun
senin için bir tarot kartı çektim. zamana bıraktığın şeyler yüzünden kaçırdığın fırsatlar var. ve düşüncelerini netleştiremeyip yanlış kararlar veriyorsun, yanlış seçimler yapıyorsun. zor zamanlar seni bekliyor hazırlıklı olmalısın. aile içindeki kargaşa da yansımış karta. boşanma tehlikesi diyor. bunnlar düzelecek mi diye bir kart daha çektim ama maalesef o da pek olumlu çıkmadı. o kartın da diyor ki, varolan bir desteği kaybedecksin ve zor zmanlar geçireceksin. kendini çok güçsüz ve aciz hissediyorsun. yuva kaybı ve sevgiliyle paylaşılacak mekan arzusu diyor.
kusura bakma içini ferahlatacak kartlar gelmedi ama fal bu pek itibar etmemek lazım. sana bir de melek kartı çekeyim onlar daha iyimser belki moral olur.
melek kartın diyor ki;
Kalbindeki sorunun cevabı evet.
Evet, düşündüğün doğru. Ve bil ki, bu hayırlı. Hem de çok hayırlı. Sadece senin için değil, ilgili herkes için en hayırlısı bu.
Bil ki gelecek tamamıyla ışık dolu ve bil ki evrenin enerjileri, senin ve tüm sevdiklerinin arkasında.
Şu anda meleklerin, sana ve tüm sevdiklerine sonsuz destek veriyorlar.
Bunu bil ve içini rahat tut.

normalde böyle şeyler için bakmayı sevmem ama bu seferlik bi istisna olsun
senin için bir tarot kartı çektim. zamana bıraktığın şeyler yüzünden kaçırdığın fırsatlar var. ve düşüncelerini netleştiremeyip yanlış kararlar veriyorsun, yanlış seçimler yapıyorsun. zor zamanlar seni bekliyor hazırlıklı olmalısın. aile içindeki kargaşa da yansımış karta. boşanma tehlikesi diyor. bunnlar düzelecek mi diye bir kart daha çektim ama maalesef o da pek olumlu çıkmadı. o kartın da diyor ki, varolan bir desteği kaybedecksin ve zor zmanlar geçireceksin. kendini çok güçsüz ve aciz hissediyorsun. yuva kaybı ve sevgiliyle paylaşılacak mekan arzusu diyor.
kusura bakma içini ferahlatacak kartlar gelmedi ama fal bu pek itibar etmemek lazım. sana bir de melek kartı çekeyim onlar daha iyimser belki moral olur.
melek kartın diyor ki;
Kalbindeki sorunun cevabı evet.
Evet, düşündüğün doğru. Ve bil ki, bu hayırlı. Hem de çok hayırlı. Sadece senin için değil, ilgili herkes için en hayırlısı bu.
Bil ki gelecek tamamıyla ışık dolu ve bil ki evrenin enerjileri, senin ve tüm sevdiklerinin arkasında.
Şu anda meleklerin, sana ve tüm sevdiklerine sonsuz destek veriyorlar.
Bunu bil ve içini rahat tut.

canimm coook ama cook tsk ederimm
ben birseyii cook merak ediyorumm o yagi bizim yataklarimizin altina kim sürdü
süphelendigim biri var ama uzakta
cok kavga ediyoruz resmen huzurumuz kalmadii
yagi sildimm ama....
kizimda evde üc hatflileri gordügünü söylüyorr
gece korkutuluyoruz ...
cnm ya bakabiliyorsan eyerki bakarmisin kim niye yapiyorr
coook cok sagolllll cnm

canimm coook ama cook tsk ederimm
ben birseyii cook merak ediyorumm o yagi bizim yataklarimizin altina kim sürdü
süphelendigim biri var ama uzakta
cok kavga ediyoruz resmen huzurumuz kalmadii
yagi sildimm ama....
kizimda evde üc hatflileri gordügünü söylüyorr
gece korkutuluyoruz ...
cnm ya bakabiliyorsan eyerki bakarmisin kim niye yapiyorr
coook cok sagolllll cnm

kimin yaaptığını niye yaptığını söyleyecek kimse yoktur heralde burda. profesyonel fal bakan birini görmedim.
büyü, yağ, üç harfli anlamam yani. tarot istemişsin ben de tarot çekip kartların anlamlarını yazdım başka yapabileceğim bişey yok maalesef umarım her şey yoluna girer demekten başka.

internette bir sürü dua bulursun sanırım bu durumla ilgili. dualara sığınmak çözebilir belki

kimin yaaptığını niye yaptığını söyleyecek kimse yoktur heralde burda. profesyonel fal bakan birini görmedim.
büyü, yağ, üç harfli anlamam yani. tarot istemişsin ben de tarot çekip kartların anlamlarını yazdım başka yapabileceğim bişey yok maalesef umarım her şey yoluna girer demekten başka.

olsunn cnm senin yazdiklarinda cok ilgimi cektii cook tsk ederimm
napiyim cnm ya insan böyle bir durumda herseye basvurabiliyorr

Back
X