Kızlarr yardımm :(

MOR_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
9
1
36
Bursa
Kızlar sabah 6 dan beri bir sıvı geliyor... Öncelikle suyum geliyor zannettim. Berrağa yakın pembemsiydi. Altıma kaçırıyormuşum gibi oluyordu. Biraz bekledi saat 10 gibi hastaneye gittim acilden... nst ye bağlandım normaldi her şey... Muayenemde sadece 1 cm açıklık olduğunu söylediler. sona bi ped verdiler ortasında bi mavi bi şerit vardı. Renk mi değiştirecekmiş ne olacakmış... Neyse belli bir süre sonra baktı ve hayır kuru bu amnios sıvısı değil dedi..

Geldikten sonra da sancılarım başladı hafiften. Belli bi düzeni yok henüz.. Bu sıvı hala geliyor. Sabahtan beri 4 ped değiştirdim. Şu anda açık pembe renkli.. Off bu sıvı bebeğin sıvısı değilse ne yaa ( Bebeğin sıvısıysa bebişim susuz kalabilir...

Ne yapacağımı bilemiyorum.. Şimdilik bekliyorum.. belki sancılarım atar diye. olmazsa yarın tekrar gideceğim. Çok korkuyorum.. (

Bu arada 41 haftalık hamileyim..

Aaaa 41 haftalık hamilesin ve doktorlar seni eve göndermiş. Sürekli gittiğin hastaneye mi gittin canım ? Kendi doktorunla falan görüşseydin . Ben de anlamadım o sıvı ne olabilir ki ?

bilmiyorumkismile

bence o sıvı amniyon sıvısı cnm, suyun yavaş yavaş gelmeye başlamış. yarın doktor bulabilirmisin bilemem ama pzt tekrar git ve suyunabaktır yoksa bebeğin susuz kalır allah korusun. sancını falan bekleme yani. ne güzel 41 haftayı devirmişsin, darısı bize olsun.

41 haftalık hamilesin, sıvı geliyor, ama doktorun seni amniyon sıvısı değil diyip eve yolluyor
kafayımı yemiş o doktor
gözetime alsalar ya seni
şaşırmışlar
bence sen hiç vakit kaybetme ve hastaneye git

cnm ebnim şimdi büyük ihtimallle meleğin kolalrındadır
41 haftalık hamilesin sancın var suyun geliyo dr.ne diye yollamış ki seni
bence başka bi hastaneye daha gitseydin keşke
ama durumunu merak etttik sanıırm doğum yaptın hayırlısı olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…