• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr yardımm

elfklyc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
281
65
73
kızlar merhaba

konunun yeri değil ama burası en aktif bölüm ve hep buraya açtığım için konu diğer yerlere açınca buraya ihanet ediyomuşum gibi :)))) neyse şaka bi yana

geçen hafta çeyizimi serdimm 10 gün sonrada düğünüm kısmetse mesele şu ki ben yokken evime doğalgazcılar girmiş ve büyük ihtimal sigara içmişler ve küller halıma dökülmüşş ve üstüne basılmışş benim kıyamadığım özene bezene aldığım çarşının ortasında omzumda taşıdığım halımaa... lekeyii ne yaptımsa çıkaramadımm leke çıktı ama sildiğim bölge sarardıı resmenn kafayı yicemm beyaz sabun dediler yok fairy dediler yok arap sabunu dediler yokkk lütfen tavsiyelerinizi paylaşın benimlee şimdiden teşekkürlerr :(

not.. halım açık buz mavisi bu yeni çıkan saten halılardann.

aysuntnk doğru söylüyor kosla halı şampuanı harika bir ürün teyzem halı manyağıdır evde büyüklü küçüklü çeşit çeşit 15 halısı var kosla kullanıyor kir pas leke ne varsa çıkarıyor renkleride daha bir canlı oluyor yıkandıktan sonra bence mutlaka dene

aysuntnk doğru söylüyor kosla halı şampuanı harika bir ürün teyzem halı manyağıdır evde büyüklü küçüklü çeşit çeşit 15 halısı var kosla kullanıyor kir pas leke ne varsa çıkarıyor renkleride daha bir canlı oluyor yıkandıktan sonra bence mutlaka dene

hemen bu akşamda onu denicemm bide asprinix diye bişey varmışş onuda bugün söylediler onu varmı kullanan bildiğiniz

kızlar merhaba

konunun yeri değil ama burası en aktif bölüm ve hep buraya açtığım için konu diğer yerlere açınca buraya ihanet ediyomuşum gibi :)))) neyse şaka bi yana

geçen hafta çeyizimi serdimm 10 gün sonrada düğünüm kısmetse mesele şu ki ben yokken evime doğalgazcılar girmiş ve büyük ihtimal sigara içmişler ve küller halıma dökülmüşş ve üstüne basılmışş benim kıyamadığım özene bezene aldığım çarşının ortasında omzumda taşıdığım halımaa... lekeyii ne yaptımsa çıkaramadımm leke çıktı ama sildiğim bölge sarardıı resmenn kafayı yicemm beyaz sabun dediler yok fairy dediler yok arap sabunu dediler yokkk lütfen tavsiyelerinizi paylaşın benimlee şimdiden teşekkürlerr :KK43:

not.. halım açık buz mavisi bu yeni çıkan saten halılardann.
aspirin sık 10 dk bekle sil daha sonra git o doğalgaz ustalarını, doğalgaz borularına sürterek kıvılcım çıkart..ne demek sigara külü yerde it mi pu...t mu bunlar ne münasebet yeni gelin evinde...

evet aspirinix de işe yarar ama, sakın direkt üzerine uygulamayın, rengini açar..
bir miktar suyun içine koyup sulandırarak kullanın..başarılar

Amway LOC ürünü leke çıkartmakta iyi. Ama her yerde Amway satılmıyor Avon gibi temsilcileri var bildiğim kadarıyla. Bunlardan çözüm alamazsanız denersiniz. Ben halıya aspirin, aspirix neyse işte dökme taraftarı değilim epey ağır bir kimyasal diye biliyorum çünkü.

Aspirin olumden baska herseye care :D Saka bir yana mutfaktan banyoya halidan koltuga her yerde kullanirim,elim ayagim. Tavsiye ederim..

lekeyi gör
aspirin sık 10 dk bekle sil daha sonra git o doğalgaz ustalarını, doğalgaz borularına sürterek kıvılcım çıkart..ne demek sigara külü yerde it mi pu...t mu bunlar ne münasebet yeni gelin evinde...

lekeyi gördüğümdeki yüzümü görseydinnn yanımda olsalardı napardım bilmiyorum bu kadar duyarsız insanlarr şaka gibi resmen ağlayasım geldii..
tavsiyen için teşekkürler bugün duydum bende onu denicemm renk falan soldurmaz değilmi ?

Kosla hali (el icin)

Yalniz dogalgazcilar girecektiyse ya biri basinda durup kontrol edecekti ya da yerde hali olmayacakti

Baska tamirat islerinde aklinda olsun

lekeyi gör

lekeyi gördüğümdeki yüzümü görseydinnn yanımda olsalardı napardım bilmiyorum bu kadar duyarsız insanlarr şaka gibi resmen ağlayasım geldii..
tavsiyen için teşekkürler bugün duydum bende onu denicemm renk falan soldurmaz değilmi ?
yok bende bilmiyordum koltuklarım lekelendi yemek yağı ve sigara bende 10 aylık evliyim...bi baktım ilacı bakkalda satılıyor :KK28:renk soldurmaz mutfak halımda denedim ben dokuma halısı birde ...kosla muhabbetiyle benzer türevleri zaten..zararlı çıkmazsın.

Kosla hali (el icin)

Yalniz dogalgazcilar girecektiyse ya biri basinda durup kontrol edecekti ya da yerde hali olmayacakti

Baska tamirat islerinde aklinda olsun

haberli geliceklerdiii müstabel eşimm gitmiş başlarına ama erkek yaniii umursamazzz bütün sinirimi ondan çıkardım zatenn bi dahada sokmam zaten kimseyi bensizz tekrar teşekkürler

herkese teşekkürlerr ilk olarak akşam anwayin ürünü vardı evde onu denicemm baktım çıkmıyo isee diğerlerini sırayla inşallah bi sıkıntı olmaz yoksa gerçekten o doğalgazcılara yalatıcam o halıyı yanii :)

Back
X