- 27 Ekim 2014
- 52
- 8
- 13
- 34
- Konu Sahibi yakamoz_ve
-
1 yillik bir iliskim vardi 1 hafta once ayrildik sizce suan beni unutmusmudur ayrilorken bir dha seninle ilgili hayal kurmucam sana karsi sadece minnatrim dedi sizce sevmiyormu onceden sevdigini biliyorum eminim ama sizce sevmiyormu suan aklm karisik yardim edin nolurrrr rahatlamaya ihtiyacim var:'-(
sevmiyor kesin1 yillik bir iliskim vardi 1 hafta once ayrildik sizce suan beni unutmusmudur ayrilorken bir dha seninle ilgili hayal kurmucam sana karsi sadece minnatrim dedi sizce sevmiyormu onceden sevdigini biliyorum eminim ama sizce sevmiyormu suan aklm karisik yardim edin nolurrrr rahatlamaya ihtiyacim var:'-(
Kafayi yicem ailem izin vermiyor butun gun evdeyim ve dusunmekten deliricembelki o anlık sinirle söylemiştir . Erkeklerin sağı solu belli değil canım 1 hafta da unutur 2.hafta salya sümük kapına dayanır ama zannetmiyorum sevmese bile 1 yılın alışkanlığı vardır unutmamıştır ki sevmese 1 yıl hiç bir erkek bir kızın kahrını çekmez . Hobi falan edin arkadaşlarınla dışarı çık düşünmemeye çalış ..
aNe demek bu ya ?Minnettar mı ? Ben mi yanlış anladım acaba ?
Laflara bak ya...Kırk yıllık kocamın aklına gelmez minnettarım sana demek.
Kavga ettik o yuzden ayrildk hatta aslnda ben ayrildim snirle cok agir konustum ondan sonrada hic bisey diyemedi susstu norde benden baskasiyla asla olamazsn sacinin tek tekine kadar benimsn diyorduİliskinizin derinligi nedir bilemeyiz, neden ayrildiginizi, neler yasadiginizi vs...
Elimizde tek veri var, ayrilmissiniz.
Bu da sevmedigini dusunduruyor dogal olarak.
Arti, 'onceden sevdigine eminim' diyorsunuz, bundan da o kadar emin olmayin.
Kimse bir sabah uyanip artik sevmedigine ve ayrilmaya karar vermez.
Ama brn knusursamda kosan taraf ben olmazmiyim dahada kaybetmezmiyimbu sözleri söylerken sinirliyse eğer büyük ihtimalle gerçekten öyle düşünmüyordur. Üstelik bir yıl boyunca seven biri ne olursa olsun bir haftada unutamaz, aşk olmasa bile alışkanlığın ve bağlanmanin etkisi sanırım. yine de çok merak ediyorsanız ve devam etmek istiyorsaniz tekrar konuşarak şu anki halini tartabilirsiniz.
eğer çok ozlediyseniz ve ortada ciddi bir sorun yoksa devam etmeyi düşünüyorsaniz kaybetmekten çok kazanabileceginiz şeyler olabilir diye düşündüm. ayrıntıları bilmiyorum ama bu ayrılık sudan sebeplerle olan bir seyse ve iki taraf da pişman ve özlüyorsa denemeye değer diye düşündüm. ve bunu bilebilmek için öncelikle karşı tarafın ne durumda olduğunu öğrenmek gerek. ortak arkadaslara gizlice sordurmak gibi bir şey olabilir belki cekiniyorsaniz.[/QUOTE]QUOTE="yakamoz_ve, post: 38659921, member: 633751"]Ama brn knusursamda kosan taraf ben olmazmiyim dahada kaybetmezmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?