kizlarr yardimm

yakamoz_ve

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
52
8
13
34
1 yillik bir iliskim vardi 1 hafta once ayrildik sizce suan beni unutmusmudur ayrilorken bir dha seninle ilgili hayal kurmucam sana karsi sadece minnatrim dedi sizce sevmiyormu onceden sevdigini biliyorum eminim ama sizce sevmiyormu suan aklm karisik yardim edin nolurrrr rahatlamaya ihtiyacim var :'-(

hayır sevmiyor sevse ayrılmazdı ve böyle konuşmazdı.

belki o anlık sinirle söylemiştir . Erkeklerin sağı solu belli değil canım 1 hafta da unutur 2.hafta salya sümük kapına dayanır ama zannetmiyorum sevmese bile 1 yılın alışkanlığı vardır unutmamıştır ki sevmese 1 yıl hiç bir erkek bir kızın kahrını çekmez . Hobi falan edin arkadaşlarınla dışarı çık düşünmemeye çalış ..

1 yıllık ilişkiyi 1 haftada unutması için hafızasını kaybetmiş olması lazım

bu sözleri söylerken sinirliyse eğer büyük ihtimalle gerçekten öyle düşünmüyordur. Üstelik bir yıl boyunca seven biri ne olursa olsun bir haftada unutamaz, aşk olmasa bile alışkanlığın ve bağlanmanin etkisi sanırım. yine de çok merak ediyorsanız ve devam etmek istiyorsaniz tekrar konuşarak şu anki halini tartabilirsiniz.

İliskinizin derinligi nedir bilemeyiz, neden ayrildiginizi, neler yasadiginizi vs...

Elimizde tek veri var, ayrilmissiniz.

Bu da sevmedigini dusunduruyor dogal olarak.

Arti, 'onceden sevdigine eminim' diyorsunuz, bundan da o kadar emin olmayin.

Kimse bir sabah uyanip artik sevmedigine ve ayrilmaya karar vermez.

sevmiyor kesin

Minnettar mı ? Ben mi yanlış anladım acaba ?
Laflara bak ya...Kırk yıllık kocamın aklına gelmez minnettarım sana demek.

Kafayi yicem ailem izin vermiyor butun gun evdeyim ve dusunmekten deliricem

Kavga ettkk
Kavga ettik o yuzden ayrildk hatta aslnda ben ayrildim snirle cok agir konustum ondan sonrada hic bisey diyemedi susstu norde benden baskasiyla asla olamazsn sacinin tek tekine kadar benimsn diyordu

Ama brn knusursamda kosan taraf ben olmazmiyim dahada kaybetmezmiyim

QUOTE="yakamoz_ve, post: 38659921, member: 633751"]Ama brn knusursamda kosan taraf ben olmazmiyim dahada kaybetmezmiyim[/QUOTE]
eğer çok ozlediyseniz ve ortada ciddi bir sorun yoksa devam etmeyi düşünüyorsaniz kaybetmekten çok kazanabileceginiz şeyler olabilir diye düşündüm. ayrıntıları bilmiyorum ama bu ayrılık sudan sebeplerle olan bir seyse ve iki taraf da pişman ve özlüyorsa denemeye değer diye düşündüm. ve bunu bilebilmek için öncelikle karşı tarafın ne durumda olduğunu öğrenmek gerek. ortak arkadaslara gizlice sordurmak gibi bir şey olabilir belki cekiniyorsaniz.

QUOTE="yakamoz_ve, post: 38659921, member: 633751"]Ama brn knusursamda kosan taraf ben olmazmiyim dahada kaybetmezmiyim
eğer çok ozlediyseniz ve ortada ciddi bir sorun yoksa devam etmeyi düşünüyorsaniz kaybetmekten çok kazanabileceginiz şeyler olabilir diye düşündüm. ayrıntıları bilmiyorum ama bu ayrılık sudan sebeplerle olan bir seyse ve iki taraf da pişman ve özlüyorsa denemeye değer diye düşündüm. ve bunu bilebilmek için öncelikle karşı tarafın ne durumda olduğunu öğrenmek gerek. ortak arkadaslara gizlice sordurmak gibi bir şey olabilir belki cekiniyorsaniz.[/QUOTE]
Olablir ama onlara belki etmezki iyiym der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…