kizlarr yardimmm 2. ay klomen inş bu sefer olurrr

cilveli gelin

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
16
3
8
Gecen ay adetin 5. Gunu gunde 2 tane ictim ve yumurtam olusmadi bunu zaten sizinle paylastim ve olmadi 2. Ay doktorum sabah 2 aksam 2 gunde 4 tane verdi ve bugun ilacim biteli 3 gun oluo kasiklarimda hareketlenme hissediyorum cmt doktora gidicem ama o zmana kadar nasil beklicem bilmiyorum iliski olsa gebe kalma ihtimalim olurmu yada o zamana kadar neler yapmam gerekk ins hayirli haberleri veririm cmt aksamii

adetin ikinci günü çörekotu bal tarçın kürüne başla canım. yumurta çoğaltıyor ve büyültüyormuş. ben başladım dün. ilacada cuma başlıcam haftaya kontrolum var. eğer sızlamaların falan varsa yumurtan oluşmuştur diye düşünüyorum benmde öyle oluyor yumurtalar büyüdüğünde flan ağrı oluyor. kontrole git bakalım ne diyecek doktor. ben neler okudum doktor yumurtan oluşmadı demiş kadın o ay hamıle kalmış allahtan asla umudunu kesme stres yapma hep olumlu düşün

inşallah gerek kalmazda bu ay olmazsa önümüzdeki ay denerim kürü. kasıklarımda sanki karıncalar var cmt gidicem doktora o zamana gün verdi inş istediği şekilde gelişmiştir yumurtam tek umudum Rabbim zaten ettiğim duları kıldığım namazları inş kabul eder ama ister istemez stres yapıorum elimde değill

aynen canm bende öyleyim. bende haftaya çarşamba kontrole gidicem ilacada bu cuma başlıcam rabbim hayırlısını versin

aynen canm bende öyleyim. bende haftaya çarşamba kontrole gidicem ilacada bu cuma başlıcam rabbim hayırlısını versin

Cumartesi bi tane yumurtam olustugu icin iğnemi vuruldum ve cmt pzt carsmba iliski verdi normalde igne vurulduktan 36 saat sonra diolar ama bana doktorum 12 saat sonra dedi 25 inde adet olmak istemiyorumm buraya kocamannn HAMILEYIMMMMM yazmak istiyorum nolur dua edinn

çoğumuzada 36 saat diorlar anlamadm gitti ya. bende iğnenin olduğu gün ilşki deniycem hergün deniycem bakalım ne olacak bu ay

Bana o kürü anlatirmisin nasil yaptin ? Ben yine basa döndüm adetim geldi yine bu ay senin kürü yapimm

Bana o kürü anlatirmisin nasil yaptin ? Ben yine basa döndüm adetim geldi yine bu ay senin kürü yapimm
bal tarçın ve çörekotunu karıştırıp macun haline getirdim sabah akşam yedim onu ve 3 yumurtam olutu bu ay. adete 6 gün kaldı bakalım beklemekteyim. bence kesin denemelsn google yaz bulursun çörekotu bal tarçın kürü diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…