• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlarr yardimmm lütfen🙏🏼 yurt dışından, Türkiyede Tüp bebek yapanlar varmı aramızda ?

Merhaba teşekkür ederim inşallah herşey planladığım gibi olur tüp bebek merkezi tarihte yardımcı oluruz dedi bende izini içeri vericem artık. Almanya da bir sene önceden izin içeri verilmeli yoksa yanıyor ve ayrıcalık yapıp da izin kullanmadan ödeme olmuyor.

tüp bebeği dile getirirsem işten çıkarılırım böyle bişeyde hiç bir iş yeri yardımcı olmuyor çünkü eleman eksiliyor ve hamileler almanya da korunuyor hamilelikten itebaren 3 yıl annelik izinine çıkarıyorlar. Benim yaptığım iş ağır ve kesinlikle destek çıkmazlar çocuğum olmadığı için işe alındım zaten:)

Adet konusuda şöyle ben belli bir ilaçla adet oluyorum o yüzden fix tarih.

Kısacası ben izinimi içeri vericem , izinime 1-2 ay kala da tüp bebekten randevu alıcam başka seçenek sunmadılar bana. Ve ben birikim için bu işe girdim 2 işte birden çalışıyoruz eşimle beraber allah herkese kolaylık versin kimsenin emeği boşa çıkmasın🙏🏼☘️
İnşallah planladığınız gibi ilerler, her şey gönlünüzce olsun 🌸 sizin iş yerinizdeki kanunları tabii ki bilemem fakat tüp bebekten dolayı işten çıkarma diye bir şey söz konusu olamaz. Ben Almanya’da doğdum büyüdüm, böyle bir şey yapsalar dava açıp kazanırsınız. İçinizi ferah tutun umarım her şey çok güzel ilerler sizin için 🍀

Heh simdi tamam. Sen de çalışıyordun biliyorum. Işyerin mi vardı?
Yok aşkım başkasının yanında çalışıyorum.. ama benim izinlerim hiç problemli olmadı . Ben patronuma tüp bebek yaptırdığımı söylemiştim … Pcos olduğum için adetlerim düzensizdi ve ne zaman adet olacağım belli olmuyordu canım .. adetim gelince haber ediyordum ve gidiyordum türkiyeye..

İnşallah planladığınız gibi ilerler, her şey gönlünüzce olsun 🌸 sizin iş yerinizdeki kanunları tabii ki bilemem fakat tüp bebekten dolayı işten çıkarma diye bir şey söz konusu olamaz. Ben Almanya’da doğdum büyüdüm, böyle bir şey yapsalar dava açıp kazanırsınız. İçinizi ferah tutun umarım her şey çok güzel ilerler sizin için 🍀
Bende almanya da doğdum büyüdüm ama gebelik durumlarını hiç doğru düzgün araştırmadım zaten gebelikten itebaren korunuyorsun kanunen bunu biliyorum sadece diğer türlü nasıl olur bilmiyorum daha 6 ay deneme sürecindeyim şuan bunu dile getirirsem benimle çalışmak istemeyeceklerini çok iyi bilyorum.. . İnşallah güzel ilerler bakalım neler bekliyor bizi..🙏🏼🥰

Merhaba arkadaşım bende Amerika’dan gelip Türkiye de tüp bebek tedavisi oldum. İki ay sonra döneriz dediğimiz bebek yolculuğumuz hala devam ediyor neredeyse 8 ay oldu. Keşke diyoruz ne kadar pahalı da olsa orda yaptırsaydık tedavimizi. En azından bir yandan çalışma şansı olacaktı. Aksilik durumlarını planlayıp öyle gelmeniz gerekli diye anlatmak istedim.

Merhaba, bende yurt dışındayım ve tüp bebek tedavisi için bu yaz Türkiye’ye geldim daha doğrusu yıllık izinimi bu süreç için ayırdım.

Bende almanya da doğdum büyüdüm ama gebelik durumlarını hiç doğru düzgün araştırmadım zaten gebelikten itebaren korunuyorsun kanunen bunu biliyorum sadece diğer türlü nasıl olur bilmiyorum daha 6 ay deneme sürecindeyim şuan bunu dile getirirsem benimle çalışmak istemeyeceklerini çok iyi bilyorum.. . İnşallah güzel ilerler bakalım neler bekliyor bizi..🙏🏼🥰
İnşallah 🙏 bir de isterseniz Almanya’daki sağlık sigortanız ile görüşün. Yaşınız henüz 40 olmadıysa çoğu sağlık sigortası tüp bebek tedavisinin bir kısmını öder. En azından bir tedaviden fazla tedavi görecekseniz belki Almanya’da yaptırabilirsiniz. Elbette ki dileğimiz ilk seferde sağlıkla hamile kalmanız 🤲🌷

İnşallah 🙏 bir de isterseniz Almanya’daki sağlık sigortanız ile görüşün. Yaşınız henüz 40 olmadıysa çoğu sağlık sigortası tüp bebek tedavisinin bir kısmını öder. En azından bir tedaviden fazla tedavi görecekseniz belki Almanya’da yaptırabilirsiniz. Elbette ki dileğimiz ilk seferde sağlıkla hamile kalmanız 🤲🌷
Canım bunu da düşündük ama doktorlar hiç sağlam değil vereceğim emeğe hiç değmeyecek almanya da tüp bebek konusunda sıfırlar.. tecrübe hiç yok nerdeyse tüp bebeğin yeri bence türkiye kaç arkadaşım gitti yaptırdı hiç biri de eli boş dönmedi almanya da tedavi gördüm ama tüp bebeğe kadar gitmedim. Arkadaşmla aynı zaman tedavi gördük aynı yerde kötü tecrübeler edindik.. artık herşey nasip kısmet🙏🏼🙏❤️

Canım bunu da düşündük ama doktorlar hiç sağlam değil vereceğim emeğe hiç değmeyecek almanya da tüp bebek konusunda sıfırlar.. tecrübe hiç yok nerdeyse tüp bebeğin yeri bence türkiye kaç arkadaşım gitti yaptırdı hiç biri de eli boş dönmedi almanya da tedavi gördüm ama tüp bebeğe kadar gitmedim. Arkadaşmla aynı zaman tedavi gördük aynı yerde kötü tecrübeler edindik.. artık herşey nasip kısmet🙏🏼🙏❤️
Evet Türkiye tüp bebek alanında çok iyi gerçekten tecrübeli doktorlar ve merkezler var burada. Kimsenin emeği boşa gitmesin, güzel haberlerinizi duyarız inşallah 🙏💕

Kızlar selam yurt dışında tüp bebek yapanlar varmı aramızda ?

Eşimle karar verdik sonunda , gideceğimiz doktoru bulduk herşey okey tek sıkıntı iş yerine içeri vermemiz gereken izin tarihleri. Yurt dışında işyerine 1 sene önceden izin tarihleri içeri verilir ve bu şarttır aksi takdirde izin hakkı yanıyor ve ödenmiyor bile kullanmazsak. Tüp bebek merkeziyle görüştüm X " hanım kusura bakmayın bir yıl önceden randevu veremiyoruz ancak haftalar önce verebiliriz o şekilde yardımcı oluruz denildi bende teşekkür ettim eşimle konuşup döncem dedim. Zaten önce muayeneye gitmeliyim tedavi öncesi.

Yurt dışından giden hastalar nasıl ayarladınız siz kızlar hastalık raporu mu aldınız da mı gittiniz ? Öyle bişey ki işe yeni girdim yani işimi kaybedersem asla tüp bebeği karşılayamam yaşayanlar biliyordur aşırı pahalı gerçekten dişimizi canımıza taktık 2 işte birden calışıyoruz 🙏🏼☘️ allah yaptıran herkese sabır ve bol bereket ve şans versin. Daha anne olma yolunda bile bukadar emek vermek çok değişik bir his. Emeksiz olmuyor allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın rabbim🥹 bana bir yol bir fikir verirmisinz kızlar izinleri felan nasıl ayarlamalıyım.

Tedavi adetin kaçıncı günlerinde başlar ve transfer nezaman olunur ? Bende polikistik over olduğu için büyük ihtimalle taze transfer olmayacak... fikirlerinizi bekliyorum❤️
Yurt dışında yaşamıyorum ama belki yardimci olabilirim. Ben konya novafertil tüpbebek merkezinde yaptırdım. Bende pcosluyum dondurulmuş embriyo transferi yaptırdim sonuç pozitif ilk deneme. Gittiğim merkez çok iyi ben çok aşırı memnunum. Instagramdan bulabilirsin merkezi. Eğer yüzyüze görüşme yapabilirseniz izin tarihlerinizi net bir şekilde ayarliyabilir ve size uygulanacak olan tedavi planlanini anlayabilirsiniz.

Back
X