• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr yerleşme kanaması nasıl bişey?

idil07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
1.822
9
156
44
Antalya
kızlar bugün bir damla açık pembe kan geldi benden yaklaşık 2 saatir durdu devam etmiyo ama rahmimde aralıklı olarak sancım oluyo.. yerleşme kanaması olmasını umut ediyorum ama yerleşme kanaması nasıl oldu sizin? ağrılı mı yoksa az mı çok mu bana yardımcı olur musunuz?

canım ben yerleşme knaması yaşamadım. ama bence druna sor bunu...ihmal teme derim. farklı bir durumda olablir..

benimde lekelenmem oldu ama 10.gün ama yerleşme işareti 7.8 günlerde olurmuş aslında benimki mat renkte kahve ile gri arasındaydı agrısız iki damla camaşırımda gördüm ben sonrada devam etmedi hiç sanırım rahimden gelen bi işaretti bilemiyorum o günde hamile oldumu öğrendim

benim transferden 8 gun sonra ve 10 gun sonra hafif kanamam oldu. sanirim bu yerlesme kanamasiydi. hic agri olmadi. yerlesme kanamasinda agri olmamasi gerek, en azindan siddetli olmamasi gerek...

insallah hamilesindir :a.s.

kızlar transferimin 5 ci günü o yüzden bende çok merak ediyorum bu tutunma kanamasını ve testekadar bir belirtiniz oldu mu ?

kızlar aafedersiniz ama kokusu nasıl ben baya oldum ama tek fark kokmuyo hiç ya da ben kabullenemiyo muyum bittiğini artık bilmiyorum ağrım da var aşırı olmasa da.. teşekkürler herkese

kızlar aafedersiniz ama kokusu nasıl ben baya oldum ama tek fark kokmuyo hiç ya da ben kabullenemiyo muyum bittiğini artık bilmiyorum ağrım da var aşırı olmasa da.. teşekkürler herkese

Canım bence de doktoruna hemen sor belkı sana ılac verır.Yada bılemıyorum kı hayırlısı olsun.Sakın uzulme veren de Allah alanda Allah bol bol dua et.Yer gok dua uzerıne kuruldu cunkuopuyorumnanaktan

konuştum canım ya yapıcak bişe yok ilaçlara devam et yarın beta baktır bi daha dedi..ama umutlanmıştım idrarda falan da çıkınca ben şimdi kötüyüm kavuşamadım bebeğime... ve yakkın zamanda da kavuşmam zorr gibi :(

niye öyle düşünüyorsun daha herşey bitmiş değil yarın bhcg'yi yaptır kanaman devam etmiyorsa da şimdilik öyle moralini bozacak bir şey yok demektir

kanamam devam ediyo canım ya tek fark var o da kötü kokulu değil yarın baktırıcam kanda hayırlısı artık

merhabalar ben yeni üye oldum siteye 1.5 ay sonra düğünüm var allahın izni ile 14 nisanda adet oldum ve 22 nisanda sona erdi bu tarihler arasında beraberliğim oldu 29 nisanda tekrar kanamam oldu sizce bu yerleşme kanaması olabilirmi ben bu konularda biraz tecrübesizim. sabah test yatım negatif çıktı ve doktora gittim ultrasyonda herşeyn temiz olduğunu söledi geebeliğin olması mümkün değil değilmi? yerleşme kanaması adetten sonramı öncemi olur bu konuda bilgi sahibi olan kişiler bana lütfen yardım edermisiniz ??

Son düzenleme:
Back
X