• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr yhardım edinn ilk buluşma nasıl olmalıııı

lolila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
41
0
36
Balıkesir
kızlaaar yardım edin lütfennn ben yeni birisiyle çıkmaya başladım int. aracılığıyla hergn msnde konuşuyoruz ve mesajlaşıyoruz ve birbirimize aşık olduk daha bir hafta oldu buluşmak istediğini söyledi bende kabul ettm ama kızlar ilk buluşmada nasıl davranmalıyım nereye gştmeliyiz nolur yardım edinnn

kendini olabildiğince şirin, nazik,kibar göster. durmadan gül. :icecream:

mekan olarak da sessiz sakin bir yer bulun. dükkan adı veremicem şimdik-tatlicadiarzu-

1 hafta da mı aşık oldunuz canım...
hevesini kırmak gibi olmasın da... Dikkat et, hergün neler okuyoruz gazetelerde..

1 haftada mı aşık oldunuzboshayallersmile
bence siz aşık değilsiniz sadece bir hoşlantı var 1 haftada kim kime aşık olur yahu
dikkat et derim ben sana

Hiç birşey yapmayın... temkinli olun akıllı olun.. keşke hemen buluşmasaydınız...
herkesin yaşantısı kendisine ben olsam buluşmazdım... güven meselesi bana göre kalabalık ortamılarda buluşun .... hayal kırıklığına uğrama imkanınız yüksek.... belkide nette gibi heycan duymayacaksın arkadaşça buluşup sonra veda etmek daha kolay olur..

tek gitmeyin.. DÜnyanın bin bir türlü hali var... kalabalık ortam seçin hemen güvenmeyin...

yhardım

ne ce bu kelime?
:lepi: doğru ilk önce şu kelimeye bi dikkat et...

sonraa olduğun gibi ol, şirin davran, gülümse, tatlı tatlı konuş, kibar ol, kendinden emin davran, mesafeni koru... :kahve:
hem ilk önce bi bak bakalım sana göre birisimi, olacak mı bu iş, bence ilk önce sen onun hareketlerini incele, tanımaya çalış...

Back
X