kızlarr yoksa hamilemiyimm :(((

zafergamze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
602
2
116
Iğdır
kızım 1,5 yaşında ve adetimden 5 gün gectii sizce hamilemiyim teste erken cıkmaz ama ben istemiyorum kızım cok küçük kendimde bakamam üstesinden gelemem halilelik dönemini kaldıramam allah olmuyanlara önce nasip etsin ben istemiyorum cok korkuyorum ya hamileysem eşimde istiyor ama ben hazır deilim:((

prezervatif kullanıyorsunuzdur muhtemelen..
olabilir de olmayabilir de..

şüpheli ilişki tarihleri yumurtlama gününe mi geliyordu?

evet korunuyorduk prezervatifle korunuyoduk.er_ce hatırlamıyorum ki ama nasıl prezervatifle hamile kalanı hiç duymadım olabilirmiki böle bişey :((( off

valla canım burda kimse sana hamile olup olmadıgın hakkında fikir veremez..kan testi yaptırıp öğreneceksin baska yolun yok...sana söyleyebilecegimiz tek sey su olur adet gecikmesi normal olabileceği gibi gebelik belirtisi de olabilir ya da hastalık belirtisi de olabilir...bunu tespit edebilecek tek kişi de doktordur...bence burda yorum yapılmasını bekleyerek zaman kaybetmee hemen git kan testi yaptır için rahatlasın...hakkında hayırlısı olsun...

valla canım burda kimse sana hamile olup olmadıgın hakkında fikir veremez..kan testi yaptırıp öğreneceksin baska yolun yok...sana söyleyebilecegimiz tek sey su olur adet gecikmesi normal olabileceği gibi gebelik belirtisi de olabilir ya da hastalık belirtisi de olabilir...bunu tespit edebilecek tek kişi de doktordur...bence burda yorum yapılmasını bekleyerek zaman kaybetmee hemen git kan testi yaptır için rahatlasın...hakkında hayırlısı olsun...

en azından korunma şeklimle hamile kalınıp kalınmıyacagını bilen vardır die düşündümm :gitme:

pre... korunma yöntemiyle hamile kalanı çok duydum.
evde yapılan testlerden yapsan sonuç cıkmazmı acaba???
doğru sonuc cıkması ıcın kac gün gecikme olması lazım acaba?

pre... korunma yöntemiyle hamile kalanı çok duydum.
evde yapılan testlerden yapsan sonuç cıkmazmı acaba???
doğru sonuc cıkması ıcın kac gün gecikme olması lazım acaba?

evde testte bi hafta gecmesi lazım ki cıksın yarına yada 2 günn sonra yapsam anca belli olur :((( offfffff ohaoldumsmile

en azından korunma şeklimle hamile kalınıp kalınmıyacagını bilen vardır die düşündümm :gitme:

canım onu da kimse bilemez prezervatif yırtık olaiblir aradan kaçmıştır belki de...sen git kan testi yaptır..ben idrarla yapılan testlere de güvenmiyorum çünkü 5 gün gectikten sonra hamile olmama ragmen negatif cıktı....

canım onu da kimse bilemez prezervatif yırtık olaiblir aradan kaçmıştır belki de...sen git kan testi yaptır..ben idrarla yapılan testlere de güvenmiyorum çünkü 5 gün gectikten sonra hamile olmama ragmen negatif cıktı....

hadi yaaa ya hastane bana cok uzak gidip yaptırmam cok zor oluyor napıcam mecburen bir şekille gitmeye calışıcam :gitme:

bende prezarvatifle hamile kalanı duydum.
ben gebeliğimi adetime 4 gün kala evde yaptığım idrar testiyle öğrendim.kiminde erken çıkıyor kiminde geç.şuan evde test yapıp negatif çıkabilir ve hamile olabilirsin bu hamilelik hormonunun idrara geçmesiyle aqlakalı en garantisi kan testi derim.hastane yakın değil demişsin genede önce evde bi test yap.
hakkında hayırlısı arkadaşım

kızım 1,5 yaşında ve adetimden 5 gün gectii sizce hamilemiyim teste erken cıkmaz ama ben istemiyorum kızım cok küçük kendimde bakamam üstesinden gelemem halilelik dönemini kaldıramam allah olmuyanlara önce nasip etsin ben istemiyorum cok korkuyorum ya hamileysem eşimde istiyor ama ben hazır deilim:((

Canım hamile olabilirsin çünkü prezervatif ile korunma sırasında hamile kalan çok kişi var.Fakat gecikmen hormonal bir dengesizlikten,mevsimsel değişimden yada kist v.s. gibi bir nedenden de olabilir... en iyisi kan testi yaptırıp doktora görünmek.
Ayrıca istemiyorum diye düşünme.Rabbim verince bakma gücünü de verir sana... hemde öyle güzel bakarsın ki ikisine de sen bile şaşırırsın kendine.Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

kızlarrr hamilee değilimm yaa belki cogunuz bu duruma sevinmeme kızabilir ama benim acımdan hamile olmak kötü olurduu kaldıramazdımm.allah a şükürde değilim

Back
X