Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana mi sorcam napicagimi1- Tedavi ol
2- insanları rahatsız etme
Kimseye yazmiyorum nadiren yaziyorumSürekli bir arayış içinde insanlara yazıp duruyorsun, bu onlara itici geliyor olabilir.
Evet böyle yaparsan alan açılır.Erkekleri hayatınızın merkezinden geri çekerseniz alanları açılır ve onlar size gelir.
Umutsuz hissediyorum suanErkekleri hayatınızın merkezinden geri çekerseniz alanları açılır ve onlar size gelir.
Hangi enerjiyi yayarsan, o sana sunulur.Umutsuz hissediyorum suan
Evet buraya sorup duruyosun erkek erkek diyeSana mi sorcam napicagimi
Sana sormuyorum benEvet buraya sorup duruyosun erkek erkek diyedolayısıyla bize soruyosun
Konu açmayacaksın ulu orta o zaman anonim siteye. Hadi git ilaçlarını kullanSana sormuyorum ben
SaygisizsinKonu açmayacaksın ulu orta o zaman anonim siteye. Hadi git ilaçlarını kullan
Dun birine yazdim demistim oda bana soguk yapti benim oldugumu anlayinca valla kendimi cok mutsuz hssediyorum neden boyle oluyor?
Genelde konuların bu minvalde, bana pek öyle gelmedi; ama şunu söyleyebilirim, soğukluk hissediyorsan yazmaya devam etme, ısrarcı olma. Bu seni küçük düşürür. Kendini kötü hissetmen normal; ama altı üstü sanal chat deyip geçeceksin.Kimseye yazmiyorum nadiren yaziyorum
Dun birine yazdim demistim oda bana soguk yapti benim oldugumu anlayinca valla kendimi cok mutsuz hssediyorum neden boyle oluyor?
Sen de trollsünSaygisizsin