• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlarrr 20 kilo verdim ;) Kaldii 12....

bisoj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
38
0
86
Edirne
Kizlarrrrr, 5 ay sonunda 20 kilo vermis bulunmaktayim. İlk ay diyetisyene gittim. Diyetisyenin verdiklerini harfi harfine sadece 3 hafta uygulayabildim. 2. ay diyetisyene gittigimde 5,5 kilo vermistim ve kilonun cogu yağdan gidince diyetisyen bi diyetin bunyem icin cok ideal oldugunu soyleyerek bana yine ayni diyeti verdi:) Gittigim diyetisyen gercekten trakyanin en iyilerindemis bu arada:) Sonra bende bu diyeti kendi basima uygulamaya karar verdim. Bir daha diyetisyene gitmedim. Tabi 5 ay boyunca bu diyetin birebirini yapamadim,ögrenci oldugum icin sabah kalkmak gercekten iskence gibiydi. Ama benzerini yaptim. İnanin bazen cok bozdum,hala daha arada bozuyorum ama ertegi gün dengeliyorum. Vucut tipim kilo almaya da musait. Yemek ihtiyacim oldugu icin degil,sevdigim zevk aldigim icin yiyenlerdenim:( Basladigimda,iniversite hayatinin,tek basina yasamanin,fast food beslenmenin muhtesem hediyesiyle tam 90.5 kiloydum:( Suan 70.3 oldum. Boyum 1.68 ve 23 yaşindayim. Daha vermem gereken 12 kilo daha var. Hala rejime devam ediyorum. Simdi dukan yapmaya karar verdim:) Bugun basladim:) İsteyen olursa diyetisyenin verdigi listeyi paylasabilirim. Gercekten ac birakmayan bir liste:) Sizlerle paylasmak istedim:) 9 haziranda da nişanim var,o zamana kadar da 2,3 kilo vermek icin dukan yapicam:) Umarim basaririm:)

tebrik ederim inşallah geri kalanıları da bir çırpıda verirsin.. diyet listeni yazarsan çok seviniriz canım. bu arada niye dukan yapıyorsun listeni uygulamaya neden devam etmiyorsun?

Canim cok sagol:) Darisi isteyen herkesin basina:) Dukan yapiyorum,cunku daha hizli kilo vermek istiyorum. Benim listeyle ayda 5 kilo ortalama:)

sabah en gec 9'a kadar:
-1dilim beyaz peynir
-4,5 adet zeytin
-2 dilim kepek ekmegi(tam tahillli,bugday)
-istedigin kadar yesillik(roka,maydnoz)
10:30'ta:
-3 adet kuru kayisi
-2 adet ceviz
12:30 ve 13:00 arasi:
-2 dilim kepek ekmegi arasina 3 kofte buyuklugunde beyaz et,balik ya da kirmizi et li sandvic (ben ogrenci oldugum icin bu sekilde kolay olmustu)
-1 su bardagi ayran
15:30 ve 16:00 arasi:
-sade etiformlardan 5 tane
-1 su bardagi ayran
-1 tane meyve
17:00 de:
-1 tane meyve
18:30 ve 19:00 arasi:
-1kase corba
-5,6 yemek kasigi sebze yemegi (salcali vs olsun demisti)
-yarim su bardagi yogurt
-yagsiz salata
-1 dilim kepek ekmegi
21:00 de:
-1 tane meyve
22:00 de:
-yarim su bardagi light sut

Ve puf nokta:
1 kase corbaya mutlaka 1 tatli kasigi sivi yag eklenmeli!
yarim kilo sebzeye 1 yemek kasigi sivi yag eklenmeli:)

Not: 2. ayda yumurta,baklagil ve tatli eklemisti listeme:)

Back
X