Kizlarrr acil bakar misiniz? Nolur yardim edin Cok onemliiii

damlapry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
85
30
88
izmir
Merhaba kizlar,
Benim 3 gun once adet olmam gerekiyordu olmadimm, sari akintim oluyor ara ara ve cok nadir kasik agrisi geliyor geciyor.
Normalde asla bole olmazdiii 28gunde bir duzenli adet gorurdum. 5 aydir cocuk istiyoruz.
Buarada dun normal idrar testi aldim ikinci cizgi silik cikti. Hemen hstaneye kostum ama kan testi 2.28 cikti yani negatif .
Bugun iki idrar testi daha yaptm onlarda 2.cizgi silik???
Napicam benKafam cok karisik moralim cok bozuk

Senin gibi yasamadim ama daha 3 gun gecikmis biraz daha bekle istersen sonra hastaneye gider idrar testini kan teatini anlatirsin

Canm sana ümit vermek istemem ama benmde oleydi az kazık agrım gryrdu başkaydı yerleşyrmş minigim daha küçük iki gün önce idrar yaptm bendede ailik cktı dün kanda yptm cıktı şükür bence sennkide daha yeni geç döllenme olmş galiba bekle 4 gün felan tekrr yap bence ckar:)

Yaa ne guzel olmus Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsn insallah kuzum
Insallahhhh bakalim biraz daha gecsin gidicem pzartesi gunune kdar adet olmazsam, cok garip ilk kez bole bisi ysiyorum ne adet oluyorm ne hamileyim diyebiliyorum

Yaa ne guzel olmus Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsn insallah kuzum
Insallahhhh bakalim biraz daha gecsin gidicem pzartesi gunune kdar adet olmazsam, cok garip ilk kez bole bisi ysiyorum ne adet oluyorm ne hamileyim diyebiliyorum
Amin canm cümlemizin inş herkes tadar inş güzel bir duygu:)

Evet zor iklemde kalması idrarda silik ckayrsa sen bence üzülme daha yendr dye kanda geç ckablr sen bekle biraz tekrrdan yap snra cnm bence o zaman ckar inş:)

Amin canm cümlemizin inş herkes tadar inş güzel bir duygu:)

Evet zor iklemde kalması idrarda silik ckayrsa sen bence üzülme daha yendr dye kanda geç ckablr sen bekle biraz tekrrdan yap snra cnm bence o zaman ckar inş:)
isteyen herkese nasip etsn Rabbim ay umutlandim simdi hadi insallah yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…