kızlarrr acil bi bakabilir misiniz?

O dönem ara verdik 1 yıl kadar bebek konularına kuzum. Sonrasında 2 kez gebe kaldım ama sonradan öğrendiğim kadarıyla pıhtılaşma varmış bende o yüzden kaybettim ikisini dr. Şimdi bi cesaret tekrar istiyoruz bakalım...
Merhaba yıllar önce yazmışsınız bunu görünce merak ettim gebelik oldumu

O yazdığım mesajı 5 yıl önce yazmışım kuzum ama önerin için teşekkür ederim aynen bende yine bugün ovulasyıon sipariş vercektim iyiki yazdın teşekkür ederim... Laboquick ve innovita arasında gidip geliyodum. Sen nerden almıştın tatlım ? Bide test çubuk rengin ne
mavinpembe ve yeşil var ??
İNNOVİTA marka ovulasyon testi canım öneririm. Bende bunu kullandım bu ay ve memnun kaldım

O yazdığım mesajı 5 yıl önce yazmışım kuzum ama önerin için teşekkür ederim aynen bende yine bugün ovulasyıon sipariş vercektim iyiki yazdın teşekkür ederim... Laboquick ve innovita arasında gidip geliyodum. Sen nerden almıştın tatlım ? Bide test çubuk rengin ne
mavinpembe ve yeşil var ??
Benimki mavi çubuklardan ztn sanırım İNNOVİTA mavi renk oluyor . Ben kullandığıma memnun oldum bu ay. Gelecek ay tekrar almayı düşünüyorum. 30 tane fln var yazıyor ama 33tane vardı icinde ayriyeten 4 adette gebelik testi. Gittigidiyor'dan sipariş ettim

Benimki mavi çubuklardan ztn sanırım İNNOVİTA mavi renk oluyor . Ben kullandığıma memnun oldum bu ay. Gelecek ay tekrar almayı düşünüyorum. 30 tane fln var yazıyor ama 33tane vardı icinde ayriyeten 4 adette gebelik testi. Gittigidiyor'dan sipariş ettim
Bende bi arkadaştan öğrendim canım mavi pembe ve yeşil oluyormuş innovita. En belirgini pembe demişti ama bilemiyorum tabiki. Bi bakayım bende netten. Teşekkür ederim..

Back
X