Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kızlarrr acil yorumlarınızı bekliyorum..!

nur2006

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
8
0
6
İzmir
Kızlarr kına gecem için bunu aldım ama sonradan çok kilolu gösteriyormuş gibi geldi bana sizce nasıl ?

Eklentiler

• $ögmbfh.webp
    $ögmbfh.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 117
Tütü etekler her zaman kilolu gösterir malesef bide bu tam göğüs altından basladıgı ıcın ıyıcene kilolu göstermis ama sizin icinize çook çook sindiyse pek sorun olmaz sizi bilen biliyor nede olsa :32:

ben bbegenmedim kilolu olmussun.bence başka bir elbise almalısın geri iade edebilirsen değiştir başka model bak derim ben.

bi de sanki elbisenin göğüs kısmı büyük mü gelmiş ne:26: kuşağını kapatmış nerdeyse üst kısım, ben de pek beğenmedim sanki:26:

açıkçası pek beğenmedm evet şişman göstermiş sizin fiziğinize göre değil bence bu elbise yani straptez kesimler tercih etmemelisin değişim yapılmıyorsa sen kendin yap yada aldığın yere götürüp kollarına ekleme yaptırabilirsin etek kumaşından kol gibi daha güzel olur

açıkçası pek beğenmedm evet şişman göstermiş sizin fiziğinize göre değil bence bu elbise yani straptez kesimler tercih etmemelisin değişim yapılmıyorsa sen kendin yap yada aldığın yere götürüp kollarına ekleme yaptırabilirsin etek kumaşından kol gibi daha güzel olur

kollarına zaten ekleme yaptırıcam canım verdiler onu dikicem .ordaki aynada hiç böyle durmamıştı eve geldiğimde daha değişik durdu sanki.

Bazı mağazaların aynaları olduğundan daha zayıf gösterir malesef o yüzden bende yanımda olanlara sorarım mutlaka
alış verişte asla satıcıların fikirlerinide dinlemem .çünkü onlara göre ne giysem yakışır.:1:
Elbisenin modeli güzel ama malesef sizin fiziğinize uygun değil.. Kollarınız geniş olduğu için açıkta kalınca olmamış, Bide göğsünüz
de büyük . bu model olduğundan daha büyük göstermiş ,üstüne birde tül etek eklenince sizide üzmek istemem ama biraz kilolu durmuşsunuz ,.Tabi resimde böyle durmuşda olabilir. Belden alt kısmı saten olupda bollaşan bir model alsaydınız sizi daha zayıf gösterebilirdi . ve tabi daha koyu bir renk,patlıcan moru falan gibi..
üst kısmı korse yada toparlayıcı bir sütyenle daha zayıf gösterebilrmisiniz diye düşünüyorum ama çok açık oluncada mümkün değil gibi. orta kısımdaki kemerli olan bölüm acaba daha aşağıya basene kadar gelse nasıl olur diye de düşünüyorum bir taraftanda Hafif düşük bel gibi ordan kabarsa acaba belin kalın gözükmesi engellenebilirmiydi belki.
Ama değişim yapılmıyor ise bu saatten sonra çok fazla yapacak bişey yok.Sıkmayın canınızı belki bu resimde öyle durmuştur. Canlı olarak bakınca öyle durmuyorda olabilir

Kilo bana göre normal fazla kilolu göstermiyorsun ,yalnız elbisenin gögüs altındaki detay ve straplez olması hoşuma gitmedi ,ince bir askı daha rahat etmeni sağlayabilirdi,göğüs kısmı çok boş durmuş,elbisenin senin içine sinmesi önemli kilon normal bana göre canım . :42:

elbise çok şirin ancak üst tarafı biraz kaldırması için askı diktirmeniz lazım.

bencede incecik askılar göğsünü toplayıp yukarı kaldırır..askılara taşta dıktırırsınız elbıse üstude boş kalmış olmaz..göğüs kalkınca kuşakta ortaya çıkar..

hala vaktin varsa yeni bir şey al canım yaa olmadı dolabını karıştır illaki uygun bir şey çıkar ama bu olmamış gibi :50:

yhaaa şimdi fıkrımı soyleyınce uzulmessın ınsallahhh ewet kılolu göstermıs senıı hem ten rengıne yakın bı renk secmıssın o bı etken altının tütü olması başka bır etken bıde kına gecesıne pek uyduramadım bunu lutfen üzülme üzüldüysen özur dılerım benımm fıkrım bu kendıne çok daha yakışan senı çok daha guzekl gösteren bı elbıse alabılırsın parasını çok da onemseme sonucta bı kere kına gecen oluyo

Back
X