merhaba güzel bayanlar. benim döllenme tarihim 16.17.18.19.20sindeydi yumurtlama dönemimde 21ndeydi.iki kere birleşme oldu.ve ayıın 7nde adet olmuştum . şimdi adetime 12 gün var ama kaç gündür gögüslerim şiş ve çok kaşınıor dokunamıyorum bile o derece hassas belim ve kasımlarımda ara ara ağrı var. sizce hamile olma şansıkm nedir. ve ben şimdi test yapsam belli olu rmu?
12 gün kala testte çıkması imkansız. Kanda bile çıkmaz.
Eğer döllenme olduysa bile daha üzerinden 5 gün geçmiş.
Döllenen yumurta döllenmeden 6 gün sonra rahme yerleşir.
Daha sonra hcg hormonu önce kana sonra idrara karışır.
merhaba güzel bayanlar. benim döllenme tarihim 16.17.18.19.20sindeydi yumurtlama dönemimde 21ndeydi.iki kere birleşme oldu.ve ayıın 7nde adet olmuştum . şimdi adetime 12 gün var ama kaç gündür gögüslerim şiş ve çok kaşınıor dokunamıyorum bile o derece hassas belim ve kasımlarımda ara ara ağrı var. sizce hamile olma şansıkm nedir. ve ben şimdi test yapsam belli olu rmu?
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım bende 3 aydır hamile kalmaya çalışıyorum. Bu ay yunurta çatlatma iğnesi olmuştum adetime 4 gün var ama sanki heran adet oldum olucam gibi hissediyorum az önce dayanamayıp test yaptım c çizgisi belirgin şekilde var t yazan yerde pembe renk dağıldı bu ne demek sizce? Acil cevap lütfen
Benim belirtilerim hamileligin 10.haftasinda basladi. Daha yumurtlamadan 5 gun sonra belirti olacagini sanmiyorum bence psikolojiktir. Allah gonlunuze gore versin.