Kizlarrr adet olup hamile olduğunu öğrenen oldu mu?

melegim44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
2.124
1.158
48
38
Kizlarr biliyorsunuz gebelik testi yapmistim adetten 5 gun once negatif çıkmıştı normal adet dongum 31 gün 15 eylulde adet olmam gerekirken dün öğleden sonra lekelenme tarzında kanamam oldu 1 2 kerede adet oldum sandim önce kahverengiydi sonra kırmızıya döndü herneyse ozur dileyerek söylüyorum günlük kullandigim halde cok fazla kanamam olmadi bugun yine ayni şekilde hani umitlenmeyim diyorum ama sorum su adet olup hamile olduğunu öğrenen var mi?

Normalde beklenen mensten 1 gun once adet olabilirim ama bu sefer 4 gun once geldi 15 eylülde olmam gerekirken 11 eylulde adet oldum gerçi adet oldum da denemez

Ben varim adetime 3 gun kala lekelenmem oldu ve hic kirmiziya donmedi 3 gun surdu sonra kesildi snra gogsum agrimaya basladi akintim cogaldi kasiklarimda ara ara sanci oldu 5 inde test yaptim cift cizgi hemen ckti inanmadm bu kadar erkn ckamaz dedm snra kan vermeye gittim 5 haftalik hamile oldgumu ogrendm rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah sanada nasip etmistir

Ben varim adetime 3 gun kala lekelenmem oldu ve hic kirmiziya donmedi 3 gun surdu sonra kesildi snra gogsum agrimaya basladi akintim cogaldi kasiklarimda ara ara sanci oldu 5 inde test yaptim cift cizgi hemen ckti inanmadm bu kadar erkn ckamaz dedm snra kan vermeye gittim 5 haftalik hamile oldgumu ogrendm rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah sanada nasip etmistir
Cok teşekkür ederim canim ama sen. Lekelenme yasamissin hic adet olmamissin bende adet olmadim ama benim lekelenmem kırmızı adet olmuyorum ama kırmızı lekelenmem var

Adetin başlayacaktır o zaman
Hamileysen adet olamazsın
Adet kanaması değilde yerleşme kanamasıysa kırmızıya dönmez

Adetin başlayacaktır o zaman
Hamileysen adet olamazsın
Adet kanaması değilde yerleşme kanamasıysa kırmızıya dönmez
Cevabın icin teşekkür ederim canim dün sonradan lekelenmelerim var ama acik kırmızı renkte günlük pede bulaşıyor yani yogun değil ama iste acik kırmızı hani kahverengi olsa neyse

Back
X