kızlarrr bakarmısınız hamilemiyim lütfen???

papatyadiyari

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
842
439
133
öncelikle test için kusura bakmayın. 3 senedir bebek istiyoruz. adetime 6 gün var. erken gebelik testi yaptım ve hemen sonuçç birincisi gibi çıktı ikincisini 2 saat sonra öıktım ama bu renk 4 saat sonra çıktı. diğeri de yeni yaptığım ovulasyon testi. kanda bkatırın demeyin bulunduğum ülkede bakmıyorlar. böyle bir durum yaşayan varsa cevaplasın lütfen. şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• image1.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 329
bence şu an test pozitif değil ama daha 6 gün var demişsin

benim ki bundan da silik çıkmıştı nedeni yeni olması var gibi ama yinede sen günün geçsin öle birdaha bak o zaman daha kesin bi sonuç alırsın

gününüz bir kaç gün geçsin tekrar test yapın derim. çok büyük ihtimalle silik çizgi koyulaşacaktır. ben adet öncesinde erken gebelik testlerinden yapmıştım ama sonuç negatif çıkmıştı. olası adet tarihimin geçmesi üzerine normal gebelik testlerinden yapınca sonuç pozitif çıktı. önceleri sizde görünen kadar silik olmasa da, control çizgisine oranla benim de test çizgim silik çıkmıştı ancak bir kaç gün sonra tekrarlayınca koyulaştığını gözlemledim.

Benimki hemen ikisi birden çıkmıştı. Ama 5 haftalık hamileymişim zaten.

Canım bence de hamile olabilirsin. çünkü ben de kaç kez test yaptım bi kere bile göremedim o silik çizgiyi çünkü hamile değildim :) ama tabi ki tam sonucu adetin gecikince öğrenirsin daha sağlıklı ve kesin sonuç olur o zaman hem :) inşallaahhh hamilesindir :))

Benim silikte olsa çıkmıştı ama aldırmak zorunda kaldım şimdi tekrar istiyoruz bu sefer olur ins

Benim de ilk test boyle cikti durdukca koyulasti canim.yine de bi kan testi yaptir. tebrik ederim.

%80 hamılesın erken hamılelık aşamsında silik çıkıyor çizgiler

Kızlar hepimizi etiketlemedim ama umarım görürsünüz( bugün türkiyeye döndüm ve ilk işim özel hastanede kan testi yağtırmaktı sonuç negatif. Burda idrar testide yaptım adetime 2 gün var ilk başta idrarı damlattığımda hamilelik çizgisi belirdi ve sonradan kayboldu hemen.Artık tek ümid adetimde. Anlamadığjm nasıl bu kadar belirgin bir çizgi çıkabilir hamile değilsem(

BENİM DE BUGÜN ADET OLMAM GEREKİYOR
BI 10 GÜNDÜR SOL KASIĞIMDA ÖZELLİKLE ARA ARA GİRİP ÇIKAN İĞNE BATAR GİBİ OLUP GEÇİO ÇOK ACIO DESEM YALAN OLUR ACIMIO DESEM YALAN OLUR KENDI HİSSTTİRİO YANI ACI AMA 1-2 GÜNDÜR DE KESİLDİ GİBİ O AĞRI
3-4 GÜNDÜR DE SANKİ ADETLİMİŞİM GİBİ BELİM ARA ARA AĞRIO BAZEN GAZ SANCISI OLUYOR BUNLAR BENDE ADET ÖNCESİ OLMAZDI BELİRTİ FALAN ADETLİYKEN OLURDU ŞUAN KASIKLARIMDA DA ARA ARA AĞRI OLUYOR AMA ÇOK DEĞİL ara ara da çok üşüyorum bazen de ateş basıyor
SİZCE ??????????????????????

Son durumun ne oldu canım?

hatta ben 2 yıllık evliyim 17-18 ay yasmin kullandım marttan beri korunmayı bıraktık ilk ay adetim 10gün gecikti sonraki ay 7 gün falan derken enson şuan 36. günde adet oldum ilk gecikdiğim ay dr kist gördü over kist adet olamadığın için olmuş dedi 3- 4 ay sonra tekrar gel bakalım dedi gittim kistler hala duruo tamda yumurtalıkların üstünde adetimin 2. günü ve 21. günü hormon testleri istedi . tekrar ultrasyon cekıldım ultrasyon dr. yumurtaların sert catlama olmuo kendını yumurtalıklardan atamıo sanırım o yuzden orada birikip kist oluşturmuş dedi. kadın dgum dr. daha görmedi kan sonuclarım cıksın ole gidicem bakalım.
kızlar var mı böle bir durum yasayan sonucu ne tedavisi ne 2 gündğr canım çok sıkkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…