- 15 Haziran 2012
- 842
- 439
- 133
- Konu Sahibi papatyadiyari
-
benim ki bundan da silik çıkmıştı nedeni yeni olması var gibi ama yinede sen günün geçsin öle birdaha bak o zaman daha kesin bi sonuç alırsınöncelikle test için kusura bakmayın. 3 senedir bebek istiyoruz. adetime 6 gün var. erken gebelik testi yaptım ve hemen sonuçç birincisi gibi çıktı ikincisini 2 saat sonra öıktım ama bu renk 4 saat sonra çıktı. diğeri de yeni yaptığım ovulasyon testi. kanda bkatırın demeyin bulunduğum ülkede bakmıyorlar. böyle bir durum yaşayan varsa cevaplasın lütfen. şimdiden teşekkürler
öncelikle test için kusura bakmayın. 3 senedir bebek istiyoruz. adetime 6 gün var. erken gebelik testi yaptım ve hemen sonuçç birincisi gibi çıktı ikincisini 2 saat sonra öıktım ama bu renk 4 saat sonra çıktı. diğeri de yeni yaptığım ovulasyon testi. kanda bkatırın demeyin bulunduğum ülkede bakmıyorlar. böyle bir durum yaşayan varsa cevaplasın lütfen. şimdiden teşekkürler
Son durumun ne oldu canım?BENİM DE BUGÜN ADET OLMAM GEREKİYOR
BI 10 GÜNDÜR SOL KASIĞIMDA ÖZELLİKLE ARA ARA GİRİP ÇIKAN İĞNE BATAR GİBİ OLUP GEÇİO ÇOK ACIO DESEM YALAN OLUR ACIMIO DESEM YALAN OLUR KENDI HİSSTTİRİO YANI ACI AMA 1-2 GÜNDÜR DE KESİLDİ GİBİ O AĞRI
3-4 GÜNDÜR DE SANKİ ADETLİMİŞİM GİBİ BELİM ARA ARA AĞRIO BAZEN GAZ SANCISI OLUYOR BUNLAR BENDE ADET ÖNCESİ OLMAZDI BELİRTİ FALAN ADETLİYKEN OLURDU ŞUAN KASIKLARIMDA DA ARA ARA AĞRI OLUYOR AMA ÇOK DEĞİL ara ara da çok üşüyorum bazen de ateş basıyor
SİZCE ??????????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?