- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi SaskinAnne
-
tam T bölgesinin altında değil amamuhtemelen hamilesin canım. ama emin olmak için başka güvenilir bir testle daha yap. ya da direk git kana baktır. emin olursun hem kaç haftalık olduğunu öğrenirsin eğer hamileysen. inşallah da öylesindir
bana da öyle geldi cuma gününe kadar bekleyip tekrar yapıcam testicnm üzmek istemem ama test bozuk :26:
bana da öyle geldi cuma gününe kadar bekleyip tekrar yapıcam testi
öyle yapıcam. birazda ateşim yükselsin diye bekliyorum inşaallah bebişim vardırBanada bu testler bozuk gibi geldi.Bence yarın yeni bir test alıp tekrar yapın ondada böyle birşey çıkarsa hiç beklemeyin direk kan tahliline gidin.İnşallah Allah gönlünüze göre verir.
seninde T bölgesinin altında değilmiydi çizgiBenim öyle silik çıktığında sonuç pozitiftiii
Umarım seninde pozitiff çıkarrrrrr
seninde T bölgesinin altında değilmiydi çizgi
sabah ilk yaptığım testte hatırlıyorum idrar ilerlerken t çizgisi oldukça beliydi 10 dak sonra baktım silik çizgi kalmışT bölgesini tam hatırlamıyorum canım ama silik çıkmıştı çizgii yok denecek kadar ama görülüyodu
bi kaç gün sonra kan testi yaptırdım sonuç pozitifti
Canım moralini bozmak istemem ama bende geçen ay bu Laboquick in hem ovulasyon hemn gebelik testlerinden aldım almaz olaydım adetim 4 gün geçti 4. gün gebelik testini uyguladım bariz kopkoyu çizgi çıktı dedim bu sefer kesin oldu sevinçten ağladım eşimi aradım adam izin aldı koşarak geldi bide benim eşim TSK da çalışıyo izin olayı çok zor geldi kan testine gittik birlikte sonuç koca bi negatif hemde 0.100 ondan sonra zaten bebekten falan vazgeçtim çok kötü hissettim kendimi yalancı durumuna düştüm eşimin gözünde
bugün tam t çizgisinin altında silik çıktıgebelik testi bozuk ama ortada çizgi çıkmasının sebebi hcg şertlerini üretirken yna fln kaymış olma ihtimali olabilirmi acaba???:26::26:
inşallah gebesindir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?