Kizlarrr bunaldimm yardimm!!

En sevgili

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2016
32
4
1
30
5 yillik evliyim yasim 21 esimle birbirimizi cok seviyoruz 9 aylik oglumuz var hersey guzel! Ancakk esimle tek sorunumuz iletisim eksikligi bana hic derdini anlatmaz icine kapali gerci bende icine kapali bir insanim ama onun yuzunden cunku beni dinlemez cok fazla aslinda ben biraz derdimi anlatinca degisiyo duzeliyo ama sonra yine icine kapali davraniyo buna alistim aslinda birbirimizi idare ediyoruz ama ben evden disari cikamiyorum eşim hayatta beni biyere giturmez 1 bucuk yildir evdeyim nerdeyse yemege gidelim diyorum tatile gidelim diyorum ne yapicax sıķıkiriz seninle ne konusucamki diyo o arkadas ortamini vs daha cok seviyo ama bende evde evde bunalima girdim can sıkıntisindsn patlicam esimi nasil ikna edebilirim. Yada konsucak konu nerden bulalirim evdee tabiki benim ona anlaticak bi konum olmaz devamli ev ev ne sohbet edicez esimle bunalimdayimm

yine beni şok eden bi konu.

yaş 21. 5 yıllık evlilik. 16 yaşında evlenmek nasıl mümkün oldu bilemiyorum.

eşin evden dışarı çıkmana izin vermez, seninle konuşcam ki der?

heralde sizi 16 yaşında evlendiren aileniz duruma mudahil olmuyodur.

16 yaşında evlenmişsin eğitim düzeyin nedir? Eşinin eğitim düzeyi nedir? Meslek edinme kurslarına yazılabilirsin..hobi kursları vs..

Kucuk evlenmek.bizde normal yani benim annannemde annemde kucuk evlenmis kucuk evlendigim icin pisman degilim yani cunku bana nirmal geliyo..evlenmedeb once ozel ders aliyodym hocalar eve geliyodu yani ondan haric hafizlik yaptim esimde lise okunus ama suan kendi fabrikasinda patron tekstil isiyle ugrasuyilar kardesler olarak ..

Bahcemiz var buyuk bi bahce tek ciktigimiz yer bahce zaten yaz geldi bide havuz olur farkli olarak ama hep ayni insanlar hep ayni seyler yabani bir hayatim var kisacasi

Izin yok disarda ya bisey olursa? Ne isin var disarda otur iste koca bahce daha ne isriyosun gibi cevaplar aloyoruz devamli

16 yaş evlilik için çok erken! Bu yaşlarda flört ediyor olmak lazım. Birbirinizi çabuk tüketmişsiniz. Konuşacak bir şey bulamamak çok acayip geldi bana ya da birlikte tatile gidip sıkılacağını düşünmek! Biz eşimle 24 saat susmadan konuşabiliriz her konuda. Bence bir hobi edin, hem çocuğun içinde iyi olur, bunalıma girersin yoksa bi 5 sene daha geçerse bu şeklide.

Kuaforu eve cagruyoruz alisverisi evden yapiyoruz biz bunu boyle kabullendik ama bazen esimle bas basa gitmek istiyirum ama yok istemiyo o

Hobi iyi fikir bende dusunuyorum oyle biseyler iste fikir icin burdan yaziyim dedim..hem degisiklik olsun:))) burda farkli insanlarin yorunlarini almak bile iyi geliyo

Yanı dıysun para var huzur yok cık alısverıs yap o zmn ona bıle karsı cıkacak degıllerdır al eltını gdn bı avm ye ordn telefn et kuzenlerın falan varsa gelsnler bı cafede falan otrn vs gun falan yapın cesıtlı hayr kuruluslarına gdn mesela losev huzurevı zıyaret edın kucuk yasında evlendgn ıcın onlar senı kendılerıne benzetmıs heralde pasıflestrmısler

Hayır yani hayat bu,ultra muhafazakâr bir sistem, ama beklenti eşimle baş başa birseyler yapalım şu bu, 5 senedir vardı romantizm de şimdi mi kesildi

konu sahibi yazdıkça yaşadığım şok büyüyor ya. oha yani. bunu bile bile mi evlendin? beş sene bu baskıya nasıl dayandın?

Gözlerim açıldı her mesajinizdan sonra. Normal dediğiniz şeyler aslında hiç normal değil.
16 yaşında benim tek derdim lise bitince istediğim bölümü kazanabilir miyimdi. Çok erken atilmissiniz hayata.
Alışverişi dahi evden yapmak zorunda kalıyorsaniz elbette eşinizle konuşacak bir şey bulamazsınız.
Sizi markete götürmeyen adamdan tatil istemeniz tuhaf. Önce markete , avmye vs götürecek kıvama getirin bence. Eşinizin ilgi alanları konularinda araştırma yapin. Böylece onun ilgisini cekicek muhabbetler oluşturabilirsiniz.
Evde de kendin yap tarzı şeyler var. Instagramda vs. Araştırabilirsiniz
Büyükler için boyama kitaplari alabilirsiniz.
İlgi alanlarıniza yönelik kitap okuyabilirsiniz.

Anlatılan sistemde 12 13 yaşında zevce olan da var,bizim okuldan hocalar bır araştırma kapsamında anket çalışması yapmışlar özellikle istanbulun belli semtlerinde doluymuş böyle vakalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…