- 8 Nisan 2016
- 32
- 4
- 1
- 30
- Konu Sahibi En sevgili
-
Esim 24 yasinda ..iste evden cikwniyorumki aslinda evde sofor var eltilerim var ama iste cikmak gezmek yok tek ben degil kv bile evden cikmaz tuhaf bir aileyizzEşinin yaşı kaç?
Kendine sosyal bir çevre edin.
Esim 24 yasinda ..iste evden cikwniyorumki aslinda evde sofor var eltilerim var ama iste cikmak gezmek yok tek ben degil kv bile evden cikmaz tuhaf bir aileyizz
Hobi iyi fikir bende dusunuyorum oyle biseyler iste fikir icin burdan yaziyim dedim..hem degisiklik olsun:))) burda farkli insanlarin yorunlarini almak bile iyi geliyo16 yaş evlilik için çok erken! Bu yaşlarda flört ediyor olmak lazım. Birbirinizi çabuk tüketmişsiniz. Konuşacak bir şey bulamamak çok acayip geldi bana ya da birlikte tatile gidip sıkılacağını düşünmek! Biz eşimle 24 saat susmadan konuşabiliriz her konuda. Bence bir hobi edin, hem çocuğun içinde iyi olur, bunalıma girersin yoksa bi 5 sene daha geçerse bu şeklide.
Esim 24 yasinda ..iste evden cikwniyorumki aslinda evde sofor var eltilerim var ama iste cikmak gezmek yok tek ben degil kv bile evden cikmaz tuhaf bir aileyizz
hayaller hayatlarHayır yani hayat bu,ultra muhafazakâr bir sistem, ama beklenti eşimle baş başa birseyler yapalım şu bu, 5 senedir vardı romantizm de şimdi mi kesildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?